Incompany advies aanvragen

Maatwerk en Incompany

Maatwerk en Incompany
Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Zijn er binnen jouw organisatie meerdere medewerkers die dezelfde opleiding of training willen volgen? Of ben je op zoek naar een passend antwoord op een opleidingsvraag die binnen de organisatie speelt? Dan biedt een incompany- of maatwerktraject uitkomst. Of het nu gaat over medewerkers laten bijscholen, zij-instromers laten omscholen of uitstromers de kans bieden hun positie te verstevigen op de arbeidsmarkt. Wij bieden voor elke opleidingsvraag een oplossing.

Voordelen van een incompanytraject:

  • Opleidingen en trainingen ingericht naar de wensen en behoeften van de organisatie
  • De werkpraktijk van de organisatie staat altijd centraal
  • Mogelijkheid om direct te starten, maar je bepaalt zelf het startmoment
  • We werken uitsluitend met ervaren docenten uit het vakgebied
  • Mogelijkheid om met een traject een landelijk erkend MBO-, HBO- of Masterdiploma te behalen
  • Je kunt gebruikmaken van verschillende subsidies en fiscale voordelen
     

Het team van Incompany

De accountmanagers van NCOI Incompany zijn elk gespecialiseerd in een bepaalde sector. Of het nu gaat om zorg, onderwijs of techniek, alle expertise is in huis. Dat zorgt ervoor dat we snel en deskundig advies kunnen geven. Benieuwd naar de gezichten van NCOI Incompany? Maak hier kennis met ons team

Advies aanvragen

Wil je meer informatie over wat NCOI Incompany voor jouw organisatie kan betekenen? We denken graag vrijblijvend met je mee over de kansen, mogelijkheden en oplossingen voor opleidingsvragen binnen jouw organisatie of branche. Via de button hieronder neem je contact met ons op.

Contact opnemen