Menu

Aanbestedingsprocedures

Het resultaat en de doelmatigheid van aanbestedingen worden bepaald door de voorbereiding. Deze whitepaper helpt u bij het vormen van een aanbestedingsteam, de marktverkenning, de keuze van de aanbestedingsprocedure en tijdsplanning. Zo maakt u de juiste keuzes.

Download de whitepaper.

Bron

Kennisbank Bestuursrecht Met deze Kennisbank krijgt u helder inzicht in de complexiteit van aanbestedingsprocedures. Deze praktijkgerichte informatiebron sluit naadloos aan op de werkprocessen van aanbestedingen. U krijgt van A t/m Z begeleiding in het aanbestedingsproces. In de kennisbank vindt u alle relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie en vele praktische tools op één plek. Hiermee hoeft u geen dure externe adviseur meer in te huren.    

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.