HBO Civiele Techniek

HBO civiele techniek volgen? Bekijkt u eens het aanbod van NCOI Opleidingen. In een opleiding civiele techniek HBO van NCOI doet u waardevolle kennis op, die u direct concreet in de praktijk...

Lees meer

HBO civiele techniek volgen? Bekijkt u eens het aanbod van NCOI Opleidingen. In een opleiding civiele techniek HBO van NCOI doet u waardevolle kennis op, die u direct concreet in de praktijk...

Lees meer

HBO civiele techniek volgen? Bekijkt u eens het aanbod van NCOI Opleidingen. In een opleiding civiele techniek HBO van NCOI doet u waardevolle kennis op, die u direct concreet in de praktijk...

Lees meer

HBO Civiele Techniek: 4 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Duur
Toon alle opties

HBO Bacheloropleiding (4) Een HBO Bacheloropleiding is een beroepsgerichte opleiding in het hoger onderwijs en leidt op tot de officiële graad Bachelor. Alle HBO Bacheloropleidingen van Hogeschool NCOI hebben een modulair opleidingsprogramma verdeeld over 3 fases en een individuele afstudeerfase. De Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle HBO Bacheloropleidingen met NVAO-logo zijn geaccrediteerd. De accreditatie van de overige opleidingen is aangevraagd of in voorbereiding.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

Meest bekeken HBO Civiele Techniek

HBO Bachelor Civiele Techniek
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding
HBO Bachelor Werktuigbouwkunde
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding

Speciaal voor werkenden

NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op. Professionals zoals u. Samen met 700 medewerkers en meer dan 2.000 docenten zetten we ons dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. We verzorgen onze opleidingen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Een NCOI-diploma is dus echt een waardevolle aanvulling op uw cv. 

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

HBO civiele techniek volgen? Bekijkt u eens het aanbod van NCOI Opleidingen. In een opleiding civiele techniek HBO van NCOI doet u waardevolle kennis op, die u direct concreet in de praktijk kunt brengen. Onze opleidingen worden verzorgd door topdocenten. Zij zijn al jaren werkzaam in de civiele techniek en brengen hun expertise met een grote gedrevenheid over. Dat zult u als heel inspirerend ervaren. Uw studie bij NCOI kunt u bovendien gemakkelijk combineren met uw baan. Niet voor niets is NCOI dé opleider voor de werkende mens. 

Een civiele techniek HBO bij NCOI biedt perspectief

Welke HBO civiele techniek u ook bij NCOI volgt, u vergroot er altijd uw kansen mee op een mooie loopbaan. Werkt u in de weg- en waterbouw en wilt u zich verder ontwikkelen in dit vakgebied? Dan is het programma HBO Civiele Techniek (1 jaar) zeer interessant voor u. Alle aspecten van weg- en waterbouw komen hierin aan de orde. Denk daarbij onder meer aan constructieleer, mechanica, bouwtechnieken en civieltechnische uitvoering. Gaandeweg groeit u uit tot een breed inzetbare en op HBO-niveau functionerende professional in de civiele techniek. Een aanrader is ook de HBO Civiele Techniek (2 jaar). Vooral als u bijvoorbeeld werkt bij een architecten- of ingenieursbureau, een aannemer of bij een projectontwikkelaar. Deze brede en boeiende opleiding is opgebouwd uit 6 modules: Mobiliteit en infrastructuur, Toegepaste mechanica en constructieleer, Onderbouwconstructie, Bouwmaterialen en -technieken, Civieltechnische uitvoering en Waterbouwkunde. Deze modules maken ook deel uit van onze HBO Bacheloropleiding Civiele Techniek. Als u tot deze opleiding wordt toegelaten, krijgt u gegarandeerd vrijstelling. De HBO Bachelor Civiele Techniek is een veelomvattende opleiding, waarvan u veel profijt zult hebben. U verdiept zich in een keur aan onderwerpen. Naast de modules die deel uitmaken van de 2-jarige civiele techniek HBO verdiept u zich onder meer in geotechniek en ondergronds bouwen, integrale civieltechnische projecten, inkoop en contracten, projectmanagement, communiceren en adviseren. Binnen deze opleiding heeft u ook nog de mogelijkheid om u te bekwamen in een deelgebied. De keuze bestaat uit Projectmanagement met PRINCE2®, Handhaving en toezicht in de bouw en Duurzaam bouwen en innovatie.

Uw praktijk staat centraal

In elke civiele techniek HBO bij NCOI vormt de praktijk – úw praktijk – het uitgangspunt. De kennis en vaardigheden die u ontwikkelt, kunt u direct concreet op uw werk toepassen. Ook is het mogelijk om situaties waarmee u te maken heeft of krijgt in te brengen en daarover met uw docent en medestudenten van gedachten te wisselen. Dat is één van de aantrekkelijke kanten van studeren bij NCOI.

Civiele techniek HBO bij NCOI combineren met een drukke baan

Een HBO civiele techniek combineren met een drukke baan? Kan dat wel? Ja, bij NCOI kan dat. Wij zijn dé opleider voor de werkende mens en houden er rekening mee dat werken en studeren in balans moeten blijven. U kunt de lessen overdag, ’s avonds en op zaterdag volgen. En wilt u tussentijds op een andere variant overstappen omdat dat u beter uitkomt? Bij NCOI is dat geen enkel probleem. Een reden te meer om voor NCOI te kiezen.
 
Volg bij NCOI een civiele techniek HBO in deeltijd!