Menu
Volg een opleiding naast je baan bij NCOI
  • Home
  • HBO Sociaal Juridische Dienstverlening

HBO Sociaal Juridische Dienstverlening

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil jij je op HBO-niveau ontwikkelen op het gebied van sociaal juridische dienstverlening? Dan ben je bij NCOI Opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil jij je op HBO-niveau ontwikkelen op het gebied van sociaal juridische dienstverlening? Dan ben je bij NCOI Opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil jij je op HBO-niveau ontwikkelen op het gebied van sociaal juridische dienstverlening? Dan ben je bij NCOI Opleidingen...

Lees meer

HBO Sociaal Juridische Dienstverlening: 10 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs
segments

HBO Bacheloropleiding (2)

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

HBO Bachelor versneld (2)

30 maanden HBO Bachelor versneld NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 14.891,- 9 locaties 1e startmoment: 04-10-2022

HBO-programma (4)

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

24 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 6.505,- 18 locaties 1e startmoment: 04-10-2022
3 maanden HBO-programma Vanaf prijs:  € 1.000,- 2 locaties 1e startmoment: 20-12-2022

Vakopleiding (1)

6 maanden Vakopleiding Vanaf prijs:  € 4.769,50 7 locaties 1e startmoment: 01-11-2022

HBO Leergang (1)

12 maanden HBO Leergang Vanaf prijs:  € 6.430,- 17 locaties 1e startmoment: 04-10-2022

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil jij je op HBO-niveau ontwikkelen op het gebied van sociaal juridische dienstverlening? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed en divers aanbod opleidingen binnen dit vakgebied. Lees hieronder meer over onze opleidingen en de mogelijkheden.

HBO sociaal juridische dienstverlening biedt perspectief

Ben je al werkzaam als sociaal juridisch dienstverlener, bemiddelingsmedewerker, budgetconsulent en wil je je kennis en vaardigheden verder ontwikkelen? Of heb je ambities om aan de slag te gaan in de sociaal juridische dienstverlening en wil je daarom een gedegen opleiding volgen die je optimaal voorbereidt op een succesvolle carrière? Bij NCOI vind je een breed en uniek aanbod opleidingen op het gebied van sociaal juridische dienstverlening waarmee je je skills naar een hoger level tilt en ontdekt hoe jij als professional het verschil kunt maken.

Veelgekozen opleidingen sociaal juridische dienstverlening

Wat je wensen ook zijn, bij NCOI vind je altijd wel een opleiding die bij jou past. Zo kun je bij ons kiezen voor volledige HBO Bacheloropleidingen, maar ook voor de kortere HBO Associate degrees, HBO-programma’s of vakopleidingen. Ben je op zoek naar een volledige en erkende opleiding? Kies dan voor de HBO Bachelor Sociaal Juridische Dienstverlening (SJD). In deze opleiding word je zo breed mogelijk opgeleid en voorbereid op een breed scala aan functies en beroepen waarvoor juridische en begeleidingsvaardigheden gevraagd worden.
 
Maar je kunt ook kiezen voor het kortere programma HBO Sociaal Juridische Dienstverlening. In dit programma verdiep je je in de kern van het vakgebied. Mocht je na afloop de smaak te pakken hebben en door willen studeren, dan kun je moeiteloos instromen in de HBO Bacheloropleiding. Voor de onderdelen die je al succesvol hebt afgerond met het HBO-programma ontvang je dan vrijstelling.

Welke opleidingseisen gelden er voor HBO sociaal juridische dienstverlening?

Onze HBO-programma’s worden allemaal op HBO-niveau verzorgd. Voor de programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Voor onze HBO Bacheloropleidingen moet je in het bezit zijn van een diploma HAVO, VWO of MBO-niveau 4, maar je kunt ook instromen door middel van een 21+ toets.

HBO sociaal juridische dienstverlening combineren met een drukke baan

Wil je een opleiding sociaal juridische dienstverlening volgen naast je baan? Bij NCOI is dat heel goed mogelijk. Niet voor niets zijn wij dé opleider voor werkenden. Om ervoor te zorgen dat je je opleiding zo goed mogelijk kunt combineren met je werk en privéleven, hebben wij onze opleidingen zo flexibel mogelijk ontwikkeld. Zo kun je kiezen uit verschillende lesvarianten, 30 opleidingslocaties door heel Nederland en meerdere startmomenten per jaar. Er is altijd wel een opleidingsvariant die bij jou past.
 
Daarnaast zijn ook al onze HBO-opleidingen en programma’s praktijkgericht. Tijdens de opleiding werk je aan cases, opdrachten en oefeningen die gericht zijn op jouw eigen werkpraktijk. Zo leer je meteen de theorie aan de praktijk te koppelen en zie je snel resultaat in je eigen werk. Bovendien krijg je les van docenten die zelf ook werkzaam zijn in het vakgebied. Zij weten precies wat er speelt binnen de branche en kunnen je daardoor gedurende de opleiding uitstekend begeleiden.