Businesspartners

Over NCOI

Businesspartners

Businesspartners

Onze kwalitatieve Businesspartners

NCOI Opleidingen werkt nauw samen met Computrain, Pro Education, Schoevers, SRM, Markus Verbeek en Praehep en Boertien Vergouwen Overduin. Deze gerenommeerde opleidings- en trainingsbureaus maken onderdeel uit van Salta Group. Je leest dan ook op deze website welke opleidingen of trainingen worden uitgevoerd door een van deze zeer gekwalificeerde opleiders. Wij vertellen je graag meer over onze partners.

Pro Education

Vergroot je voorsprong met een Master of Post Bachelor van Pro Education!

Je kunt bij Pro Education terecht voor een volledige Masteropleiding of Post Bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende Masterclass of cursus. Onze Masterclasses zijn ook onderdeel van een langer lopend traject, zodat je meerdere korte opleidingen kunt combineren tot een volledige Master. De meeste opleidingen hebben meerdere startmomenten per jaar en worden op meerdere locaties gegeven. Voor jou betekent dit maximale flexibiliteit, want je kiest zelf het tempo, de plaats en het startmoment van de opleiding. Op de website van Pro Education lees je meer over onze manier van opleiden.

Praktijkgericht Masteronderwijs

Uitgangspunt van onze opleidingen zijn praktijksituaties, die we naast de theorie leggen. We focussen op 'wat werkt’, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Dit is een belangrijk voordeel, ook voor je werkgever. Doordat wij beschikken over een groot netwerk van opleiders uit de praktijk en gerenommeerde samenwerkingspartners, is de inhoud van onze opleidingen afgestemd op de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

Dubbel rendement

Tijdens de opleiding breng je je eigen praktijkcases in. Je gaat aan de slag met een onderzoek, advies of opdracht, waardoor je niet alleen aan je eigen leerdoelen werkt, maar ook aan een vraagstuk voor je eigen organisatie. Zo halen jij én je werkgever maximaal rendement uit de opleiding.

Waardevolle nieuwe contacten

Je mededeelnemers zijn je peers, die qua opleidingsniveau en werkervaring – maar ook qua persoonlijke ambities en doelstellingen – veel met je gemeen hebben. Wij zorgen ervoor dat de opleidingsgroepen evenwichtig zijn samengesteld. Dit komt de uitwisseling van ideeën, ervaringen en oplossingen ten goede. Je doet waardevolle nieuwe contacten op tijdens je opleiding, waardoor je je zakelijke en persoonlijke netwerk uitbreidt.

Onze opleiders

De opleiders van Pro Education zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals met ruime praktijkervaring. Wij zijn er trots op dat onze opleiders hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen. Aan de hand van een uitgebreid evaluatie- en feedbackprogramma monitoren wij de kwaliteit van het aangeboden onderwijs. Zo werken we continu aan het behalen en behouden van een hoge mate van klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht

Niet alleen tijdens de opleiding, maar ook na de opleiding zal de persoonlijke benadering van Pro Education je opvallen. Deelnemers en oud-deelnemers geven aan dat de persoonlijke aanpak en de praktijkgerichtheid van de opleidingen belangrijke redenen zijn om voor Pro Education te kiezen. 

Boertien Vergouwen Overduin

Boertien Vergouwen Overduin is in 1986 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste bureaus voor opleidingen, trainingen en advies in Nederland. Bij Boertien Vergouwen Overduin werken circa 80 medewerkers in vast dienstverband, daarnaast wordt gebruikgemaakt van de expertise van een groot aantal freelancers.

Onze missie

Boertien Vergouwen Overduin verbetert de prestaties van je organisatie en je medewerkers door bij te dragen aan hun ontwikkeling en leerprocessen. Wij doen dat door te trainen, te coachen en te adviseren. Het doel is resultaat.

