Menu
NCOI Opleidingen - Masteropleidingen

Master in Coaching

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Geef je leiding aan medewerkers, ben je coach of ambieer je zo’n functie? Met een Master in Coaching van NCOI Opleidingen ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Geef je leiding aan medewerkers, ben je coach of ambieer je zo’n functie? Met een Master in Coaching van NCOI Opleidingen ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Geef je leiding aan medewerkers, ben je coach of ambieer je zo’n functie? Met een Master in Coaching van NCOI Opleidingen ontwikkel...

Lees meer

Master in Coaching: 2 opleidingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Startmoment
Toon alle startmomenten
Dag(deel)
Toon alle varianten
Studievorm/ leslocatie
Toon alle locaties
Duur
Toon alle opties
Prijs

van / tot

3759
22086
Toon meer

Masteropleiding (1) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Duur van de opleiding 24 maanden Wij leiden professionals op Masteropleiding Accreditatie icoon NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 22.085,00 9 locaties Utrecht, Amsterdam, Eindhoven, Virtual Classroom, Rotterdam, Zwolle, Arnhem, Maastricht, Groningen 1e startmoment: 19-09-2022

Masterclass (1) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

Duur van de opleiding 3 maanden Wij leiden professionals op Masterclass Vanaf prijs:  € 3.759,00 9 locaties Arnhem, Rotterdam, Eindhoven, Utrecht, Zwolle, Amsterdam, Virtual Classroom, Maastricht, Groningen 1e startmoment: 28-11-2022
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Geef je leiding aan medewerkers, ben je coach of ambieer je zo’n functie? Met een Master in Coaching van NCOI Opleidingen ontwikkel je je coachingsvaardigheden op het hoogste niveau. In al onze opleidingen en trainingen staat de praktijk centraal. Dat houdt in dat je tijdens de lessen al leert hoe je de theorie aan je eigen werkpraktijk koppelt. Daarnaast oefen je in de opleiding mogelijke situaties en gesprekken. Op die manier ben je optimaal voorbereid op wat komen gaat en ontwikkel je je eigen unieke persoonlijke coachingsstijl die jou als coach onderscheidt.

Wat houdt coaching in?

Coaching is een heel breed begrip. Simpel gezegd draait het om het begeleiden van mensen om ze te helpen bij het behalen van hun doelen. Dat kan zowel binnen een organisatie zijn als daarbuiten. Er bestaan diverse soorten coaches. Zo heb je bijvoorbeeld een budgetcoach, een voedingscoach, een loopbaancoach of een mental coach. Met een Master in Coaching ontwikkel je inzichten, kennis en vaardigheden op het gebied van psychologie, communicatie en gedrag en ga je aan de slag met diverse coachingstechnieken en gespreksstijlen. Zo kun je straks elk coachingsvraagstuk op de juiste manier aanpakken.

Kies je voor een Masterclass of Master in Coaching?

Wil je je coachingsvaardigheden ontwikkelen, maar vraag je je af welke opleiding daar het beste bij past? Dat is afhankelijk van je wensen, behoeften en ambities. Wil je bijvoorbeeld een erkende opleiding volgen waarmee je je diepgaand ontwikkelt in coaching en begeleiding en een officiële Mastergraad behaalt? Dan kun je kiezen voor een volledige Masteropleiding, bijvoorbeeld de Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) specialisatie Coaching. Wil je liever in relatief korte tijd veel leren? Dan is een Masterclass Coaching een uitstekende keuze. Veel van onze Masterclasses maken deel uit van erkende Masteropleidingen. Heb je na afloop van de Masterclass de smaak te pakken en wil je alsnog een volledige Masteropleiding volgen? Dan ontvang je mogelijk vrijstelling voor de gelijke onderdelen in de Masteropleiding.

Heb je een vooropleiding nodig?

Voor de volledige Masteropleidingen moet je eerder een HBO Bachelor- of academische opleiding hebben afgerond. Heb je dat niet, dan kun je instromen met een 21+ toets. Voor de Masterclasses gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel moet je op HBO- of WO-niveau werken en denken.

Waarom studeren bij NCOI?

NCOI is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van werkend Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Tijdens de opleiding staat jouw eigen werkpraktijk centraal en leer je de theorie vrijwel meteen toe te passen in de praktijk. Dat is handig, want daardoor zie je snel resultaten. Wil je de opleiding volgen naast je drukke baan? Al onze opleidingen en trainingen zijn zo ontwikkeld dat ze uitstekend te combineren zijn met je werk en privéleven. Daarnaast bepaal je bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt kiezen uit diverse studievarianten, meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland en meerdere startmomenten per jaar. Zo is er altijd wel een opleiding te vinden die bij jou en jouw situatie past.