• Home
 • HBO SPD Bedrijfsadministratie

HBO SPD Bedrijfsadministratie

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière op het gebied van bedrijfsadministratie? Of ben je al werkzaam als financieel administratief medewerker...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière op het gebied van bedrijfsadministratie? Of ben je al werkzaam als financieel administratief medewerker...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière op het gebied van bedrijfsadministratie? Of ben je al werkzaam als financieel administratief medewerker...

Lees meer
 • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
 • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
 • Ervaren docenten uit de praktijk

HBO SPD Bedrijfsadministratie: 27 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (27)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ambieer je een carrière op het gebied van bedrijfsadministratie? Of ben je al werkzaam als financieel administratief medewerker en wil je je kennis en kunde verder uitbreiden? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het goede adres. Hier vind je namelijk een breed en divers aanbod HBO-opleidingen gericht op bedrijfsadministratie. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en ons aanbod.

Waarom een HBO-opleiding bedrijfsadministratie volgen bij NCOI?

NCOI Opleidingen is de grootste hogeschool voor werkenden. Hier vind je niet alleen erkende HBO Bacheloropleidingen, maar ook kortere HBO-programma’s en vakopleidingen. Zo is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij jouw wensen en ambities. Daarnaast zijn alle opleidingen zo ontwikkeld dat ze zo flexibel en praktijkgericht mogelijk zijn. Dat betekent dat je zelf de studievariant, het startmoment en de leslocatie bepaalt. Ook werk je tijdens de opleiding aan cases, opdrachten en oefeningen die aansluiten op jouw eigen werkpraktijk. Zo kun je alles wat je leert vrijwel direct toepassen in je werk en zie je snel resultaat. Bovendien krijg je les van ervaren docenten die zelf werkzaam zijn (geweest) binnen het vakgebied. Zij begrijpen de werkpraktijk als geen ander en kunnen je daardoor nog beter begeleiden.

Welke vooropleiding heb ik nodig voor HBO SPD bedrijfsadministratie?

Wil je een HBO-programma volgen? Voor onze HBO-programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel is het in sommige programma’s handig als je over bepaalde basiskennis beschikt. Als dit het geval is, zal dit worden vermeld op de pagina van de opleiding zelf. Voor onze HBO Bacheloropleidingen moet je in het bezit zijn van een HAVO-, VWO- of MBO niveau 4-diploma. Ben je dit niet, dan kun je instromen op basis van de 21+ regeling.

Veelgekozen HBO-opleidingen SPD bedrijfsadministratie

Bij NCOI vind je een breed en divers aanbod opleidingen op het gebied van managementsupport. Wil je je bijvoorbeeld zo breed mogelijk ontwikkelen en in de toekomst een leidinggevende functie vervullen in de bedrijfsadministratieve, bedrijfseconomische of fiscale sector? Kies dan voor de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie. Met deze opleiding ontwikkel je je tot een gedegen professional op het gebied van bedrijfsadministratie en informatievoorziening. Daarnaast leer je hoe je het bedrijfsadministratieve proces binnen je organisatie zo effectief en efficiënt mogelijk kunt vormgeven. Daarnaast is ook de HBO Bachelor Bedrijfseconomie een veelgekozen opleiding, waarmee je je optimaal ontwikkelt op financieel-economisch vlak.
 
Wil je liever niet meteen een volledige 4-jarige opleiding volgen? Je kunt ook kiezen voor het programma HBO Bedrijfsadministratie. In dit programma wordt de kern van bedrijfsadministratie behandeld. Wil je na afloop alsnog verder studeren en je Bachelordiploma behalen? Dan kun je moeiteloos instromen in de HBO Bachelor SPD Bedrijfsadministratie of een soortgelijke opleiding. Voor de gelijke onderdelen van de opleiding die je al tijdens het HBO-programma hebt afgerond, ontvang je vrijstelling.


Wat mag je verwachten van studeren bij NCOI?

 • Opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden
 • Meerdere startmomenten per jaar
 • Keuze uit locaties in heel Nederland
 • Topdocenten uit de praktijk
 • Goed te combineren met werk en privé
 • Persoonlijke studiebegeleider
 • Hoog aangeschreven bij werkgevers
 • Erkend door het ministerie van OCW