Menu

HBO NIMA Sales- en Accountmanagement A en B

Officieel Education Partner - 18 maanden

Opleidingsniveau

HBO-programma

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Je bent actief in de verkoop en je wilt je rol als sales- of accountmanager succesvol invullen. Dan is HBO NIMA Sales- en Accountmanagement A en B echt iets voor jou. Het programma is zeer praktijkgericht en bevat alle belangrijke aspecten van het vakgebied. Je leert de markt en klant kennen, ontwikkelt de vaardigheden om een verkoopteam aan te sturen en gaat aan de slag met het opstellen van account- en verkoopplannen. Ook oefen je met het voeren van verkoop- en onderhandelingsgesprekken. Bovendien ontvang je na afronding van dit programma drie waardevolle diploma's. Je behaalt de officiële NIMA-diploma’s NIMA A Sales en NIMA B Sales. Daarnaast rond je dit programma af met een plan op HBO-niveau waarmee je ook meteen het diploma HBO Sales- en Accountmanagement A en B van NCOI behaalt.

NIMA

Het Nederlands Instituut voor Marketing (NIMA) is de beroepsvereniging voor marketing, communicatie en sales. Met een NIMA-diploma toon je je kennis, vaardigheden en werkervaring aan. NIMA-diploma’s worden sterk gewaardeerd door het bedrijfsleven en met een NIMA-diploma zet je dan ook een hele mooie stap in je carrière.

Education Partner van NIMA

NCOI is door NIMA benoemd als Education Partner. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat onze opleiding HBO NIMA Sales- en Accountmanagement A en B voldoet aan de eisen van NIMA. Door deze samenwerking kunnen wij je ideaal voorbereiden op de officiële NIMA-examens. Dit doen we met succes, want in de afgelopen jaren zijn er tienduizenden studenten opgeleid via NCOI. Dit komt door onze praktijkgerichte aanpak, waarbij de docenten de theorie vertalen naar praktische kennis en vaardigheden die je direct in je eigen praktijk kunt toepassen. Met een NIMA-opleiding van NCOI maak je dus duidelijk de juiste keuze.

Doelgroep

Dit programma is ontwikkeld voor (toekomstige) accountmanagers en (potentiële) leidinggevenden van een salesteam. Ook ben je geïnteresseerd in het behalen van de officiële NIMA-diploma’s.

Doel en opzet

Dit unieke HBO-programma bestaat uit 2 fases. Alle belangrijke aspecten van sales- en accountmanagement komen op praktijkgerichte wijze aan bod. Het programma wordt verzorgd door salesprofessionals. Dit vormt een zeer belangrijke toegevoegde waarde. Na afronding heb je een stevige basis om succesvol aan de slag te gaan in een salesfunctie.

Vooropleiding

Er zijn geen verplichte toelatingseisen voor het programma en het examen.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

HBO NIMA Sales- en Accountmanagement A en B

Officieel Education Partner - 18 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.