HBO Veiligheidskunde (HVK)

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen voor de echte specialist op het gebied van arbeidsveiligheid:...

Lees meer

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen voor de echte specialist op het gebied van arbeidsveiligheid:...

Lees meer

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen voor de echte specialist op het gebied van arbeidsveiligheid:...

Lees meer

Veiligheidskunde (HVK): 4 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Open Dag 18 mei

Op zaterdag 18 mei houdt NCOI Opleidingen in BCN Utrecht CS een Open Dag. Tijdens deze Open Dag helpen wij u persoonlijk bij het kiezen van de opleiding die het beste bij u past. Daarnaast kunt u in een introductieles ervaren hoe het is om weer in de schoolbanken te zitten. Uiteraard beantwoorden wij ook graag al uw vragen over het volgen van een opleiding naast uw baan.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen voor de echte specialist op het gebied van arbeidsveiligheid: de veiligheidsdeskundige. Vaak zijn deze professionals te vinden in organisaties die te maken hebben met bijzondere risico’s voor werknemers of voor de directe omgeving van de organisatie. Elke Hvk-opleiding van NCOI is toegespitst op uw specifieke praktijk. 

Hvk-opleiding volgen bij NCOI biedt perspectief

Hvk-opleiding volgen bij NCOI? Vooral de Opleiding Hogere Veiligheidskunde trek veel belangstellenden. Deze opleiding is geschikt voor u als u verantwoordelijk bent of wordt voor het veiligheidsbeleid en de controle hierop in uw organisatie. In het programma van deze boeiende en erkende vakopleiding komen onderwerpen aan de orde als Arbowetgeving, Risicomanagement, projectmanagement en organisatieveiligheid. Met het diploma ‘Hogere Veiligheidskunde (HVK)’op zak kunt u, zowel uitvoerend als op beleidsniveau, gegarandeerd een waardevolle bijdrage aan een veilige werkomgeving leveren. Daarmee heeft u met deze hogere veiligheidskunde-opleiding zicht op een mooie loopbaan of interessante carrièreswitch. 

Uw praktijk staat centraal

In elke Hvk-opleiding van NCOI vormt de praktijk – úw praktijk – het uitgangspunt. U gaat aan de slag met cases uit uw eigen werkomgeving. Met uw medestudenten kunt u ervaringen en kennis delen en u wordt begeleid door topdocenten voor wie uw vakgebied zeer vertrouwd terrein is. De praktijkgerichte opzet van NCOI zult u als heel inspirerend en constructief ervaren. De kennis en vaardigheden die u met een hogere veiligheidskunde-opleiding van NCOI opdoet kunt u immers direct in uw werk toepassen. Dat is voor u heel aantrekkelijk, maar ook voor uw organisatie. Intern zal het zeer worden gewaardeerd dat u al snel in staat bent om onder meer professionele adviezen op het gebied van arbeidsveiligheid te geven en een waterdicht veiligheidsbeleid op poten te zetten. 

Hvk-opleiding van NCOI combineren met een drukke baan

Een hogere veiligheidskunde-opleiding combineren met een drukke baan. Kan dat? Ja, dan kan absoluut. Als dé opleider voor werkenden houden we er rekening mee dat werken en studeren in balans moeten blijven. Ook een Hvk-opleiding van NCOI is zo georganiseerd en opgezet dat u flexibel kunt studeren. U kunt de opleiding overdag volgen, maar ook ’s avonds en in het weekend. En wilt u tussentijds van studievariant wisselen omdat dat u beter uitkomt? Dan is dat geen enkel probleem. Onze leslocaties bevinden zich in heel Nederland en zijn gemakkelijk bereikbaar. De kans dat u weinig reistijd kwijt bent is daardoor groot.

Volg bij NCOI een hogere veiligheidskunde-opleiding in deeltijd!