Menu
NCOI Opleidingen - Projectmanagement

IPMA

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers...

Lees meer

IPMA: 5 opleidingen

Training (5) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

NVAO-geaccrediteerd
4 dagen Training Vanaf prijs:  € 2.195,00 5 locaties Utrecht, Virtual Classroom, Amsterdam, Rotterdam, Groningen 1e startmoment: 02-06-2022
NVAO-geaccrediteerd
4 dagen Training Vanaf prijs:  € 1.775,00 2 locaties Virtual Classroom, Utrecht 1e startmoment: 30-06-2022
NVAO-geaccrediteerd
3 dagen Training Vanaf prijs:  € 2.050,00 4 locaties Virtual Classroom, Amsterdam, Utrecht, Rotterdam 1e startmoment: 20-06-2022
NVAO-geaccrediteerd
3 dagen Training Vanaf prijs:  € 3.195,00 4 locaties Utrecht, Rotterdam, Virtual Classroom, Amsterdam 1e startmoment: 25-07-2022
NVAO-geaccrediteerd
4 dagen Training Vanaf prijs:  € 2.295,00 3 locaties Utrecht, Rotterdam, Amsterdam 1e startmoment: 13-06-2022

Open Dag op zaterdag 11 juni

Zit je eraan te denken om een opleiding te volgen, maar weet je nog niet welke? Meld je dan aan voor de Open Dag van NCOI Opleidingen op zaterdag 11 juni. Tijdens deze dag op locatie kun je onder andere een proefles volgen en een persoonlijk adviesgesprek voeren met een opleidingsadviseur. 

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Steeds meer werkgevers stimuleren hun projectmanagers om een IPMA-certificaat te behalen. Werken met IPMA-gecertificeerde projectmanagers verbetert namelijk de beheersbaarheid van projecten. Ook projectmanagers zelf zien het IPMA-certificaat als hét bewijs dat zij hun vak beheersen. Maar wat is IPMA? En welke waarde heeft een IPMA-certificering voor jouw verdere loopbaan? Hieronder vind je alle informatie over de IPMA-trainingen van NCOI Opleidingen.

Wat is IPMA-projectmanagement?

IPMA Projectmanagement is een externe beoordeling van je projectmanagementcompetenties. Daarmee bieden de IPMA-trainingen je een uitstekende kans om door te groeien binnen het vakgebied projectmanagement. Ook voor de ervaren projectmanager biedt NCOI Opleidingen een passend leertraject. Wij lichten de mogelijkheden graag verder voor je toe.

Hét uitgangspunt voor je carrière als projectmanager

Ben je (aankomend) teamleider, projectleider of wil je een gewaardeerde IPMA-certificering ontvangen? Dan biedt de praktische training IPMA D Project Management uitkomst. Je leert projectendoelen opstellen en projecten inrichten en uitvoeren. Hiervoor ga je aan de slag met uiteenlopende factoren als geld, tijd en leiderschap. Je ontwikkelt kennis van projectmanagementmethoden en -technieken én uiteenlopende vaardigheidsaspecten. Bovendien bereidt deze training je optimaal voor op het officiële theorie-examen IPMA D ICB4.
 
Werk je als beginnend of ervaren professional in een Project Management Office? Dan kun je ook kiezen voor de 3-daagse training IPMA PMO. In deze training verdiep je je in de processen, taken en verantwoordelijkheden van een MPO en ontwikkel je de benodigde kennis en vaardigheden om hierin succesvol te kunnen fungeren.

Je verdere professionalisering met IPMA Projectmanagement C

Ben je van de afgelopen 6 jaar al minimaal 3 jaar projectmanager geweest? En wil je je deskundigheid onderstrepen of deze nog verder uitbreiden? Dan biedt de training IPMA C Project Management je dé uitkomst. Deze training duurt in totaal 5 dagen. Je reflecteert op je eigen projectervaring en breidt je theoretische kennis verder uit tot het niveau IPMA C. Uiteraard worden de trainingen verzorgd door toptrainers met jarenlange ervaring binnen het projectmanagement. Zij brengen de theorie voor je tot leven.

Waarom IPMA Projectmanagement bij NCOI Opleidingen?

Wij geloven erin dat je het beste leert door het te doen. Daarom ga je tijdens de IPMA-projectmanagementtrainingen direct aan de slag met herkenbare praktijksituaties. Hoe? Wij geven graag enkele voorbeelden:

  • Groepsopdrachten
  • Intervisies
  • Simulaties

 
NCOI Opleidingen is dé opleider van werkend Nederland. Dat betekent dat wij als geen ander begrijpen dat een opleiding moet passen bij je werk en privéleven. Daarom bepaal je bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag. Daarnaast starten al onze opleidingen meerdere keren per jaar en kun je kiezen uit meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt.