Menu
NCOI Opleidingen - Marketing, Inkoop & Projectmanagement

Lean Six Sigma

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Voor een Lean-training of Lean-opleiding kunt u heel goed bij NCOI terecht. NCOI heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Voor een Lean-training of Lean-opleiding kunt u heel goed bij NCOI terecht. NCOI heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Voor een Lean-training of Lean-opleiding kunt u heel goed bij NCOI terecht. NCOI heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen...

Lees meer

Meest bekeken Lean Six Sigma

Meest bekeken Lean Six Sigma

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Variant
Toon alle varianten

Professional Master (1) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (1) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

HBO-programma (2) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Praktijkopleiding (1) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Training (2) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Voor een Lean-training of Lean-opleiding kunt u heel goed bij NCOI terecht. NCOI heeft een uitgebreid aanbod van opleidingen op het gebied van Lean Six Sigma. U kunt bijvoorbeeld een Yellow Belt-training volgen, maar u kunt zich ook richten op Lean Green Belt. U krijgt les van inspirerende professionals met ruime praktijkervaring. Zij maken u vertrouwd met de beproefde Lean Six Sigma-methodiek, waarvan wereldwijd is bewezen dat die voor betere bedrijfsresultaten zorgt. Hieronder vindt u een overzicht van onze Lean Six Sigma-opleidingen.

Lean-training in deeltijd volgen?

Bij NCOI zit u altijd goed. Onze opleidingen zijn namelijk speciaal voor werkenden ontwikkeld. Daarbij houden we er rekening mee dat u zowel aan uw werk als aan uw studie voldoende aandacht kunt besteden. Elke Lean-training of Lean-opleiding bij NCOI kunt u klassikaal volgen op elk gewenst dagdeel, doordeweeks of in het weekend. Tussentijds kunt u ook van variant wisselen als u dat beter uitkomt. We bieden verschillende niveaus van Lean-trainingen aan:

  • Yellow Belt: u leert de basiskennis van Six Sigma en kunt ondersteunend werk doen in Six Sigma-projecten.
  • Green Belt: u krijgt een goede kennis van Six Sigma en kunt onder begeleiding van personen met een Black Belt projecten leiden.

Yellow Belt-training geeft u de juiste praktische handvatten

Lean Six Sigma Yellow Belt is de eerste binnen de drie gradaties en is bedoeld voor managers of leden van een team die helder zicht willen krijgen op processen binnen een organisatie of sector. Dit kunnen processen zijn in de productie-, handels- of dienstverlenende sector, maar ook in de sector non-profit. De Yellow Belt-training van NCOI geeft u de juiste praktische handvatten om verbeteringen in uw eigen bedrijfsprocessen aan te brengen. Dankzij het praktijkgerichte programma van deze Lean Six Sigma-training kunt u de kennis die u opdoet direct in uw eigen werkomgeving toepassen. Wees niet verbaasd als dat snel tot opmerkelijke resultaten leidt. De methodiek heeft zijn succes al wereldwijd bewezen. Uw organisatie profiteert daar meteen van.

Lean Green Belt biedt uitstekende loopbaanperspectieven

Lean Green Belt is de tweede binnen de drie gradaties. Lean Six Sigma Green Belt en Six Sigma voor Lean Green Belts zijn speciaal ontwikkeld voor afdelings- of projectmanagers die de Lean Six Sigma-methode in de dagelijkse bedrijfsvoering toepassen of willen toepassen. Onderwerpen als Leanmanagementprincipes, risicoanalyse en procesperformances maken deel uit van het studieprogramma. Als afdelingsmanager leert u onder meer hoe u uw medewerkers betrekt bij het doorvoeren van verbeteringen. Klantgerichtheid staat daarbij centraal. Bent u projectmanager, dan kan een Lean-opleiding u helpen productieproblemen efficiënt te analyseren en op te lossen. Uiteraard komen alle onderwerpen van de Lean Six Sigma-methode aan bod in de opleiding Lean Six Sigma Green Belt. U wordt met dit programma uitstekend opgeleid om deze methode effectief in te zetten. Niet voor niets biedt deze opleiding u uitstekende loopbaanperspectieven. U wordt conform de eisen van de IIBCL® (International Independent Board for Lean Certification) opgeleid tot het internationaal erkende certificeringsniveau van een Lean Six Sigma Green Belt.

Volg nu een Lean-training in deeltijd bij NCOI Opleidingen!