HBO Sportmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen in sportmanagement? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen in sportmanagement? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen in sportmanagement? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

HBO Sportmanagement: 8 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (8)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen in sportmanagement? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed en uitgebreid aanbod waarmee je je kennis en vaardigheden optimaal ontwikkelt en uitstekende carrièrekansen creëert. Hieronder lees je meer over onze opleidingen en de mogelijkheden.

HBO sportmanagement volgen bij NCOI

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan als manager in de sportsector? Of ben je al werkzaam in deze functie, maar wil je je kennis en vaardigheden naar een hoger level brengen? Met een HBO sportmanagement van NCOI ontwikkel je je tot een deskundig en gedegen sportmanager en creëer je uitstekende carrièrekansen. Door ons brede aanbod is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij jouw wensen en ambities.

Verschillende opleidingsvarianten

Bij NCOI kun je kiezen uit verschillende opleidingsvarianten. Wil je bijvoorbeeld een volledige en erkende opleiding volgen waarin je zo breed mogelijk wordt opgeleid? Dan kun je kiezen voor een HBO Bacheloropleiding. Wil je liever in kortere tijd kennis opdoen en vooral de belangrijkste onderwerpen rondom sportmanagement behandelen? In dat geval is een HBO-programma een uitstekende keuze.

Veelgekozen opleiding sportmanagement

NCOI is niet voor niets de grootste hogeschool van werkend Nederland. Wij bieden een breed en uitgebreid aanbod op een flexibele en praktijkgerichte manier. Bij ons bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Dat maakt studeren in combinatie met een drukke baan en een privéleven beter haalbaar. Een veelgekozen opleiding op het gebied van sportmanagement is de NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Sportmanagement. In deze opleiding word je opgeleid tot een succesvol sportmanager met brede kennis van sportbeleid, -marketing en -stimulering. Ben je op zoek naar een andere opleiding? Bovenaan deze pagina vind je een compleet overzicht van al onze opleidingen en programma’s op het gebied van sportmanagement.

Welke vooropleidingseisen gelden er bij een HBO-opleiding sportmanagement?

Wil je een volledige HBO Bacheloropleiding volgen? Dan moet je in het bezit zijn van een VWO-, HAVO- of MBO niveau 4-diploma. Als je dit niet hebt, kun je eventueel instromen met een 21+ toets. Als je een HBO-programma volgt, zijn er geen specifieke vooropleidingseisen waar je aan moet voldoen.

Zo flexibel en praktijkgericht mogelijk studeren

Welke opleiding of opleidingsvariant je ook kiest, bij NCOI staat altijd jouw eigen werkpraktijk centraal. Gedurende de opleiding ga je aan de slag met cases, oefeningen en opdrachten die zijn toegespitst op je eigen werk. Daarnaast krijg je les van ervaren docenten die zelf jarenlang werkzaam zijn (geweest) binnen het vakgebied en bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Je kunt kiezen uit meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland. Dat maakt dat de opleiding goed te combineren is met je werk en privéleven.