Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Opleiding Ploegleider BHV

Tijdens calamiteiten efficiënt en daadkrachtig handelen - 2 dagen

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Een BHV-ploegleider geeft op efficiënte wijze leiding aan een groep BHV’ers bij het bestrijden van een calamiteit en zorgt ervoor dat het BHV-team geoefend wordt en blijft. De ploegleider zorgt daarnaast voor het beheer en de controle van de BHV-middelen. De ploegleider draagt verantwoording voor de uitvoering van het BHV-beleid binnen de eigen organisatie en beschikt over een geldig BHV-certificaat. Tijdens deze cursus wordt de rol van BHV-ploegleider aangeleerd en geoefend aan de hand van verschillende basisscenario’s. Bij goed gevolg ontvangt de cursist het NIBHV-diploma Ploegleider BHV.

Doelgroep

Draag je verantwoordelijkheid voor een BHV-ploeg, houd je je bezig met de uitvoering van het BHV-beleid binnen een bedrijf en organisatie en beschik je over een geldig BHV-certificaat? Dan is de opleiding Ploegleider BHV zeer geschikt.

Aanpak

In deze 2 lesdagen worden alle aspecten behandeld die onder de verantwoordelijkheid vallen van de ploegleider BHV. In een groep van maximaal 12 deelnemers train je aan de hand van 5 mogelijke basisscenario’s.

NCOI Techniek & Veiligheid

Deze opleiding wordt uitgevoerd door NCOI Techniek & Veiligheid.

Opleiding Ploegleider BHV

Tijdens calamiteiten efficiënt en daadkrachtig handelen - 2 dagen

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.