Testimonial Ingrid De Vries

De komende jaren zal bijna de helft van het zorgpersoneel uitstromen. Meer handen aan het bed zijn dringend nodig. Mensen versneld opleiden, kan onderdeel zijn van de oplossing. NCOI Opleidingen ontwikkelt dit type opleidingen samen met de markt. “Ik zie het als een maatschappelijke verantwoordelijkheid om mensen voor de zorg op te leiden,” vindt Ingrid de Vries, Key accountmanager Zorg en Welzijn.

Achtergrond in de zorg

“Ik ben zelf ooit als IC-verpleegkundige begonnen aan mijn loopbaan. Daarna heb ik verschillende commerciële rollen gehad in de medische hulpmiddelenindustrie. Deze ervaring komt goed van pas in de rol van Key accountmanager, waar ik de kennis uit de zorgpraktijk en het commerciële combineer.”

Ingrid de Vries

Verkorte opleidingen verpleegkunde

“Onze klanten zijn onder andere detacheerders, zorggroepen en ziekenhuizen. Er is nu en straks een grote vraag naar MBO-V- en HBO-V-verpleegkundigen, verzorgenden en operatieassistenten. NCOI maakt samen met onze samenwerkingspartners opleidingen die aansluiten bij die behoefte. Voor een detacheerder verzorgen wij een verkorte, erkende MBO-V- en HBO-V-opleiding tot verpleegkundige. Mensen worden zo sneller opgeleid, en de kans op uitval of verzuim hierdoor veel minder groot.”

“De manier waarop wordt opgeleid is anders. We bieden bijvoorbeeld bootcamps aan bij aanvang van de opleiding. Je leert daar onder andere hoe je een cliënt aanspreekt en kan ondersteunen in de dagelijkse verzorging. Dit heeft als gevolg dat de student sneller inzetbaar is in de praktijk.”

“Ook de opleiding verzorgende IG niveau 3 bieden wij verkort aan, net als die voor operatieassistent. Die laatste groep heeft geen BIG-registratie. Wij kunnen ervoor zorgen dat zij aansluitend een HBO-V-opleiding kunnen volgen om alsnog de BIG-registratie te halen.”

Nieuwe ontwikkelingen in de zorgsector

“Een belangrijke ontwikkeling is de digitalisering van de zorg. Ook is er meer aandacht voor het welzijn van de cliënt. NCOI neemt deze nieuwe ontwikkelingen mee in het aanbod zorgopleidingen.”

Samenwerken en innoveren

“Ik vind het fantastisch om met onze klanten trajecten op te zetten en deze verder uit te bouwen. We denken samen na over de oplossingen voor de personeelstekorten. Zo ben ik bijvoorbeeld met een afdeling Learning & Development in gesprek hoe men het zorgpersoneel verder kan opleiden met als doel deze mensen te behouden voor hun organisatie.”

Meer weten over het accountmanagementteam van NCOI Opleidingen? 

Ben je na het lezen van dit interview met Ingrid nieuwsgierig geworden naar wie er nog meer bij NCOI werken en hoe zij samen met de klant passende opleidingen realiseren? Het team van NCOI Opleidingen stelt zich graag aan je voor. Lees ook eens de interviews met onze andere accountmanagers:

 

Contact

Wil je naar aanleiding van dit interview contact met een van onze accountmanagers? Neem dan contact met ons op via 035 – 6 400 411 of laat je gegevens achter op onze contactpagina

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.