Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

MBO Vakopleiding Werkvoorbereider Maakindustrie

Verdiep je in de wereld van werkvoorbereiding - 1 jaar

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Vakopleiding

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Als werkvoorbereider in de maakindustrie heb je te maken met producten die in een werkplaats worden gemaakt, van elektrotechniek tot aan klimaattechniek. In dit programma wordt er aandacht besteed aan de belangrijkste competenties waarover je als werkvoorbereider moet beschikken. Zo ga je aan de slag met het opstellen van offertes om vervolgens de uitvoering voor te bereiden. Je regelt dat monteurs beschikbaar zijn en zorgt ervoor dat de benodigde materialen op tijd aanwezig zijn. Tevens weet je met welke werkomstandigheden en risicofactoren je rekening moet houden.

Doelgroep

Je bent ambitieus en je wilt je graag ontwikkelen als werkvoorbereider binnen de maakindustrie of fabricage. Je wilt diepgaande vakkennis en vaardigheden opdoen op erkend MBO-niveau.

Doel en opzet

Je volgt inspirerende bijeenkomsten en je kunt gebruikmaken van een moderne online leeromgeving. Dit in combinatie met je eigen werkomgeving maakt deze opleiding uniek. Je ontwikkelt kennis en vaardigheden die je nodig hebt in de dagelijkse praktijk. Tijdens de vakopleiding krijg je les van docenten met veel ervaring in de dagelijkse beroepspraktijk. Zo kun je alles wat je leert direct toepassen waardoor je meteen al succesvoller bent in je werk. Je kunt bij deze studie gebruikmaken van onze online leeromgeving. Hier vind je belangrijke informatie die handig is tijdens je studie.

Vooropleiding

Er zijn geen specifieke vooropleidingseisen voor dit programma. Het programma wordt verzorgd op MBO-niveau.

Voorbereiding en studiebelasting

Ongeveer 3-5 uur per bijeenkomst.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: (Junior) Projectleider, (Junior) Projectleider

Klassikaal, e-learning of virtual classroom

Je kunt dit programma klassikaal volgen op een locatie naar keuze. Omdat je binnen een groep veel van elkaar leert, bieden we je een alternatieve locatie aan wanneer er voor jouw voorkeurslocatie onvoldoende aanmeldingen zijn.

Behoefte aan meer flexibiliteit? Met de lesvariant e-learning studeer je in je eigen tijd en in je eigen tempo op afstand. Je wordt online begeleid door een ervaren docent.

Voor de unieke combinatie van beide lesvarianten kies je voor virtual classroom. Hierbij volg je de lessen op vaste tijdstippen, met een docent én digitaal. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

MBO Vakopleiding Werkvoorbereider Maakindustrie

Verdiep je in de wereld van werkvoorbereiding - 1 jaar

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.