IPMA

Projectmatig werken is voor organisaties tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Daarom is er veel behoefte aan goede projectmanagers. Als projectmanager zorgt u ervoor dat projecten...

Lees meer

Projectmatig werken is voor organisaties tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Daarom is er veel behoefte aan goede projectmanagers. Als projectmanager zorgt u ervoor dat projecten...

Lees meer

Projectmatig werken is voor organisaties tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Daarom is er veel behoefte aan goede projectmanagers. Als projectmanager zorgt u ervoor dat projecten...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Locaties
Duur
Toon alle opties

HBO-programma (1) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (5) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vraag de nieuwe studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de studiegids 2019-2020 aan of bekijk het vernieuwde aanbod op onze website.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Projectmatig werken is voor organisaties tegenwoordig eerder regel dan uitzondering. Daarom is er veel behoefte aan goede projectmanagers. Als projectmanager zorgt u ervoor dat projecten zo efficiënt en effectief mogelijk verlopen, van startpunt A naar doel B. U weet op welke manier u kosten en tijd kunt besparen en daarmee vergroot u de winstgevendheid van uw organisatie. NCOI Opleidingen heeft als opleider van werkend Nederland een zeer uitgebreid aanbod aan opleidingen en trainingen op het gebied van IPMA-projectmanagement. Van trainingen en MBO-programma’s tot volledige Masteropleidingen, waaronder:

Starten als projectmanager

Staat u aan de start van uw carrière als projectmanager? Kies voor IPMA D Project Management en leg een stevig fundament voor uw verdere loopbaan. Tijdens deze boeiende training gaat u aan de slag met zowel de harde- als zachte projectmanagementmethoden en –technieken. Alle kernonderwerpen van projectmanagement komen aan bod, waaronder richting geven, financiën, planning en leiderschap en gedrag.

Verder specialiseren als projectmanager

Heeft u in de afgelopen 6 jaar al meer dan 3 jaar ervaring als projectmanager? Kies dan voor de training IPMA C Projectmanagement en zet de volgende stap in uw carrière als projectmanager. Met deze praktijkopleiding en individuele certificering versterkt u uw positie op de arbeidsmarkt. Tijdens deze training staan vier thema’s centraal: richten en inrichten, geld, planning en fasering en leiderschap. U reflecteert op uw handelen tijdens projecten en gaat aan de slag met uw persoonlijke ontwikkelvraag. Wat u leert, past u meteen toe binnen uw werk. Zo merkt u direct resultaat.

HBO Projectmanagement met IPMA C

U kunt u de training IPMA C Projectmanagement ook volgen in unieke combinatie met een HBO-programma. Dit HBO-programma wordt HBO Projectmanagement met IPMA C genoemd en duurt in totaal 8 maanden. Tijdens dit programma verdiept u zich in de ins en outs van projectmanagement en maakt u deze volledig eigen. U rondt het programma af met een projectplan. Hiermee toont u aan dat u het geleerde kunt toepassen binnen uw praktijk. Zo bent u direct van meerwaarde voor uw organisatie. Bovendien wordt u met dit programma volledig voorbereid op het examen IPMA C.

Waarom NCOI Opleidingen?

Onze opleidingen en trainingen op het gebied van projectmanagement zijn sterk praktijkgericht. Tijdens de interactieve lesbijeenkomsten richten we ons op vraagstukken uit uw dagelijkse werk, zodat de theorie voor u direct toepasbaar wordt. Bovendien kiest u met de flexibiliteit van NCOI Opleidingen zelf welke onderwijsvariant het beste op uw werk- en privésituatie aansluit. Bijvoorbeeld in de avonduren, overdag of op zaterdag. Praktisch en flexibel, zodat u optimaal ondersteund wordt terwijl u toewerkt naar uw certificering of diploma.