Last minute opleidingen aantrekkelijk tarief!

Overzicht aanbiedingen

Nu 3 halen 2 betalen! Alle combinaties mogelijk.

Heb je de FGC1-opleiding gedaan? Of de KTA, inclusief de praktijk? Dan kun je als extra voorbereiding op je examen kiezen voor de FGK, FGH of FGI. Doe dit als je tijdens de opleiding merkte, dat je op het gebied van FGK nog wat extra oefening kunt gebruiken. Of ter voorbereiding op je herexamen. Als je bijvoorbeeld maar één van de onderdelen over hoeft te doen, hoef je de opleiding niet helemaal opnieuw te volgen, maar alleen een of meerdere van de onderstaande modules:

Nu onze speciale actie 3 halen 2 betalen. Alle combinaties zijn mogelijk. Of alle drie of als jij en een collega beide dezelfde willen volgen kan dat ook. Voor meer informatie neem je contact op met Tirza Ruijters op 078-6253763 of stuur een mail.

* De korting geldt alleen voor de bovenstaande data. Voor overige startdata geldt het reguliere tarief. Wil je meerdere personen aanmelden, neem dan contact op met Tirza Ruijters op 078-6253763 voor meer informatie.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.