Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Hoofd BHV Strategisch

BHV-beleid opstellen en uitvoeren - 1 maand

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

De training Hoofd BHV Strategisch biedt je de vaardigheden en de kennis om het BHV-beleid op te stellen en de vertaalslag te maken van BHV-beleid naar uitvoering. Ben je op beleidsmatig niveau verantwoordelijk voor de aansturing en organisatie van de bedrijfshulpverlening in je organisatie? Dan is de training Hoofd BHV Strategisch een passende training voor jou. Tijdens de training wordt er gekeken of je de benodigde vaardigheden en kennis (hebt) ontwikkeld. Heb je de training met succes doorlopen, dan ontvang je het certificaat Hoofd BHV Strategisch van onze businesspartner 112BHV.

Doelgroep

De training Hoofd BHV Strategisch is bedoeld voor mensen die op beleidsmatig niveau verantwoordelijk zijn voor de aansturing van de BHV in een organisatie.

Aanpak

In de training Hoofd BHV Strategisch leert een hoofd BHV (of plaatsvervangend hoofd BHV) de benodigde kennis en vaardigheden om een praktische invulling te geven aan het BHV-beleid in de organisatie en de eigen organisatie te adviseren op het gebied van bedrijfshulpverlening.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Hoofd BHV Strategisch

BHV-beleid opstellen en uitvoeren - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.