Menu

Video: Installatietechniek 'Hoe soldeer je koper met koper?'

Om koper met koper te solderen moet je verschillende handelingen uitvoeren en heb je onderstaande materialen nodig:

  • Laspit
  • Aansteker
  • Wartel
  • Brander
  • Ontbramer
  • Schuurspons
  • Schuurlinnen
  • Staafje zilversoldeer 5%

Het solderen van koper met koper wordt in deze video uitgelegd. Check de video en ga daarna zelf aan de slag.Altijd op de hoogte blijven van alle video's, whitepapers én artikelen over installatietechniek? Blijf op de hoogte via: 
Nieuwsbrieven1349165349_FaceBook_24x24 Vakkennis Installatietechniek
1349165469_linkedin_24x24 Vakkennis Installatietechniek
1349165305_Twitter_24x24 @RBOinstallatie

Of schrijf je voor de gratis nieuwsbrief.    

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.