Menu
NCOI Opleidingen - HR

HBO HR-analist

Leer de menselijke kant van je organisatie te analyseren - 1 jaar

Vakgebied

HR

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Wil je HR-processen en -gegevens in kaart brengen? Zodat je leidinggevenden en directie kunt voorzien van gerichte managementrapportages op het gebied van HR? In dit programma leer je alles over HR-performancemanagement en HR-analytics. Zo weet je welke HR-instrumenten je kunt inzetten en verdiep je je vanuit een bedrijfseconomisch perspectief in HR. Je gaat praktijkgericht aan de slag met veranderingen binnen je organisatie en leert deze veranderingen te analyseren, evalueren en implementeren. Zo kun je bijdragen aan de strategische doelstellingen van je organisatie. Je bent hiermee een waardevolle schakel tussen HR en het strategisch management.

Doelgroep

Wil je je organisatie ondersteunen met behulp van een datagedreven HR-benadering? Dan is dit programma geschikt voor jou.

Doel en opzet

In dit praktijkgerichte programma ga je aan de slag met verschillende aspecten van HR-performancemanagement en HR-analytics. Zo verdiep je je in de verschillende HR-instrumenten en weet je welke maatstaven je kunt aanhouden om prestaties te meten binnen je organisatie. Je leert hoe je kengetallen gebruikt om situaties te diagnosticeren en hoe stuurgetallen je kunnen helpen om bij te sturen naar de gewenste situatie. Verder verdiep je je in je eigen organisatie en de veranderingen waaraan deze onderhevig is. Zo kun je in je eigen praktijk de veranderingen analyseren, implementeren en evalueren. Ten slotte ga je ook aan de slag met een stukje strategie. Je weet een goede strategie te formuleren voor je organisatie en weet hoe je deze kunt implementeren. Ook binnen een veranderende organisatie.

Vooropleiding

Dit programma wordt op HBO-niveau verzorgd. Voor dit programma gelden geen specifieke vooropleidingseisen.

Voorbereiding en studiebelasting

Je studiebelasting is ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO HR-analist

Leer de menselijke kant van je organisatie te analyseren - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.