Klassikale lessen weer als vanouds

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Wil je graag klassikale lessen volgen? Dan hebben we goed nieuws, want vanaf 25 februari mogen wij onze klassikale lessen weer zo geven als je van ons gewend bent. Dat betekent dat je weer naast je medestudenten mag zitten in de les en geen mondkapje meer hoeft te dragen. Daarnaast kun je ook nog altijd kiezen voor e-learning of virtual classroom.

Dankzij de versoepeling van de coronamaatregelen nemen we afscheid van alle maatregelen die voor het onderwijs gelden. Je hoeft geen 1,5 meter afstand meer te houden en hoeft ook geen mondkapje meer te dragen. Daarnaast mogen wij onze klaslokalen weer zo inrichten dat je naast elkaar kunt zitten. Bovendien kunnen de restaurants en lounges ook weer open zonder beperkende maatregelen. Je kunt dus ook weer in een gezellige omgeving gezamenlijk genieten van de lunch en de koffiebreaks.

Inschrijven voor virtual classroom en e-learning kan ook nog steeds

Naast onze klassikale lessen kun je je opleiding ook nog altijd volgen via e-learning of virtual classroom. Vanwege de positieve ervaringen van veel van onze studenten, hebben wij namelijk besloten om onze opleidingen via virtual classroom te blijven aanbieden. Dat betekent dat je bij veel van onze opleidingen de keuze hebt tussen klassikaal, virtual classroom en e-learning. 

Bij virtual classroom wordt de klasruimte nagebootst. Deze lessen zijn niet anders dan normaal, alleen volg je ze nu op afstand via de computer. Bij de e-learningvariant studeer je in je eigen tijd en op je eigen tempo, onder online begeleiding van een docent. 

Ben je benieuwd naar welke opleidingsvariant het beste bij jou past? Op onze pagina over opleidingsvarianten vind je meer informatie over de verschillen tussen de 3 varianten.

Studeren mét de switchgarantie

We kunnen ons voorstellen dat het soms lastig is om een keuze te maken tussen de opleidingsvarianten. Of dat je tijdens de opleiding ontdekt dat een andere variant beter bij je past. Bij NCOI bieden we daarom de switchgarantie: zonder extra administratiekosten switchen van opleidingsvariant. Start je bijvoorbeeld nu met de e-learningvariant en wil je je volgende module liever klassikaal volgen? Dan zorgen we dat je moeiteloos kunt overstappen en betaal je alleen de arrangementskosten.

Vragen?

Heb je nog vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via 035 – 6 400 411. Ook kun je ons contactformulier invullen. In dat geval nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.