Resultaatgerichtheid

Vanuit deze missie richt Boertien Vergouwen Overduin zich op aantoonbare prestatieverbetering. Dat wil zeggen dat ons doel is dat mensen de vaardigheden die ze in trainingen leren ook binnen de dagelijkse praktijk toepassen en vertalen naar resultaten voor de organisatie (performance). Denk bijvoorbeeld aan een adviseur die na een intensief Leiderschapsprogramma daadwerkelijk meer voor elkaar krijgt, en daarmee het resultaat van zijn organisatie of het resultaat voor zijn klanten verbetert. Om te meten of dit ook daadwerkelijk het geval is, maken wij gebruik van diverse instrumenten, waarmee we overigens ook proberen na te gaan hoe het komt dat de vertaling naar de werkpraktijk soms niet lukt. Die resultaatgerichtheid herken je zowel in onze open trainingen als in onze maatwerktrajecten vanzelfsprekend terug.

Computrain

Computrain is in de afgelopen drie decennia uitgegroeid tot de grootste IT-opleider van Nederland. Jaarlijks mogen we ruim 20.000 deelnemers opleiden. Daar zijn we uiteraard trots op.

Uniek aanbod

Computrain biedt als grootste IT-opleider een uniek aanbod van gecertificeerde trainingen en opleidingen. De trainingen zijn uitermate geschikt voor IT-managers, IT-professionals en ook bieden wij trainingen aan voor eindgebruikers. Op verschillende niveaus van basis tot advanced, van MBO tot HBO. Toptrainers uit de dagelijkse praktijk zorgen ervoor dat ons onderscheidende kwaliteitsniveau gehandhaafd blijft. De trainingen en cursussen van Computrain worden dan ook structureel hoog gewaardeerd. In diverse onafhankelijke onderzoeken wordt de zeer hoge klanttevredenheid voortdurend bevestigd.

Flexibiliteit in trainingsvormen

De trainingen en cursussen van Computrain zijn actueel, praktijkgericht en leiden op voor een certificering, examen of een officieel certificaat. Je eigen leerwens staat centraal, zowel in onze klassikale trainingen, in de bootcamps of als je een training volgt in het Studiecentrum of Expertisecentrum. Je merkt direct het effect van onze training in je praktijk, je werkt efficiënter en productiever. Daarnaast beschik je als IT-professional of eindgebruiker altijd over de juiste up-to-date kennis en inzichten. 

Schoevers

Schoevers  verzorgt al ruim 100 jaar opleidingen en trainingen voor ambitieuze managementondersteuners op erkend MBO- en HBO-niveau. Ondersteuners van Schoevers zijn op-en-top professionals en vormen het visitekaartje voor hun organisatie: ze zijn representatief, klantgericht en communicatief vaardig. Daarnaast zijn ze de steun en toeverlaat van het management: ze denken vanuit het organisatiebelang en proberen managers zo veel mogelijk te ontzorgen. Het is dan ook niet voor niets dat managers in hun vacatures vragen om ‘een van Schoevers’. 

Eigen kijk op onderwijs

Wat maakt een opleiding van Schoevers zo bijzonder? En hoe komt het dat Schoevers-studenten tot de meest waardevolle management(ondersteunende) professionals van Nederland behoren? Schoevers hanteert haar eigenwijze kijk op onderwijs. We noemen dat 'attention learning' en dat staat voor kleinschalig, praktijkgericht onderwijs. Daardoor kunnen we studenten intensief begeleiden, met veel persoonlijke aandacht. En we zetten topdocenten in die weten wat er speelt in hun vakgebied en in de toonaangevende bedrijven van Nederland. 

Baangarantie

Een belangrijk kenmerk van de voltijdopleidingen van Schoevers is dat studenten een volledige baangarantie kunnen krijgen bij het succesvol afronden van hun opleiding. Dit onderstreept dat Schoevers-studenten zeer gewild zijn in het Nederlandse bedrijfsleven. Schoevers heeft naast haar bekende opleidingen ook een aparte unit die zich bezighoudt met werving en selectie en detachering van supportprofessionals en marketing‐ en communicatiepersoneel.

