Menu
NCOI Opleidingen - Marketing, Inkoop & Projectmanagement

IPMA

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Toon alle varianten
Duur
Toon alle opties

Training (5) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers verbetert namelijk de beheersbaarheid van projecten. Ook projectmanagers zelf zien het IPMA-certificaat als hét bewijs dat zij hun vak beheersen. Maar wat is IPMA? En welke waarde heeft een IPMA-certificering voor uw verdere loopbaan? Hieronder vind je alle informatie over de IPMA-trainingen van NCOI Opleidingen.

Wat is IPMA-projectmanagement?

IPMA Projectmanagement is een externe beoordeling van je projectmanagementcompetenties. Daarmee bieden de IPMA-trainingen je een uitstekende kans om door te groeien binnen het vakgebied projectmanagement. Ook voor de ervaren projectmanager biedt NCOI Opleidingen een passend leertraject. Wij lichten de mogelijkheden graag verder voor je toe.

Hét uitgangspunt voor je carrière als projectmanager

Ben je (aankomend) teamleider, projectleider of wil je een gewaardeerde IPMA-certificering ontvangen? Dan biedt de praktische training IPMA D Project Management uitkomst. Je leert projectendoelen opstellen en projecten inrichten en uitvoeren. Hiervoor ga je aan de slag met uiteenlopende factoren als geld, tijd en leiderschap. Je ontwikkelt kennis van projectmanagementmethoden en -technieken én uiteenlopende vaardigheidsaspecten. Bovendien bereidt deze training je optimaal voor op het officiële theorie-examen IPMA D ICB4.
 
Werk je als beginnend of ervaren professional in een Project Management Office? Dan kun je ook kiezen voor de 3-daagse training IPMA PMO. In deze training verdiep je je in de processen, taken en verantwoordelijkheden van een MPO en ontwikkel je de benodigde kennis en vaardigheden om hierin succesvol te kunnen fungeren.

Je verdere professionalisering met IPMA Projectmanagement C

Ben je van de afgelopen 6 jaar al minimaal 3 jaar projectmanager geweest? En wil je je deskundigheid onderstrepen of deze nog verder uitbreiden? Dan biedt de training IPMA C Project Management je dé uitkomst. Deze training duurt in totaal 5 dagen. Je reflecteert op je eigen projectervaring en breidt je theoretische kennis verder uit tot het niveau IPMA C. Uiteraard worden de trainingen verzorgd door toptrainers met jarenlange ervaring binnen het projectmanagement. Zij brengen de theorie voor je tot leven.

Waarom IPMA Projectmanagement bij NCOI Opleidingen?

Wij geloven erin dat je het beste leert door het te doen. Daarom ga je tijdens de IPMA-projectmanagementtrainingen direct aan de slag met herkenbare praktijksituaties. Hoe? Wij geven graag enkele voorbeelden:

  • Groepsopdrachten
  • Intervisies
  • Simulaties

 
NCOI Opleidingen is dé opleider van werkend Nederland. Dat betekent dat wij als geen ander begrijpen dat een opleiding moet passen bij je werk en privéleven. Daarom bepaal je bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag. Daarnaast starten al onze opleidingen meerdere keren per jaar en kun je kiezen uit meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.