HBO Veiligheidskunde (HVK)

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen voor de echte specialist op het gebied van arbeidsveiligheid:...

Lees meer

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen voor de echte specialist op het gebied van arbeidsveiligheid:...

Lees meer

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen voor de echte specialist op het gebied van arbeidsveiligheid:...

Lees meer

Veiligheidskunde (HVK): 4 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Speciaal voor werkenden

NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op. Professionals zoals u. Samen met 700 medewerkers en meer dan 2.000 docenten zetten we ons dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. We verzorgen onze opleidingen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Een NCOI-diploma is dus echt een waardevolle aanvulling op uw cv. 

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Gratis studiegids thuis ontvangen?

Vraag dan nu onze uitgebreide studiegids(en) aan en ontvang alle opleidingsinformatie per post.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 21.00 en op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Een hogere veiligheidskunde-opleiding kunt u uitstekend volgen bij NCOI Opleidingen. We bieden een brede keuze aan opleidingen voor de echte specialist op het gebied van arbeidsveiligheid: de veiligheidsdeskundige. Vaak zijn deze professionals te vinden in organisaties die te maken hebben met bijzondere risico’s voor werknemers of voor de directe omgeving van de organisatie. Elke Hvk-opleiding van NCOI is toegespitst op uw specifieke praktijk. 

Hvk-opleiding volgen bij NCOI biedt perspectief

Hvk-opleiding volgen bij NCOI? Vooral de Opleiding Hogere Veiligheidskunde trek veel belangstellenden. Deze opleiding is geschikt voor u als u verantwoordelijk bent of wordt voor het veiligheidsbeleid en de controle hierop in uw organisatie. In het programma van deze boeiende en erkende vakopleiding komen onderwerpen aan de orde als Arbowetgeving, Risicomanagement, projectmanagement en organisatieveiligheid. Met het diploma ‘Hogere Veiligheidskunde (HVK)’op zak kunt u, zowel uitvoerend als op beleidsniveau, gegarandeerd een waardevolle bijdrage aan een veilige werkomgeving leveren. Daarmee heeft u met deze hogere veiligheidskunde-opleiding zicht op een mooie loopbaan of interessante carrièreswitch. 

Uw praktijk staat centraal

In elke Hvk-opleiding van NCOI vormt de praktijk – úw praktijk – het uitgangspunt. U gaat aan de slag met cases uit uw eigen werkomgeving. Met uw medestudenten kunt u ervaringen en kennis delen en u wordt begeleid door topdocenten voor wie uw vakgebied zeer vertrouwd terrein is. De praktijkgerichte opzet van NCOI zult u als heel inspirerend en constructief ervaren. De kennis en vaardigheden die u met een hogere veiligheidskunde-opleiding van NCOI opdoet kunt u immers direct in uw werk toepassen. Dat is voor u heel aantrekkelijk, maar ook voor uw organisatie. Intern zal het zeer worden gewaardeerd dat u al snel in staat bent om onder meer professionele adviezen op het gebied van arbeidsveiligheid te geven en een waterdicht veiligheidsbeleid op poten te zetten. 

Hvk-opleiding van NCOI combineren met een drukke baan

Een hogere veiligheidskunde-opleiding combineren met een drukke baan. Kan dat? Ja, dan kan absoluut. Als dé opleider voor werkenden houden we er rekening mee dat werken en studeren in balans moeten blijven. Ook een Hvk-opleiding van NCOI is zo georganiseerd en opgezet dat u flexibel kunt studeren. U kunt de opleiding overdag volgen, maar ook ’s avonds en in het weekend. En wilt u tussentijds van studievariant wisselen omdat dat u beter uitkomt? Dan is dat geen enkel probleem. Onze leslocaties bevinden zich in heel Nederland en zijn gemakkelijk bereikbaar. De kans dat u weinig reistijd kwijt bent is daardoor groot.

Volg bij NCOI een hogere veiligheidskunde-opleiding in deeltijd!