Menu
NCOI Opleidingen - HBO Opleidingen
  • Home
  • HBO Opleidings- en Onderwijskunde

HBO Opleidings- en Onderwijskunde

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een HBO-programma opleidingskunde of onderwijskunde? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het goede adres....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een HBO-programma opleidingskunde of onderwijskunde? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het goede adres....

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een HBO-programma opleidingskunde of onderwijskunde? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het goede adres....

Lees meer

HBO Opleidings- en Onderwijskunde: 3 opleidingen

HBO Bacheloropleiding (1) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
HBO Bacheloropleiding Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar

HBO-programma (2) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

NVAO-geaccrediteerd
12 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 4.480,00 8 locaties Virtual Classroom, Zwolle, Rotterdam, Amsterdam, Arnhem, Utrecht, Eindhoven, Den Haag 1e startmoment: 26-09-2022
NVAO-geaccrediteerd
6 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 3.386,00 7 locaties Rotterdam, Zwolle, Eindhoven, Arnhem, Amsterdam, Den Haag, Utrecht 1e startmoment: 01-12-2022
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je op zoek naar een HBO-programma opleidingskunde of onderwijskunde? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het goede adres. Hier vind je namelijk een ruim aanbod HBO-programma's gericht op opleidingskunde en onderwijskunde. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en ons aanbod.

HBO Opleidingskunde of onderwijskunde volgen bij NCOI

Ben je werkzaam in het interessante veld van bedrijfsopleidingen en wil je je kennis en kunde daarin verder ontwikkelen? Of wil je meer inzicht krijgen in de manieren waarop je anderen, bijvoorbeeld je medewerkers, kunt opleiden? Dan is een opleiding opleidingskunde of onderwijskunde een uitstekende keuze.

Veelgekozen opleidingen opleidingskunde en onderwijskunde

Bij NCOI vind je een ruim aanbod opleidingen op het gebied van opleidingskunde en onderwijskunde. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een volledige HBO Bacheloropleiding, maar ook voor een relatief korter HBO-programma. Welke opleidingssoort het beste bij jou past, is afhankelijk van wat je wensen en ambities zijn. Het programma HBO Opleidingskunde is een veelgekozen studie. In dit programma ga je aan de slag met moderne leerstrategieën en ontwikkel je je kennis en kunde op het gebied van opleiden en didactiek. Met het diploma van dit programma kun je op een later moment verder studeren in een HBO Bacheloropleiding. Voor de onderdelen die je dan al gevolgd hebt, ontvang je vrijstelling.

Welke vooropleidingseisen gelden er voor opleidingskunde en onderwijskunde?

Wil je een HBO-programma volgen? Voor onze HBO-programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel is het in sommige programma’s handig als je over bepaalde basiskennis beschikt. Als dit het geval is, zal dit worden vermeld op de pagina van de opleiding zelf. Voor onze HBO Bacheloropleidingen moet je in het bezit zijn van een HAVO-, VWO- of MBO niveau 4-diploma. Heb je dit niet, dan kun je instromen op basis van de 21+ regeling.

Zo flexibel en praktijkgericht mogelijk studeren

Als je een opleiding wilt volgen naast je baan, moet je er wel zeker van zijn dat dit haalbaar is. Daarom zijn alle opleidingen van NCOI zo ontwikkeld dat ze uitstekend te combineren zijn met een drukke baan en een privéleven. Bij onze opleidingen bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Zo kun je kiezen uit meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland en verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, e-learning of virtual classroom. Daarnaast zijn de opleidingen altijd op je eigen werkpraktijk gericht. Op die manier leer je snel en zie je meteen resultaat.
 

Waarom HBO opleidingskunde of onderwijskunde volgen bij NCOI?

  • Grootste hogeschool voor werkenden
  • 30 leslocaties door heel Nederland
  • Je bepaalt zelf hoe, waar en wanneer je studeert
  • Inspirerende topdocenten met jarenlange ervaring binnen het vakgebied
  • Zeer praktijkgericht onderwijs
  • Gewaardeerd diploma door werkgevers