Master in Coaching

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Geef je leiding aan medewerkers, ben je coach of ambieer je zo’n functie? Met een Master in Coaching van NCOI Opleidingen ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Geef je leiding aan medewerkers, ben je coach of ambieer je zo’n functie? Met een Master in Coaching van NCOI Opleidingen ontwikkel...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Geef je leiding aan medewerkers, ben je coach of ambieer je zo’n functie? Met een Master in Coaching van NCOI Opleidingen ontwikkel...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

Master in Coaching: 3 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Geef je leiding aan medewerkers, ben je coach of ambieer je zo’n functie? Met een Master in Coaching van NCOI Opleidingen ontwikkel je je coachingsvaardigheden op het hoogste niveau. In al onze opleidingen en trainingen staat de praktijk centraal. Dat houdt in dat je tijdens de lessen al leert hoe je de theorie aan je eigen werkpraktijk koppelt. Daarnaast oefen je in de opleiding mogelijke situaties en gesprekken. Op die manier ben je optimaal voorbereid op wat komen gaat en ontwikkel je je eigen unieke persoonlijke coachingsstijl die jou als coach onderscheidt.

Wat houdt coaching in?

Coaching is een heel breed begrip. Simpel gezegd draait het om het begeleiden van mensen om ze te helpen bij het behalen van hun doelen. Dat kan zowel binnen een organisatie zijn als daarbuiten. Er bestaan diverse soorten coaches. Zo heb je bijvoorbeeld een budgetcoach, een voedingscoach, een loopbaancoach of een mental coach. Met een Master in Coaching ontwikkel je inzichten, kennis en vaardigheden op het gebied van psychologie, communicatie en gedrag en ga je aan de slag met diverse coachingstechnieken en gespreksstijlen. Zo kun je straks elk coachingsvraagstuk op de juiste manier aanpakken.

Kies je voor een Masterclass of Master in Coaching?

Wil je je coachingsvaardigheden ontwikkelen, maar vraag je je af welke opleiding daar het beste bij past? Dat is afhankelijk van je wensen, behoeften en ambities. Wil je bijvoorbeeld een erkende opleiding volgen waarmee je je diepgaand ontwikkelt in coaching en begeleiding en een officiële Mastergraad behaalt? Dan kun je kiezen voor een volledige Masteropleiding, bijvoorbeeld de Master Management, Cultuur en Verandering (MCC) specialisatie Coaching. Wil je liever in relatief korte tijd veel leren? Dan is een Masterclass Coaching een uitstekende keuze. Veel van onze Masterclasses maken deel uit van erkende Masteropleidingen. Heb je na afloop van de Masterclass de smaak te pakken en wil je alsnog een volledige Masteropleiding volgen? Dan ontvang je mogelijk vrijstelling voor de gelijke onderdelen in de Masteropleiding.

Heb je een vooropleiding nodig?

Voor de volledige Masteropleidingen moet je eerder een HBO Bachelor- of academische opleiding hebben afgerond. Heb je dat niet, dan kun je instromen met een 21+ toets. Voor de Masterclasses gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel moet je op HBO- of WO-niveau werken en denken.

Waarom studeren bij NCOI?

NCOI is inmiddels uitgegroeid tot de grootste opleider van werkend Nederland en is toonaangevend op het gebied van praktijkgericht opleiden en leren. Tijdens de opleiding staat jouw eigen werkpraktijk centraal en leer je de theorie vrijwel meteen toe te passen in de praktijk. Dat is handig, want daardoor zie je snel resultaten. Wil je de opleiding volgen naast je drukke baan? Al onze opleidingen en trainingen zijn zo ontwikkeld dat ze uitstekend te combineren zijn met je werk en privéleven. Daarnaast bepaal je bij NCOI zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Je kunt kiezen uit diverse studievarianten, meer dan 30 opleidingslocaties door heel Nederland en meerdere startmomenten per jaar. Zo is er altijd wel een opleiding te vinden die bij jou en jouw situatie past.