Menu

Businesspartners

Businesspartners

Onze kwalitatieve Businesspartners

NCOI Opleidingen werkt nauw samen met Computrain, Pro Education en Boertien Vergouwen Overduin. Deze gerenommeerde opleidings- en trainingsbureaus maken onderdeel uit van NCOI Groep. Je leest dan ook op deze website welke opleidingen of trainingen worden uitgevoerd door een van deze zeer gekwalificeerde opleiders. Zo worden de trainingen in het kader van Permanent Educatie voor paramedici uitgevoerd door Pro Education. De gespecialiseerde IT-trainingen door Computrain en onze Trainingen door Boertien Vergouwen Overduin, het bureau voor training en ontwikkeling. Wij vertellen je graag meer over onze partners.

Pro Education

Vergroot je voorsprong met een Master of Post Bachelor van Pro Education!

Je kunt bij Pro Education terecht voor een volledige Master- of Post Bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende Masterclass of cursus. Onze Masterclasses zijn ook onderdeel van een langer lopend traject, zodat je meerdere korte opleidingen kunt combineren tot een volledige Master. De meeste opleidingen hebben meerdere startmomenten per jaar en worden op meerdere locaties gegeven. Voor jou betekent dit maximale flexibiliteit, want je kiest zelf het tempo, de plaats en het startmoment van de opleiding. Op de website van Pro Education lees je meer over onze manier van opleiden.

Praktijkgericht Masteronderwijs

Uitgangspunt van onze opleidingen zijn praktijksituaties, die we naast de theorie leggen. We focussen op 'wat werkt’, zodat je het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Dit is een belangrijk voordeel, ook voor je werkgever. Doordat wij beschikken over een groot netwerk van opleiders uit de praktijk en gerenommeerde samenwerkingspartners, is de inhoud van onze opleidingen afgestemd op de laatste ontwikkelingen in je vakgebied.

Dubbel rendement

Tijdens de opleiding brengt u uw eigen praktijkcases in. Je gaat aan de slag met een onderzoek, advies of opdracht, waardoor je niet alleen aan je eigen leerdoelen werkt, maar ook aan een vraagstuk voor je eigen organisatie. Zo halen jij én je werkgever maximaal rendement uit de opleiding.

Waardevolle nieuwe contacten

Je mededeelnemers zijn je peers, die qua opleidingsniveau en werkervaring – maar ook qua persoonlijke ambities en doelstellingen – veel met je gemeen hebben. Wij zorgen ervoor dat de opleidingsgroepen evenwichtig zijn samengesteld. Dit komt de uitwisseling van ideeën, ervaringen en oplossingen ten goede. Je doet waardevolle nieuwe contacten op tijdens je opleiding, waardoor je je zakelijke en persoonlijke netwerk uitbreidt.

Onze opleiders

De opleiders van Pro Education zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals met ruime praktijkervaring. Wij zijn er trots op dat onze opleiders hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen. Aan de hand van een uitgebreid evaluatie- en feedbackprogramma monitoren wij de kwaliteit van het aangeboden onderwijs. Zo werken we continu aan het behalen en behouden van een hoge mate van klanttevredenheid.

Persoonlijke aandacht

Niet alleen tijdens de opleiding, maar ook na de opleiding zal de persoonlijke benadering van Pro Education je opvallen. Deelnemers en oud-deelnemers geven aan dat de persoonlijke aanpak en de praktijkgerichtheid van de opleidingen belangrijke redenen zijn om voor Pro Education te kiezen. 

Boertien Vergouwen Overduin

Boertien Vergouwen Overduin is in 1986 opgericht en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en bekendste bureaus voor opleidingen, trainingen en advies in Nederland. Bij Boertien Vergouwen Overduin werken circa tachtig medewerkers in vast dienstverband, daarnaast wordt gebruikgemaakt van de expertise van een groot aantal freelancers.

Onze missie

Boertien Vergouwen Overduin verbetert de prestaties van je organisatie en je medewerkers door bij te dragen aan hun ontwikkeling en leerprocessen. Wij doen dat door te trainen, te coachen en te adviseren. Het doel is resultaat.

Resultaatgerichtheid

Vanuit deze missie richt Boertien Vergouwen Overduin zich op aantoonbare prestatieverbetering. Dat wil zeggen dat ons doel is dat mensen de vaardigheden die ze in trainingen leren ook binnen de dagelijkse praktijk toepassen en vertalen naar resultaten voor de organisatie (performance). Denk bijvoorbeeld aan een adviseur die na een intensief Leiderschapsprogramma daadwerkelijk meer voor elkaar krijgt, en daarmee het resultaat van zijn organisatie of het resultaat voor zijn klanten verbetert. Om te meten of dit ook daadwerkelijk het geval is, maken wij gebruiken van diverse instrumenten, waarmee we overigens ook proberen na te gaan hoe het komt dat de vertaling naar de werkpraktijk soms niet lukt.
Die resultaatgerichtheid herken je zowel in onze open trainingen als in onze maatwerktrajecten vanzelfsprekend terug.

Computrain

Computrain is in de afgelopen 3 decennia uitgegroeid tot de grootste IT-opleider van Nederland. Jaarlijks mogen we ruim 20.000 deelnemers opleiden. Daar zijn we uiteraard trots op.

Uniek aanbod

Computrain biedt als grootste IT-opleider een uniek aanbod van gecertificeerde trainingen en opleidingen. De trainingen zijn uitermate geschikt voor IT-manager, IT-professionals en ook bieden wij trainingen aan voor eindgebruikers. Op verschillende niveaus van basis tot advanced , van MBO tot HBO. Toptrainers uit de dagelijkse praktijk zorgen ervoor dat ons onderscheidende kwaliteitsniveau gehandhaafd blijft. De trainingen en cursussen van Computrain worden dan ook structureel hoog gewaardeerd. In diverse onafhankelijke onderzoeken wordt de zeer hoge klanttevredenheid voortdurend bevestigd.

Flexibiliteit in trainingsvormen

De trainingen en cursussen van Computrain zijn actueel, praktijkgericht en leiden op voor een certificering, examen of een officieel certificaat. Je eigen leerwens staat centraal, zowel in onze klassikale trainingen, in de bootcamps of als je een training volgt in het Studiecentrum of Expertisecentrum. Je merkt direct het effect van onze training in je praktijk, je werk efficiënter en, productiever. Daarnaast beschik je als IT-professional of eindgebruiker altijd over de juiste ‘up to date’ kennis en inzichten. 

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.