Menu
NCOI Opleidingen - HBO Opleidingen
  • Home
  • HBO Veiligheidskunde (HVK)

HBO Veiligheidskunde (HVK)

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je bezighouden met de veiligheid op je werkplek of binnen jouw organisatie? Met een opleiding Veiligheidskunde (HVK)...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je bezighouden met de veiligheid op je werkplek of binnen jouw organisatie? Met een opleiding Veiligheidskunde (HVK)...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je bezighouden met de veiligheid op je werkplek of binnen jouw organisatie? Met een opleiding Veiligheidskunde (HVK)...

Lees meer

HBO Veiligheidskunde (HVK): 2 opleidingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Toon alle startmomenten
Dag(deel)
Toon alle varianten
Studievorm/ leslocatie
Toon alle locaties
Duur
Toon alle opties
Prijs

van / tot

4749
11841
Toon meer

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

Duur van de opleiding 12 maanden Wij leiden professionals op Vakopleiding Vanaf prijs:  € 11.840,00 6 locaties Eindhoven, Virtual Classroom, Utrecht, Zwolle, Rotterdam, Amsterdam 1e startmoment: 20-09-2022
Duur van de opleiding 6 maanden Wij leiden professionals op Vakopleiding Vanaf prijs:  € 4.749,50 9 locaties Utrecht, Eindhoven, Zwolle, Den Haag, Groningen, Arnhem, Rotterdam, Virtual Classroom, Amsterdam 1e startmoment: 22-09-2022
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je bezighouden met de veiligheid op je werkplek of binnen jouw organisatie? Met een opleiding Veiligheidskunde (HVK) van NCOI ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om veilig en gezond werken binnen je organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Word veiligheidsdeskundige

NCOI biedt een breed aanbod opleidingen voor de echte specialist op het gebied van arbeidsveiligheid: de veiligheidsdeskundige. Vaak zijn deze professionals te vinden in organisaties die te maken hebben met bijzondere risico’s voor werknemers of voor de directe omgeving van de organisatie. Elke veiligheidskundeopleiding van NCOI is toegespitst op jouw eigen praktijk. 
 
Als veiligheidsdeskundige motiveer en faciliteer je veilig en gezond werken binnen de organisatie. Je brengt de veiligheid op de werkvloer in kaart, analyseert mogelijke risico’s en komt met adviezen om de veiligheid aanzienlijk te verbeteren. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor collega’s, Inspectie SZW en overige (toezichthoudende) instanties.

Opleiding Veiligheidskunde (HVK) van NCOI biedt perspectief

Wil je een opleiding Veiligheidskunde hbo (HVK) volgen bij NCOI? Met name de opleiding Hogere Veiligheidskunde trekt veel belangstellenden. Deze opleiding is heel geschikt voor je als je verantwoordelijk bent of wordt voor het veiligheidsbeleid en de controle hierop in je organisatie. In het programma van deze boeiende en erkende vakopleiding komen onderwerpen aan de orde als arbowetgeving, risicomanagement, projectmanagement en organisatieveiligheid. Met het diploma ‘Hogere Veiligheidskunde (HVK)’ kun je, zowel uitvoerend als op beleidsniveau, gegarandeerd een waardevolle bijdrage aan een veilige werkomgeving leveren. Daarmee heb je met deze hogere veiligheidskundeopleiding zicht op een mooie loopbaan of interessante carrièreswitch.

Jouw praktijk staat centraal

In elke veiligheidskundeopleiding van NCOI vormt de praktijk – jouw praktijk – het uitgangspunt. Je gaat aan de slag met cases uit je eigen werkomgeving. Met medestudenten kun je ervaringen en kennis delen en je wordt begeleid door topdocenten voor wie het vakgebied zeer vertrouwd terrein is. De praktijkgerichte opzet van NCOI zul je als heel inspirerend en constructief ervaren. De kennis en vaardigheden die je met een veiligheidskundeopleiding opdoet, kun je immers direct in je werk toepassen. Dat is voor jou heel aantrekkelijk, maar ook voor jouw organisatie. Intern zal het zeer worden gewaardeerd dat je al snel in staat bent om onder meer professionele adviezen op het gebied van arbeidsveiligheid te geven en een waterdicht veiligheidsbeleid op poten te zetten. 

Een opleiding veiligheidskunde combineren met een drukke baan

Een hogere veiligheidskunde-opleiding combineren met een drukke baan. Kan dat? Ja, dan kan absoluut. Als dé opleider voor werkenden houden we er rekening mee dat werken en studeren in balans moeten blijven. Ook een veiligheidskundeopleiding van NCOI is zo georganiseerd en opgezet dat je flexibel kunt studeren. Je kunt de opleiding overdag volgen, maar ook ’s avonds en in het weekend. En wil je tussentijds van studievariant wisselen omdat dat je beter uitkomt? Dan is dat geen enkel probleem. Onze leslocaties bevinden zich in heel Nederland en zijn gemakkelijk bereikbaar. Waarschijnlijk ben je dus weinig tijd kwijt aan reizen.