Maatwerk voor gemeenten en waterschappen

Incompany

Maatwerk voor gemeenten

Maatwerk voor gemeenten en waterschappen

Door wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe eisen en decentralisaties verandert de omgeving waarin gemeenten, provinciale en rijksoverheden en waterschappen opereren. Dit vraagt om flexibiliteit van overheidsorganisaties en bredere inzetbaarheid van medewerkers. Wij helpen je bij jouw organisatie- en teamontwikkeling en cultuurveranderingen met een maatwerk opleidingstraject.

Maatwerkopleidingen voor de overheid

Hoe blijven je overheidsmedewerkers up-to-date in de veranderende context waarin zij hun werk moeten doen? Welke kennis en ervaring is onmisbaar? Waar is bij- of omscholing nodig? De incompany- en maatwerkopleidingen van NCOI Opleidingen geven je medewerkers kennis, inzichten én motivatie. Onze docenten uit je praktijk geven les op je locatie of een andere plek die je het beste uitkomt. Een lesprogramma op maat zorgt voor herkenbaarheid bij deelnemers en effectieve toepassingsmogelijkheden in de praktijk.

Jouw partner in maatwerk voor overheidsorganisaties

Maatwerkopleidingen en -trainingen moeten bijdragen aan de ontwikkeling van je organisatie.  Daarom bekijken we graag samen met je welke aanpak de beste is. We kunnen een maatwerktraject samenstellen voor je opleidingswensen en organisatie. Soms maken we voor je een mix van de bestaande vaardigheidstrainingen of (erkende) opleidingen uit het opleidingsaanbod van Salta Group. Hierdoor kunnen wij snel schakelen en onderwijs verzorgen op MBO-, HBO-, HBO Bachelor- en Masterniveau, speciaal voor overheid en non-profitorganisaties.

Incompanytrainingen voor ambtenaren

Werken je medewerkers op een afdeling Belastingen of gemeentelijk belastingkantoor en moeten zij alles weten over lokale belastingen en de WOZ? Of is er meer bijscholing nodig over bestuursrecht, publieksrecht of sociaal-juridische vaardigheden? NCOI Opleidingen kan je helpen met effectieve en relevante trainingen op maat. Denk bijvoorbeeld aan onderwerpen als politiek-bestuurlijke sensitiviteit, effectief communiceren en beleid schrijven.

Meer informatie over maatwerk voor de overheid

Wil je als gemeente, waterschap of andere overheidsinstelling meer informatie over maatwerkopleidingen? Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Incompany via telefoonnummer 035 - 7 506 191 of mail naar incompany@ncoi.nl.