Lean Six Sigma

Voor een Lean-training of Lean-opleiding kunt u heel goed bij NCOI terecht. NCOI heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen op het gebied van Lean Six Sigma. U kunt bijvoorbeeld een Yellow...

Lees meer

Voor een Lean-training of Lean-opleiding kunt u heel goed bij NCOI terecht. NCOI heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen op het gebied van Lean Six Sigma. U kunt bijvoorbeeld een Yellow...

Lees meer

Voor een Lean-training of Lean-opleiding kunt u heel goed bij NCOI terecht. NCOI heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen op het gebied van Lean Six Sigma. U kunt bijvoorbeeld een Yellow...

Lees meer

Lean Six Sigma: 15 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

Alle Masteropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (4) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Training (4) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Meest bekeken Lean Six Sigma

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Voor een Lean-training of Lean-opleiding kunt u heel goed bij NCOI terecht. NCOI heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen op het gebied van Lean Six Sigma. U kunt bijvoorbeeld een Yellow Belt-training volgen, maar u kunt zich ook richten op Lean Six Sigma Black Belt of Lean Green Belt. U krijgt les van inspirerende professionals met ruime praktijkervaring. Zij maken u vertrouwd met de beproefde Lean Six Sigma-methodiek, waarvan wereldwijd is bewezen dat die voor betere bedrijfsresultaten zorgt. Hieronder vindt u een overzicht van onze Lean Six Sigma-opleidingen.

Lean-training in deeltijd volgen?

Bij NCOI zit u altijd goed. Onze opleidingen ontwikkelen namelijk speciaal voor werkenden. Daarbij houden we er rekening mee dat u zowel aan uw werk als aan uw studie voldoende aandacht kunt besteden. Elke Lean-training of Lean-opleiding bij NCOI kunt u volgen op elk gewenst dagdeel, doordeweeks of in het weekend. Tussentijds kunt u ook van variant wisselen als u dat beter uitkomt.

Yellow Belt-training geeft u de juiste praktische handvatten

Lean Six Sigma Yellow Belt is bedoeld voor managers of leden van een team die helder zicht willen krijgen op processen binnen een organisatie of sector. Dit kunnen processen zijn in de productie-, handels- of dienstverlenende sector, maar ook in de sector non-profit. De Yellow Belt-training van NCOI geeft u de juiste praktische handvatten om verbeteringen in uw eigen bedrijfsprocessen aan te brengen. Dankzij het praktijkgerichte programma van deze Lean Six Sigma-training kunt u de kennis die u opdoet direct in uw eigen werkomgeving toepassen. Wees niet verbaasd als dat snel tot opmerkelijke resultaten leidt. De methodiek heeft zijn succes al wereldwijd bewezen. Uw organisatie profiteert daar meteen van.

Lean Green Belt biedt uitstekende loopbaanperspectieven

Lean Green Belt is speciaal ontwikkeld voor afdelings- of projectmanagers die de Lean Six Sigma-methode in de dagelijkse bedrijfsvoering toepassen of willen toepassen. Onderwerpen als Leanmanagementprincipes, risicoanalyse en procesperformances maken deel uit van het studieprogramma. Als afdelingsmanager leert u onder meer hoe u uw medewerkers betrekt bij het doorvoeren van verbeteringen. Klantgerichtheid staat daarbij centraal. Bent u projectmanager, dan kan een Lean-opleiding u helpen productieproblemen efficiënt te analyseren en op te lossen. Uiteraard komen alle onderwerpen van de Lean Six Sigma-methode aan bod in de opleiding Lean Six Sigma Green Belt. U wordt met dit programma uitstekend opgeleid om deze methode effectief in te zetten. Niet voor niets biedt deze opleiding u uitstekende loopbaanperspectieven. U wordt conform de eisen van de IIBCL® (International Independent Board for Lean Certification) opgeleid tot het internationaal erkende certificeringsniveau van een Lean Six Sigma Green Belt.

Lean Six Sigma Black Belt voor het hogere kader

Lean Six Sigma Black Belt is de derde variant. De opleiding voor Lean Black Belt is ontwikkeld voor het hogere kader. U bent een ervaren (lijn)manager die verschillende afdelingen aanstuurt of een programmamanager die omvangrijke, complexe projecten uitvoert. In de Lean Black Belt opleiding  draait het zowel om ‘lean thinking’ als om de systematische onderzoekstechniek die de naam Six Sigma draagt. Beide elementen beheerst u na afloop van deze Lean-opleiding. Daardoor kunt u efficiënt sturing geven aan continue projecten en zorgt u ervoor dat bedrijfsprocessen duurzaam verbeteren. U wordt conform de eisen van de ASQ (American Society for Quality) opgeleid tot het internationaal erkende certificeringsniveau van een Lean Six Sigma Black Belt.

Volg nu een Lean-training in deeltijd bij NCOI Opleidingen!