Menu
NCOI Opleidingen - Overheid

Procesmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Hoe zien optimale processen in de overheid en non-profitsector eruit en hoe kunt u zorgen dat deze zo doeltreffend mogelijk...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Hoe zien optimale processen in de overheid en non-profitsector eruit en hoe kunt u zorgen dat deze zo doeltreffend mogelijk...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Hoe zien optimale processen in de overheid en non-profitsector eruit en hoe kunt u zorgen dat deze zo doeltreffend mogelijk...

Lees meer

Meest bekeken Procesmanagement

Meest bekeken Procesmanagement

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Post Bachelor (1) De Post Bacheloropleidingen van NCOI hebben een studieduur die varieert van 3 maanden tot 1 jaar en zijn modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

MHBO (1) Een MHBO-opleiding kenmerkt zich door een praktijkgerichte aanpak en duurt 5 tot 12 maanden. Het niveau van de opleiding ligt tussen MBO-niveau 4 en HBO-niveau. Daarmee is deze opleiding de ideale brug van MBO naar HBO. Een MHBO-opleiding is modulair opgebouwd. Elke module bestaat uit 6 tot 8 bijeenkomsten en wordt afgesloten met een moduleopdracht of een examen.

HBO-programma (7) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Training (3) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Hoe zien optimale processen in de overheid en non-profitsector eruit en hoe kunt u zorgen dat deze zo doeltreffend mogelijk worden georganiseerd? Ambieert u een functie als procesmanager of bent u het al en wilt u uw kennis en vaardigheden op dit vlak verder ontwikkelen? NCOI Opleidingen heeft een ruim aanbod aan opleidingen en trainingen procesmanagement voor overheid en non-profitorganisaties waarmee u in korte tijd diepgaande kennis opdoet. Een aantal van deze opleidingen en trainingen bespreken we hieronder.

Wat is procesmanagement?

Procesmanagement is eenvoudig gezegd het faciliteren en beheren van organisatieprocessen, op zowel strategisch als operationeel niveau. Door inzicht en kennis in bedrijfskundige processen ziet u als procesmanager welke processen er goed lopen en waar qua efficiëntie en effectiviteit nog wat te winnen valt. Gebaseerd op de visie en doelstellingen van uw organisatie ontwikkelt en verbetert u deze processen en houdt u toezicht op het verloop hiervan.

Opleiding procesmanagent volgen

NCOI Opleidingen heeft een rijk opleidingsaanbod op het gebied van procesmanagement. Bij ons kunt u opleidingen, programma’s en trainingen volgen op zowel MBO-, HBO- als Masterniveau. Een van onze populairste opleidingen op het gebied van procesmanagement is de HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Procesmanagement. In deze opleiding ontwikkelt u zich tot bedrijfskundige met specialistische inzichten op het gebied van management van bedrijfsprocessen. U mag na afloop van de opleiding de graad BSc (Bachelor of Science) voeren, met de specialisatie Procesmanagement als extra aantekening. U kunt ook kiezen voor kortere programma’s, zoals HBO Kwaliteits- en Procesmanagement. In dit 1 jaar durende HBO-programma gaat u praktijkgericht aan de slag met kwaliteitsbeheersing en organisatieontwikkeling.

Aan de slag met de lean-methode

Bij procesmanagement speelt het tegengaan van verspilling een grote rol. De lean-methode is een zeer gewaardeerde methode bij het opsporen van de oorzaken van de verspillingen. Wilt u zich verdiepen in de lean-methode en ontdekken hoe u binnen uw organisatie processen lean kunt inrichten? Dan is de training Lean Six Sigma Yellow Belt zeer geschikt voor u. Bent u al bekend met de Lean-methode en wilt u uw kennis naar een hoger niveau tillen? Kies dan voor de training Lean Green Belt. Naast trainingen kunt u bij NCOI ook opleidingen op het gebied van lean werken volgen. Zo is er de Professional Master Lean Leadership. In deze Professional Master werkt u aan uw leidinggevende vaardigheden en krijgt u de handvatten aangereikt om een cultuuromslag binnen het bedrijf te bewerkstelligen aan de hand van de lean-methode.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

NCOI Opleidingen is dé opleider voor werkend Nederland. Dat houdt in dat u zelf kiest waar en wanneer u studeert. Dit kan doordeweeks, in de avonduren of zelfs in het weekend. Het voordeel daarvan is dat u uw studie volledig kunt laten aansluiten op uw werk- en privéleven. Tijdens uw studie wordt u uitstekend begeleid door professionals vanuit de praktijk. Zij maken de ultieme vertaling van theorie naar de voor u herkenbare praktijk. Hiermee doet u nieuwe kennis en vaardigheden op en bent u direct van meerwaarde in uw werk. Daarnaast hebben onze opleidingen meerdere startmomenten per jaar en kunt u kiezen uit meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland. Zo is er altijd wel een opleiding die aansluit bij uw wensen en behoeften en past bij uw situatie.