Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • MBO Procestechniek

MBO Procestechniek

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of vind je het meedenken over en verbeteren van processen interessant? Bekijk dan eens het aanbod van...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of vind je het meedenken over en verbeteren van processen interessant? Bekijk dan eens het aanbod van...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of vind je het meedenken over en verbeteren van processen interessant? Bekijk dan eens het aanbod van...

Lees meer

Meest bekeken MBO Procestechniek

Meest bekeken MBO Procestechniek

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (1) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO-programma (2) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (3) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: Klassikaal, Virtual Classroom en E-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de techniek of vind je het meedenken over en verbeteren van processen interessant? Bekijk dan eens het aanbod van NCOI Opleidingen. Tijdens de MBO Procestechniek-opleidingen leer je hoe je processen kunt verbeteren zodat deze efficiënter verlopen, een hoger rendement hebben en betere kwaliteit leveren. De kennis en vaardigheden die je tijdens de opleiding leert, kun je direct toepassen in je eigen werkomgeving. Daar hebben zowel jij als jouw werkgever profijt van.

Voorbereid op de toekomst met MBO Procestechniek

In de techniek is een sterk tekort aan geschoold en praktisch inzetbaar personeel. Een erkende opleiding van NCOI Opleidingen biedt je goede kansen op de arbeidsmarkt. Met de MBO Vakopleiding Procesverbetering ontwikkel je je binnen 6 maanden tot een deskundige operator. Je hebt inzicht in het productieproces, stelt apparatuur in en grijpt in waar nodig. Wil je meer inzicht in processen zodat je procesverbeteringen kunt voorstellen en doorvoeren? Dan is het MBO-programma Brede Verbetermethoden en -technieken iets voor jou. Bij de MBO-opleiding Operator C niveau 4 komen ook zaken als productietechniek en werktuigbouwkunde aan bod en leer je ingewikkelde installaties te bedienen. Met dit erkende diploma kun je aan de slag bij een chemiebedrijf, kunststoffabrikant of voedingsmiddelenproducent. Een compleet overzicht van alle opleidingen MBO Procestechniek vind je bovenaan deze pagina.

Jouw praktijk staat centraal

In elke opleiding van MBO Procestechniek vormt jouw praktijk het uitgangspunt. De opleidingen van NCOI Opleidingen zijn speciaal ontwikkeld voor volwassenen die naast hun werk een studie willen volgen. Tijdens de klassikale bijeenkomsten wordt veel aandacht besteed aan voorbeelden uit de praktijk. Zowel van jouw docent met jarenlange ervaring in de praktijk, als van je medestudenten. Dat is niet alleen leerzaam, maar ook heel nuttig voor je werkgever.

MBO Procestechniek combineren met een drukke baan

NCOI is de opleider van werkend Nederland. Onze MBO-opleidingen Procestechniek zijn goed te combineren met jouw drukke baan en privéleven. Je kiest zelf hoe je jouw opleiding vormgeeft. Studeren kan overdag, ‘s avonds of via e-Learning. Net wat het beste bij jouw situatie past. En mocht de gekozen studievariant je niet bevallen, dan stap je eenvoudig over. Via onze digitale leeromgeving e-Connect heb je contact met jouw docent en medestudenten wanneer je maar wilt.

MBO Procestechniek studeren bij NCOI

Welke opleiding je ook kiest, onze lessen zijn afgestemd op jouw beroepspraktijk en altijd te combineren met een drukke baan. En met meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. De lessen worden gegeven door topdocenten uit het werkveld. Dat resulteert in zeer complete opleidingen die officieel erkend zijn door het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.