Onze unieke onderwijsmethode

Over NCOI

NCOI Opleidingen

Onze unieke onderwijsmethode

Wat jouw motivatie ook is, als werkende student heb je met heel andere uitdagingen te maken dan een student die zich fulltime op zijn studie kan richten. Bij NCOI Opleidingen gaan wij uit van jouw behoefte en ontwikkelen wij onze opleidingen zo dat ze uitstekend te combineren zijn met je werk en privéleven. Onze missie: het beste onderwijs ontwikkelen voor werkenden. In de video hieronder leggen we je meer uit over onze werkwijze en hoe het is om te studeren bij NCOI.

Een opleiding naast je baan volgen. Denk je nu: dat is praktisch onmogelijk naast mijn gezin, een sociaal leven en hobby’s? Met de unieke onderwijsmethode van NCOI Opleidingen wordt dit een stuk makkelijker. Nu behalen jaarlijks 20.000 werkenden een waardevol diploma bij NCOI Opleidingen. Studeren naast je baan wordt haalbaar door onze:

  • Maximale flexibiliteit
  • Praktijkgerichte opleidingen
  • Ervaren topdocenten
  • Opleidingslocaties door heel Nederland
  • Erkende opleidingen en diploma’s
  • Hoge resultaten
 

Maximale flexibiliteit 

Een opleiding volgen kan een investering zijn. Niet alleen financieel, maar ook qua tijd. Dan is het wel fijn dat je zelf bepaalt waar en hoe je studeert. Daarom kun je bij NCOI altijd kiezen uit meerdere startmomenten per jaar. Je hoeft dus nooit te wachten tot het begin van een collegejaar. 

Bovendien bepaal je zelf hoe je studeert: klassikaal, in een virtual classroom of via e-learning. Je kiest zelf welke variant het beste bij jou past en hebt de mogelijkheid om per module te switchen van opleidingsvariant. En volg je klassikale lessen? Dan kun je je bijeenkomsten doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. Wil je meer weten over onze maximale flexibiliteit? Op deze pagina vertellen we je er alles over

Praktijkgerichte opleidingen

NCOI is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden. Want jouw werkpraktijk is het uitgangspunt van al onze opleidingen. Dat betekent dat je alleen datgene leert wat er in de praktijk toe doet. Je leert deze kennis direct toe te passen in je werk zodat je vrijwel direct resultaat ziet. Daarnaast deel je tijdens klassikale bijeenkomsten ervaringen met medestudenten en ga je aan de slag met cases, praktijkopdrachten en oefeningen. Zo koppel je voortdurend de theorie aan de dagelijkse praktijk.

Ervaren topdocenten

De kwaliteit van onze opleidingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de deskundigheid, de rijke ervaring en het enthousiasme van de docent of trainer. Bij NCOI Opleidingen besteden wij veel aandacht aan de selectie van onze docenten. Gedurende de opleiding krijg je les van docenten en trainers die zelf ook actief zijn in jouw vakgebied. Door hun ruime werkervaring weten zij wat er speelt en bieden zij jou de benodigde kennis en handvatten om nog succesvoller te worden in je werk. 

Opleidingslocaties door heel Nederland

NCOI Opleidingen heeft opleidingslocaties door heel Nederland.  Zo is er altijd wel een plek te vinden waar je niet ver voor hoeft te reizen. Je kiest zelf de plaats uit waar je gaat studeren. In sommige gevallen kunnen opleidingen niet plaatsvinden op de locatie die jouw voorkeur heeft. In goed overleg zoeken we dan samen naar het best passende alternatief.

Erkende opleidingen en diploma’s

Met een (erkende) opleiding van NCOI Opleidingen behaal je altijd een waardevol diploma. De MBO-diploma’s, HBO  Bachelor-, Ad- en Mastergetuigschriften van onze opleidingen zijn bij wet gelijkgesteld aan die van reguliere instellingen. Onze opleidingen voldoen namelijk aan strikte kwaliteitseisen die worden bewaakt door onafhankelijke instanties. Bovendien is NCOI voor diverse brancheorganisaties in het geval van bepaalde opleidingen en ook trainingen een zeer belangrijke partner in Nederland. Onze diploma’s staan hoog aangeschreven in het bedrijfsleven. Op onze pagina over onze diploma’s vind je hier meer informatie over. 

Hoge resultaten

Net als jij zijn wij bij NCOI Opleidingen ook niet tevreden met gemiddelde resultaten. Daarom streven wij naar goede resultaten. De slagingspercentages voor de erkende examens zijn hoog. Dit als gevolg van onze unieke studiemethode, waarbij de balans tussen praktijk en theorie optimaal is. Daarnaast is er door onze maximale flexibiliteit, docenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Daardoor is ook de slagingskans aanmerkelijk groter. Lees meer over onze slagingspercentages.