• Home
  • Veiligheidskunde (HVK)

Veiligheidskunde (HVK)

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen...

Lees meer

Meest bekeken Veiligheidskunde (HVK)

Meest bekeken Veiligheidskunde (HVK)

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Toon alle startmomenten
Variant
Toon alle varianten

Praktijkopleiding (2) In een praktijkopleiding doet u alle kennis en vaardigheden op die u nodig heeft om uw (gewenste) beroep met succes te kunnen uitoefenen.

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Tijdens de voorlichtingsbijeenkomsten ontdekt u hoe het is om een opleiding te volgen bij NCOI. Bijvoorbeeld door de algemene presentatie bij te wonen. Of door een introductieles te volgen van een van onze docenten. Hierdoor krijgt u een goede indruk van de aanpak en opzet van een les. U kunt ook een persoonlijk adviesgesprek voeren met een van onze opleidingsadviseurs. De voorlichtingsbijeenkomsten worden georganiseerd in Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam en Utrecht.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen voor de echte specialist op het gebied van arbeidsveiligheid: de veiligheidsdeskundige. Vaak zijn deze professionals te vinden in organisaties die te maken hebben met bijzondere risico’s voor werknemers of voor de directe omgeving van de organisatie. Elke Hvk-opleiding van NCOI is toegespitst op uw specifieke praktijk. 

Hvk-opleiding volgen bij NCOI biedt perspectief

Hvk-opleiding volgen bij NCOI? Vooral de Opleiding Hogere Veiligheidskunde trek veel belangstellenden. Deze opleiding is geschikt voor u als u verantwoordelijk bent of wordt voor het veiligheidsbeleid en de controle hierop in uw organisatie. In het programma van deze boeiende en erkende vakopleiding komen onderwerpen aan de orde als Arbowetgeving, Risicomanagement, projectmanagement en organisatieveiligheid. Met het diploma ‘Hogere Veiligheidskunde (HVK)’op zak kunt u, zowel uitvoerend als op beleidsniveau, gegarandeerd een waardevolle bijdrage aan een veilige werkomgeving leveren. Daarmee heeft u met deze hogere veiligheidskunde-opleiding zicht op een mooie loopbaan of interessante carrièreswitch. 

Uw praktijk staat centraal

In elke Hvk-opleiding van NCOI vormt de praktijk – úw praktijk – het uitgangspunt. U gaat aan de slag met cases uit uw eigen werkomgeving. Met uw medestudenten kunt u ervaringen en kennis delen en u wordt begeleid door topdocenten voor wie uw vakgebied zeer vertrouwd terrein is. De praktijkgerichte opzet van NCOI zult u als heel inspirerend en constructief ervaren. De kennis en vaardigheden die u met een hogere veiligheidskunde-opleiding van NCOI opdoet kunt u immers direct in uw werk toepassen. Dat is voor u heel aantrekkelijk, maar ook voor uw organisatie. Intern zal het zeer worden gewaardeerd dat u al snel in staat bent om onder meer professionele adviezen op het gebied van arbeidsveiligheid te geven en een waterdicht veiligheidsbeleid op poten te zetten. 

Hvk-opleiding van NCOI combineren met een drukke baan

Een hogere veiligheidskunde-opleiding combineren met een drukke baan. Kan dat? Ja, dan kan absoluut. Als dé opleider voor werkenden houden we er rekening mee dat werken en studeren in balans moeten blijven. Ook een Hvk-opleiding van NCOI is zo georganiseerd en opgezet dat u flexibel kunt studeren. U kunt de opleiding overdag volgen, maar ook ’s avonds en in het weekend. En wilt u tussentijds van studievariant wisselen omdat dat u beter uitkomt? Dan is dat geen enkel probleem. Onze leslocaties bevinden zich in heel Nederland en zijn gemakkelijk bereikbaar. De kans dat u weinig reistijd kwijt bent is daardoor groot.

Volg bij NCOI een hogere veiligheidskunde-opleiding in deeltijd!