Studeer voordelig met de lerarenbeurs 2020

Ben je docent en heb je plannen om je verder te ontwikkelen door middel van een opleiding? Dan hebben we goed nieuws: je kunt namelijk ook in 2020 weer gebruikmaken van de lerarenbeurs. Daarmee ontvang je tot € 7.000,- subsidie per jaar op een erkende HBO Bachelor- of Masteropleiding. Wacht niet te lang, want je hebt maar tot 30 juni om de beurs aan te vragen.

Wat houdt de lerarenbeurs in?

De lerarenbeurs bestaat uit een vergoeding voor collegegeld, studiemiddelen en reiskosten die je maakt tijdens je opleiding. Je komt hiervoor in aanmerking als je bevoegd docent bent. Afhankelijk van de studielast kun je voor maximaal 3 jaar subsidie ontvangen. Daarnaast kunnen scholen die een leraar studieverlof willen geven en een vervanger moeten aanstellen, subsidie krijgen. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor de lerarenbeurs? Op de website van DUO vind je alle voorwaarden.

Met de lerarenbeurs studeren bij NCOI Opleidingen

Ook bij NCOI kun je met de lerarenbeurs een erkende HBO Bachelor- of Masteropleiding volgen. Onze zeer praktijkgerichte opleidingen zijn uitstekend te combineren met het docentschap. En dankzij onze maximale flexibiliteit, ervaren docenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Op deze pagina vind je een selectie van de opleidingen waarop de lerarenbeurs van toepassing is.

De Master Onderwijskunde tijdelijk voordeliger

Omdat NCOI ook wil bijdragen aan nóg beter onderwijs en studenten wil helpen en stimuleren in hun ontwikkeling, hebben we tijdelijk de Master Onderwijskunde in prijs verlaagd. Je betaalt nu slechts € 15.000,- (excl. btw) voor de gehele opleiding. Dat is een korting van ruim 33%. In combinatie met de lerarenbeurs, waarmee je tot € 7.000,- per jaar subsidie ontvangt, volg je deze opleiding vrijwel kosteloos.
 
Wil je gebruikmaken van de korting (in combinatie met de lerarenbeurs)? Schrijf je dan voor het startmoment van september 2020 in. Daarna gelden de reguliere tarieven weer.

Meer informatie

Heb je vragen of kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding? Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder. Je kunt ze bereiken via 035 – 6 400 411 of door ons contactformulier in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit artikel
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.