International Business

Om op internationaal niveau zaken te doen, moet u thuis zijn in de internationale handelsregels, export en marktkansen. Met een opleiding van NCOI Opleidingen ontwikkelt u zich als zeer...

Lees meer

Om op internationaal niveau zaken te doen, moet u thuis zijn in de internationale handelsregels, export en marktkansen. Met een opleiding van NCOI Opleidingen ontwikkelt u zich als zeer...

Lees meer

Om op internationaal niveau zaken te doen, moet u thuis zijn in de internationale handelsregels, export en marktkansen. Met een opleiding van NCOI Opleidingen ontwikkelt u zich als zeer...

Lees meer

International Business: 3 opleidingen

Filters

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Speciaal voor werkenden

NCOI is speciaal opgericht voor werkenden. We verzorgen meer dan 1.000 opleidingen en trainingen in veel verschillende vakgebieden en leiden jaarlijks 50.000 professionals op. Professionals zoals u. Samen met 700 medewerkers en meer dan 2.000 docenten zetten we ons dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. We verzorgen onze opleidingen voor het overgrote deel van de top 500 van het Nederlandse bedrijfsleven. Een NCOI-diploma is dus echt een waardevolle aanvulling op uw cv. 

De grootste opleider van werkend Nederland

Topdocenten uit de praktijk

De kwaliteit van opleidingen en trainingen wordt voor een belangrijk deel bepaald door de kwaliteit van de docent. Daarom werkt NCOI uitsluitend met uitstekend opgeleide docenten die werkzaam zijn in het vakgebied van uw opleiding. Meer dan 2.000 docenten zetten zich dagelijks in om u te helpen uw professionele doelstellingen te bereiken. Alexandra van ’t Geloof is een van hen. Zij vertelt u in deze video waarom zij lesgeven het leukste vindt wat er is.

Unieke combinatie van erkend en praktijkgericht onderwijs

Onze opleidingen zijn erkend door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (MBO) en de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (HBO/Master). Hierdoor weet u zeker dat uw opleiding aan strenge kwaliteitseisen voldoet, en u een waardevol diploma behaalt. Daarnaast is ons onderwijs anders ingericht dan het onderwijs aan een reguliere onderwijsinstelling. U heeft immers een heel andere opleidingsbehoefte dan iemand die fulltime naar school gaat. U moet het volgen van een opleiding in kunnen passen in uw drukke agenda. Verder krijgt u bij ons geen theorie om de theorie, maar maken we voortdurend de vertaalslag naar de praktijk. Uw praktijk. Hierdoor kunt u wat u leert direct de volgende dag toepassen.

Studeren waar en wanneer u wilt

Bij ons kunt u uw opleiding uitstekend combineren met uw baan en privéleven. U kunt uw opleiding namelijk doordeweeks overdag, ’s avonds of op zaterdag volgen. En dankzij onze locaties door heel Nederland, is er altijd wel een locatie bij u in de buurt. Verder kunt u meerdere keren per jaar starten. U hoeft dus niet tot september te wachten. Ook de opbouw van onze opleidingen is flexibel. Wilt u zich niet meteen inschrijven voor een volledige, erkende opleiding? Dan kunt u ook kiezen voor een deelprogramma. Dit is een onderdeel van een volledige, erkende opleiding, waarin u zich heel gericht verdiept in een bepaald onderwerp. Als u later besluit dat u zich toch voor de volledige opleiding wilt inschrijven, kunt u de studiepunten die u al behaald heeft onder bepaalde voorwaarden inbrengen.

Leer ons beter kennen

Impressie van een dag/avond in de les bij NCOI

Voorlichtingsbijeenkomsten

Meer informatie over onze opleidingen en de mogelijkheden tot persoonlijke advies
 

De erkende kwaliteit van NCOI

Als solide opleider beschikt NCOI over alle mogelijk denkbare erkenningen op het gebied van opleiden en kwaliteit.

‘’Als docent haal ik mijn voldoening uit het begeleiden van…’’

Lees het verhaal van Mevr. C. van der Velde – Docent

Om op internationaal niveau zaken te doen, moet u thuis zijn in de internationale handelsregels, export en marktkansen. Met een opleiding van NCOI Opleidingen ontwikkelt u zich als zeer breed inzetbare professional voor internationale organisaties.

Waarom International Business studeren?

Met een opleiding International Business kunt u veel kanten op. U kunt in het bank- of verzekeringswezen, sales, export, import of marketing gaan werken als bijvoorbeeld accountmanager, consultant, salesmanager of inkoper. Als professional op dit gebied richt u zich op de bedrijfseconomische kant en levert u een bijdrage aan managementvraagstukken en strategische beslissingen. Met een opleiding International Business vergroot u uw kennis en inzichten op het gebied van internationale handel, bedrijfskunde en management.

Volg een HBO-programma: in korte tijd deskundig

Door het volgen van een HBO-programma kunt u zich in relatief korte tijd verdiepen in een specifiek onderwerp. Wilt u deskundig worden op het gebied van internationale bedrijfskunde? Dan is het praktijkgerichte programma HBO International Business interessant voor u. Met dit programma ontwikkelt u zich op HBO-niveau als breed inzetbare professional voor internationale organisaties. U verdiept zich onder meer in internationaal ondernemingsbeleid, handelssystemen, marktsegmentatie, positionering en branding.

Opgeleid tot International Business-professional

Ligt uw interesse voornamelijk bij internationale handel en exportmanagement? Met HBO Export en International Business leert u alles over het verkennen van buitenlandse markten, export binnen en buiten Europa en de effecten van culturele verschillen op internationale zaken. Het programma wordt verzorgd door ervaren docenten, die zelf werkzaam zijn (geweest) in de internationale omgeving. Zo wordt u perfect opgeleid en goed voorbereid op een toekomst als professional op het gebied van international business.

De voordelen van studeren bij NCOI

Met een MBO- of HBO-opleiding op het gebied van International Business bij NCOI bepaalt u zelf waar en wanneer u studeert. Wij bieden u meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland, topdocenten uit de praktijk en een waardevol diploma. Uw werkpraktijk is het uitgangspunt van onze opleidingen. Dat houdt in dat uw opleiding goed te combineren is met uw werk en privéleven. Bij ons volgt u uw opleiding Bedrijfskunde in deeltijd en bepaalt u zelf of u doordeweeks overdag, ’s avonds, op zaterdag, of via e-learning studeert.