Menu

Studeer voordelig met de lerarenbeurs 2020

Ben je docent en heb je plannen om je verder te ontwikkelen door middel van een opleiding? Dan hebben we goed nieuws: je kunt namelijk ook in 2020 weer gebruikmaken van de lerarenbeurs. Daarmee ontvang je tot € 7.000,- subsidie per jaar op een erkende HBO Bachelor- of Masteropleiding. Wacht niet te lang, want je hebt maar tot 30 juni om de beurs aan te vragen.

Wat houdt de lerarenbeurs in?

De lerarenbeurs bestaat uit een vergoeding voor collegegeld, studiemiddelen en reiskosten die je maakt tijdens je opleiding. Je komt hiervoor in aanmerking als je bevoegd docent bent. Afhankelijk van de studielast kun je voor maximaal 3 jaar subsidie ontvangen. Daarnaast kunnen scholen die een leraar studieverlof willen geven en een vervanger moeten aanstellen, subsidie krijgen. Wil je weten of jij in aanmerking komt voor de lerarenbeurs? Op de website van DUO vind je alle voorwaarden.

Met de lerarenbeurs studeren bij NCOI Opleidingen

Ook bij NCOI kun je met de lerarenbeurs een erkende HBO Bachelor- of Masteropleiding volgen. Onze zeer praktijkgerichte opleidingen zijn uitstekend te combineren met het docentschap. En dankzij onze maximale flexibiliteit, ervaren docenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Op deze pagina vind je een selectie van de opleidingen waarop de lerarenbeurs van toepassing is.

De Master Onderwijskunde tijdelijk voordeliger

Omdat NCOI ook wil bijdragen aan nóg beter onderwijs en studenten wil helpen en stimuleren in hun ontwikkeling, hebben we tijdelijk de Master Onderwijskunde in prijs verlaagd. Je betaalt nu slechts € 15.000,- (excl. btw) voor de gehele opleiding. Dat is een korting van ruim 33%. In combinatie met de lerarenbeurs, waarmee je tot € 7.000,- per jaar subsidie ontvangt, volg je deze opleiding vrijwel kosteloos.
 
Wil je gebruikmaken van de korting (in combinatie met de lerarenbeurs)? Schrijf je dan voor het startmoment van september 2020 in. Daarna gelden de reguliere tarieven weer.

Meer informatie

Heb je vragen of kunnen we je helpen bij het vinden van de juiste opleiding? Onze deskundige adviseurs helpen je graag verder. Je kunt ze bereiken via 035 – 6 400 411 of door ons contactformulier in te vullen. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Deel dit artikel

Wellicht ook interessant

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.