Menu

Last minute opleidingen aantrekkelijk tarief!

Overzicht aanbiedingen

Nu 3 halen 2 betalen! Alle combinaties mogelijk.

Heb je de FGC1-opleiding gedaan? Of de KTA, inclusief de praktijk? Dan kun je als extra voorbereiding op je examen kiezen voor de FGK, FGH of FGI. Doe dit als je tijdens de opleiding merkte, dat je op het gebied van FGK nog wat extra oefening kunt gebruiken. Of ter voorbereiding op je herexamen. Als je bijvoorbeeld maar één van de onderdelen over hoeft te doen, hoef je de opleiding niet helemaal opnieuw te volgen, maar alleen een of meerdere van de onderstaande modules:

Nu onze speciale actie 3 halen 2 betalen. Alle combinaties zijn mogelijk. Of alle drie of als jij en een collega beide dezelfde willen volgen kan dat ook. Voor meer informatie neem je contact op met Tirza Ruijters op 078-6253763 of stuur een mail.

* De korting geldt alleen voor de bovenstaande data. Voor overige startdata geldt het reguliere tarief. Wil je meerdere personen aanmelden, neem dan contact op met Tirza Ruijters op 078-6253763 voor meer informatie.

Deel dit artikel

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.