SRM

SRM  is al 65 jaar een begrip in marketing en communicatie. Zowel startende als ervaren professionals zijn bij SRM aan het goede adres. Opleidingen van SRM worden verzorgd door topdocenten en trainers die zelf succesvol in het vak werkzaam zijn. Een diploma van SRM is dan ook toonaangevend in de vakgebieden marketing en communicatie. Zowel het diploma van SRM als de diploma’s van Education Partners zoals NIMA zijn een versterking voor je cv. 

Altijd up-to-date binnen je vak

Het (online)marketing- en communicatievak verandert voortdurend. En de trainingen en opleidingen van SRM groeien altijd mee. De laatste trends en ontwikkelingen worden direct in het trainings- en opleidingsaanbod van SRM opgenomen. Zo weet je zeker dat je altijd up-to-date bent en het maximale uit jouw functie kunt halen. De deelnemers van SRM geven aan dat hun vakkennis en -kunde – na het volgen van een SRM-opleiding – met maar liefst 40 procent is toegenomen. Verder ervaren ze een toename van 30 procent aan betere resultaten in de praktijk.

Denken-en-doen-werkwijze

In veel opleidingen worden kennis en inzichten gekoppeld aan concrete dagelijkse vaardigheden. De intensiteit van deze denken-en-doen-werkwijze creëert direct waarde in je dagelijkse beroepspraktijk. Als SRM-deelnemer maak je de stap van het opdoen van kennis en inzichten van de docent naar het produceren van je eigen inzichten en praktische vaardigheden. Je docent is niet degene die oplossingen aanreikt, maar degene die je naar oplossingen toe leidt. 

Markus Verbeek Praehep

Markus Verbeek Praehep  is al 125 jaar de opleider voor financieel professionals. Door de grote technologische veranderingen in hun vakgebied moeten zij zich altijd blijven ontwikkelen. En dat naast hun baan en privéleven. Markus Verbeek Praehep weet wat zij nodig hebben en biedt het complete en kwalitatief meest hoogstaande pakket aan opleidingen voor de financieel professional: van MBO tot en met Master en van bedrijfsleven tot overheid. Met een diploma van Markus Verbeek Praehep ben je zeker van je zaak.

Met beide benen in het vak

Markus Verbeek Praehep heeft al vele generaties aan financieel professionals opgeleid en geholpen bij de volgende stap in hun carrière. De rol van financieel professionals verandert voortdurend. Vakkennis is uiteraard van groot belang, maar ook aspecten als persoonlijkheid en gedrag, soft skills en leiderschap, adviesvaardigheden, ICT-kennis en innovatief denkvermogen zijn nodig om je vak goed uit te kunnen voeren. In dit veranderende vakgebied is Markus Verbeek Praehep de stabiele factor. De opleider die met beide benen in het vak staat én erin vooruitloopt.

Uitgebreid aanbod

Markus Verbeek Praehep biedt het meest uitgebreide opleidingspalet voor de financieel professional; van accountancyopleidingen en fiscale opleidingen tot PE-cursussen op het gebied van finance en payroll en van MBO tot Masterclasses. Naast opleidingen op het gebied van vakkennis vind je er bovendien ook opleidingen en trainingen op het gebied van onder andere persoonlijkheid en gedrag, soft skills en leiderschap. Zo biedt Markus Verbeek Praehep zijn studenten alle handvatten die zij nodig hebben als financieel professional van nu en de toekomst.

Of je nu aan het begin van je carrière staat of toe bent aan de volgende stap, Markus Verbeek Praehep zorgt dat je een zelfverzekerde financieel professional bent en blijft en dat anderen blindelings kunnen vertrouwen op jouw informatie, analyses en adviezen.