Menu
NCOI Opleidingen - HBO Opleidingen

HBO Sportmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen in sportmanagement? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen in sportmanagement? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen in sportmanagement? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind...

Lees meer

Meest bekeken HBO Sportmanagement

HBO Bacheloropleiding (2) Een HBO Bacheloropleiding is een wettelijk geaccrediteerde opleiding die opleidt tot de officiële Bachelorgraad. De opleiding heeft een nominale duur van 4 tot 6 jaar. Een Bacheloropleiding omvat 240 EC (studiepunten). 1 EC is gelijk aan 28 studiebelastingsuren.

Alle volledige Bacheloropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen.

NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd
NVAO-geaccrediteerd
Langer dan 36 maanden HBO Bacheloropleiding NVAO-geaccrediteerd

HBO-programma (6) Een HBO-programma is opgebouwd uit een of meerdere modules van een erkende HBO-opleiding. Met een HBO-programma verdiep en/of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op HBO-niveau. Na het afronden van een HBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige, erkende HBO-opleiding.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je je op HBO-niveau verder ontwikkelen in sportmanagement? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed en uitgebreid aanbod waarmee je je kennis en vaardigheden optimaal ontwikkelt en uitstekende carrièrekansen creëert. Hieronder lees je meer over onze opleidingen en de mogelijkheden.

HBO sportmanagement volgen bij NCOI

Heb je de ambitie om aan de slag te gaan als manager in de sportsector? Of ben je al werkzaam in deze functie, maar wil je je kennis en vaardigheden naar een hoger level brengen? Met een HBO-opleiding van NCOI ontwikkel je je tot een deskundig en gedegen sportmanager en creëer je uitstekende carrièrekansen. Door ons brede aanbod is er altijd wel een opleiding te vinden die past bij jouw wensen en ambities.

Verschillende opleidingsvarianten

Bij NCOI kun je kiezen uit verschillende opleidingsvarianten. Wil je bijvoorbeeld een volledige en erkende opleiding volgen waarin je zo breed mogelijk wordt opgeleid? Dan kun je kiezen voor een HBO Bacheloropleiding. Wil je liever in kortere tijd kennis opdoen en vooral de belangrijkste onderwerpen rondom sportmanagement behandelen? In dat geval is een HBO-programma een uitstekende keuze.

Veelgekozen opleiding sportmanagement

NCOI is niet voor niets de grootste hogeschool van werkend Nederland. Wij bieden een breed en uitgebreid aanbod op een flexibele en praktijkgerichte manier. Bij ons bepaal je zelf hoe, waar en wanneer je studeert. Dat maakt studeren in combinatie met een drukke baan en een privéleven beter haalbaar. Een veelgekozen opleiding op het gebied van sportmanagement is de NVAO-geaccrediteerde HBO Bachelor Sportmanagement. In deze opleiding word je opgeleid tot een succesvol sportmanager met brede kennis van sportbeleid, -marketing en -stimulering. Ben je op zoek naar een andere opleiding? Bovenaan deze pagina vind je een compleet overzicht van al onze opleidingen en programma’s op het gebied van sportmanagement.

Welke vooropleidingseisen gelden er bij een HBO-opleiding sportmanagement?

Wil je een volledige HBO Bacheloropleiding volgen? Dan moet je in het bezit zijn van een VWO-, HAVO- of MBO niveau 4-diploma. Als je dit niet hebt, kun je eventueel instromen met een 21+ toets. Als je een HBO-programma volgt, zijn er geen specifieke vooropleidingseisen waar je aan moet voldoen.

Zo flexibel en praktijkgericht mogelijk studeren

Welke opleiding of opleidingsvariant je ook kiest, bij NCOI staat altijd jouw eigen werkpraktijk centraal. Gedurende de opleiding ga je aan de slag met cases, oefeningen en opdrachten die zijn toegespitst op je eigen werk. Daarnaast krijg je les van ervaren docenten die zelf jarenlang werkzaam zijn (geweest) binnen het vakgebied en bepaal je zelf waar en wanneer je studeert. Je kunt kiezen uit meerdere startmomenten per jaar, leslocaties door heel Nederland. Dat maakt dat de opleiding goed te combineren is met je werk en privéleven.