• Home
  • HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening

HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau ontwikkelen op het gebied van sociaal pedagogische hulpverlening? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau ontwikkelen op het gebied van sociaal pedagogische hulpverlening? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau ontwikkelen op het gebied van sociaal pedagogische hulpverlening? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening: 21 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (21)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau ontwikkelen op het gebied van sociaal pedagogische hulpverlening? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed en uniek aanbod aan opleidingen, programma’s en trainingen op dit gebied. Zo kun je kiezen uit HBO Bacheloropleidingen, HBO-programma’s of praktijkgerichte vakopleidingen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en ons aanbod.

HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening volgen bij NCOI

Ben je op zoek naar een geschikte SPH-opleiding? Of je nu al werkzaam bent als professional op dit vlak of een baan hierin ambieert, bij NCOI is er altijd wel een opleiding te vinden die bij jouw wensen en ambities past. Met een HBO-opleiding van NCOI doe je gedegen en actuele kennis op die je verder helpen in je carrière.
 
Wil je bijvoorbeeld een volledige en erkende opleiding volgen en je zo breed mogelijk ontwikkelen? Dan is een HBO Bachelor Social Work een uitstekende keuze. Deze opleiding kun je volgen in drie verschillende specialisatierichtingen, namelijk Jeugd, Zorg en Welzijn en Samenleving. Zo kun je je al tijdens je studie ontwikkelen in de richting die het beste bij je past.
 
Wil je liever niet een volledige 4-jarige opleiding volgen? Dan kun je kiezen voor de kortere HBO-programma’s. Na het afronden van je HBO-programma kun je eventueel doorstuderen in een volledige Bacheloropleiding en mogelijk vrijstelling ontvangen voor de onderdelen die je al hebt afgerond. In een HBO-programma verdiep je je vaak in de kern van het vakgebied of in een specifiek onderwerp. Op die manier kun je eerst kijken of het studeren je bevalt en op een later moment besluiten om alsnog te gaan voor een volledige opleiding. Een volledig overzicht van al onze opleidingen en programma’s vind je bovenaan deze pagina.

Wat zijn de opleidingseisen voor een opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening?

Voor onze HBO-programma’s op het gebied van social work gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Om een HBO Bacheloropleiding te kunnen volgen, moet je in het bezit zijn van een HAVO-, VWO- of MBO niveau 4-diploma. Beschik je over geen van deze diploma’s, dan kun je instromen op basis van de 21+ regeling.

Flexibel en praktijkgericht HBO Sociaal Pedagogische Hulpverlening volgen

Alle opleidingen van NCOI zijn speciaal ontwikkeld voor werkenden. Dat houdt in dat je door onze flexibele en praktijkgerichte onderwijsmethode de studie goed kunt combineren met je werk en privéleven. Zo kun je kiezen uit verschillende lesvarianten en bepaal je zelf of je bijeenkomsten overdag, ’s avonds of op zaterdag volgt. Bovendien zijn onze leslocaties door heel Nederland verspreid. Daarnaast vormt jouw praktijk altijd het uitgangspunt van de opleiding. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met voorbeelden uit je eigen werkpraktijk en kun je de kennis en vaardigheden die je opdoet direct toepassen in je werk. Zo boek je sneller resultaat en haal je eerder voldoening uit de opleiding.