Hoofd BHV Strategisch

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De training Hoofd BHV Strategisch biedt u de vaardigheden en de kennis om het BHV-beleid op te stellen en de vertaalslag te maken van BHV-beleid naar uitvoering. Bent u op beleidsmatig niveau verantwoordelijk voor de aansturing en organisatie van de bedrijfshulpverlening in uw organisatie? Dan is de training Hoofd BHV Strategisch een passende training voor u. Tijdens de training wordt er gekeken of u de benodigde vaardigheden en kennis (heeft) ontwikkeld. Heeft u de training met succes doorlopen, dan ontvangt u het certificaat Hoofd BHV Strategisch van onze businesspartner 112BHV.

Doelgroep

De training Hoofd BHV Strategisch is bedoeld voor mensen die op beleidsmatig niveau verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de BHV in een organisatie.

Aanpak

In de training Hoofd BHV Strategisch leert een hoofd BHV (of plaatsvervangend hoofd BHV) de benodigde kennis en vaardigheden om een praktische invulling te geven aan het BHV-beleid in de organisatie en de eigen organisatie te adviseren op het gebied van bedrijfshulpverlening.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma
Studieprogramma

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

Hoofd BHV Strategisch

(8 bijeenkomsten)

 • In de opleiding Hoofd BHV Strategisch leert een Hoofd BHV (of plaatsvervangend Hoofd BHV) de benodigde kennis en vaardigheden om een praktische invulling te geven aan het BHV-beleid in de organisatie en de eigen organisatie te adviseren op het gebied van bedrijfshulpverlening.

  Certificaat

  Wanneer u de training met goed gevolg afrondt, ontvangt u het certificaat Hoofd BHV Strategisch van 112BHV. Het 112BHV-certificaat Hoofd BHV Strategisch heeft een geldigheid van 2 jaar.

  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning
  Lesplanning

  Opleidingsvarianten

  • Varianten: klassikaal
  • Dag: 4 dagen van 08.45 uur tot 16.15 uur
  Deze training wordt aangeboden door NCOI Techniek & Veiligheid, zie de actuele startmomenten.

  Hoofd BHV Strategisch

  Vakgebied

  Veiligheid

  Opleidingsniveau

  Training

  Erkenning

  NVAO geaccrediteerd

  Meer informatie

  Download brochure

  Wil je dit met iemand delen?

  Mail door

  Heeft u vragen?

  Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
  Voorlichtingsbijeenkomst NCOI

  Voorlichtingsbijeenkomsten

  Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

  Studiegids 2019-2020 NCOI

  Vraag de studiegids 2019-2020 aan

  Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

  Contact NCOI

  Opleidingsadvies op maat?

  Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.