HBO OP MAAT

Heb je altijd al een erkend HBO Bachelor- of Associate degree-getuigschrift willen halen, maar lijkt een volledige opleiding je lastig te combineren met werk en privé? Dan biedt HBO OP MAAT de oplossing. Wat je al kent, kunt en doet, hoef je met HBO OP MAAT niet opnieuw te leren. Je studeert met minder studiebelasting en doorloopt je opleiding mogelijk zelfs sneller. 

Voordelen HBO OP MAAT

HBO OP MAAT is mogelijk voor al onze HBO Bachelors en Associate degrees. Bij HBO OP MAAT stemmen we je leerroute volledig af op jouw kennis en ervaring. Kun je vooraf aantonen dat je de kennis, inzichten en vaardigheden uit een of meer modules al beheerst? Dan hoef je die niet opnieuw te volgen. De voordelen op een rij:

  • Je doorloopt je HBO Bachelor of Associate degree mogelijk sneller.
  • Je ervaart minder studiebelasting, waardoor het volgen van de opleiding minder inspanning vraagt. 
  • Je vergroot jouw carrièrekansen met een officieel HBO Bachelor- of HBO Associate degree- getuigschrift, mits je de opleiding succesvol afrondt.
 

Hoe werkt HBO OP MAAT?

Eerst schrijf je je in voor de HBO Bachelor of Associate degree van jouw keuze. Het intakeproces voor HBO OP MAAT start direct hierna – ook al ben je nog niet toegelaten tot je opleiding. Er wordt bekeken of HBO OP MAAT geschikt is voor jou. Je moet onder meer al kennis en twee jaar relevante werkervaring hebben in de richting van je HBO Bachelor of Associate degree en je moet beschikken over een passende werkplek. Kom je officieel in aanmerking voor HBO OP MAAT?Aan de hand van de intake wordt vervolgens, samen met een studiecoach, bekeken of je in aanmerking komt voor het valideren. Dat houdt in dat je met eerder behaalde diploma’s, certificaten en werkervaring aantoont welke onderdelen je al beheerst. Mag je valideren, dan ga je op voor het Valideringsassessment. Na validering stel je samen met je studiecoach je persoonlijke leerroute samen. Je volgt dus alleen onderwijs dat nieuw voor je is.

Persoonlijk advies?

Wij nemen je graag mee in wat HBO OP MAAT voor jou kan betekenen. Neem vrijblijvend contact op met onze opleidingsadviseurs door je gegevens achter te laten in het contactformulier.

Contactformulier
Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.