Menu

Aanbestedingsprocedures

Het resultaat en de doelmatigheid van aanbestedingen worden bepaald door de voorbereiding. Deze whitepaper helpt u bij het vormen van een aanbestedingsteam, de marktverkenning, de keuze van de aanbestedingsprocedure en tijdsplanning. Zo maakt u de juiste keuzes.

Download de whitepaper.

Bron

Kennisbank Bestuursrecht Met deze Kennisbank krijgt u helder inzicht in de complexiteit van aanbestedingsprocedures. Deze praktijkgerichte informatiebron sluit naadloos aan op de werkprocessen van aanbestedingen. U krijgt van A t/m Z begeleiding in het aanbestedingsproces. In de kennisbank vindt u alle relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie en vele praktische tools op één plek. Hiermee hoeft u geen dure externe adviseur meer in te huren.    

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.