Menu

Hoogbegaafdheid in de Klas

Praktijkgerichte, korte opleiding op Post Bachelorniveau - 3 maanden

Opleidingsniveau

Post Bachelor

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Werk je met hoogbegaafde kinderen en wil je hen helpen om zich goed te ontwikkelen? Met deze opleiding krijg je inzicht in verschillende methoden en technieken. Je verdiept je in hoogbegaafdheid, leer- en gedragsproblemen en passende didactiek. Daarnaast ga je aan de slag met vaardigheden om hoogbegaafde kinderen op de beste manier te begeleiden en uitdagingen te bieden. Hierdoor kunnen zij zich op hun niveau ontwikkelen. Precies wat je wilt. Kies daarom voor deze zeer actuele opleiding van NCOI.

Doelgroep

Je wilt leren hoe je methoden en technieken voor het begeleiden van hoogbegaafde kinderen kunt toepassen in de praktijk.

Doel en opzet

Je ontwikkelt tijdens deze opleiding de essentiële vaardigheden die voor het omgaan met hoogbegaafde kinderen van belang zijn. Je krijgt inzicht in hoogbegaafdheid en de juiste vorm van uitdagingen en talentenontwikkeling. De opleiding wordt verzorgd door ervaren en deskundige docenten die zelf in de praktijk actief zijn. Je werkt tijdens de bijeenkomsten aan cases en groepsopdrachten. Waar mogelijk koppel je de opdrachten en cases direct aan je eigen werkomgeving.

Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze professionele online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie.

Vooropleiding

In dit programma wordt uitgegaan van HBO-werk- en -denkniveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 5-7 uur per bijeenkomst.

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Hoogbegaafdheid in de Klas

Praktijkgerichte, korte opleiding op Post Bachelorniveau - 3 maanden

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.