Menu
Background Marlijn

Aanbestedingsprocedures

Het resultaat en de doelmatigheid van aanbestedingen worden bepaald door de voorbereiding. Deze whitepaper helpt u bij het vormen van een aanbestedingsteam, de marktverkenning, de keuze van de aanbestedingsprocedure en tijdsplanning. Zo maakt u de juiste keuzes.

Download de whitepaper.

Bron

Kennisbank Bestuursrecht Met deze Kennisbank krijgt u helder inzicht in de complexiteit van aanbestedingsprocedures. Deze praktijkgerichte informatiebron sluit naadloos aan op de werkprocessen van aanbestedingen. U krijgt van A t/m Z begeleiding in het aanbestedingsproces. In de kennisbank vindt u alle relevante wet- en regelgeving, jurisprudentie en vele praktische tools op één plek. Hiermee hoeft u geen dure externe adviseur meer in te huren.    

Deel dit artikel

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.