HBO Zorgmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de zorg en wil je binnen dit vakgebied doorgroeien naar een managementfunctie? Of kom je uit een andere...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de zorg en wil je binnen dit vakgebied doorgroeien naar een managementfunctie? Of kom je uit een andere...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de zorg en wil je binnen dit vakgebied doorgroeien naar een managementfunctie? Of kom je uit een andere...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

HBO Zorgmanagement: 19 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (19)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam in de zorg en wil je binnen dit vakgebied doorgroeien naar een managementfunctie? Of kom je uit een andere branche en ambieer je een carrière als manager in de zorg? Volg dan een HBO-programma zorgmanagement bij NCOI Opleidingen. Hier vind je praktijkgerichte en flexibele opleidingen die speciaal ontwikkeld zijn voor werkenden. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en ons aanbod.

Aan de slag als manager in de zorg

Zorgorganisaties hebben op dit moment te maken met veel verschillende uitdagingen. Denk bijvoorbeeld aan het tekort aan zorgpersoneel, de veranderende zorgvraag en nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden op het gebied van robotisering en automatisering. Als manager binnen de zorg heb je te maken met deze ontwikkelingen en is het van belang dat je hier zo goed mogelijk mee omgaat. Dat en meer leer je onder andere in een HBO-programma zorgmanagement van NCOI.

Veelgekozen opleiding HBO zorgmanagement

Bij NCOI vind je een breed aanbod opleidingen zorgmanagement op HBO-niveau. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een volledige opleiding, maar ook voor een relatief korter HBO-programma. Met een programma verdiep je je voornamelijk in een specifiek onderwerp op het gebied van zorgmanagement of ga je aan de slag met de kern van zorgmanagement. Wil je je zo breed mogelijk laten opleiden en niet richting op een bepaald onderdeel van zorgmanagement? Dan is de HBO Bachelor Management in de Zorg een uitstekende keuze. Deze veelgekozen opleiding duurt 36 maanden en leidt je op tot een veelzijdige, deskundige en strategische manager. Tijdens de opleiding verdiep je je onder meer in de organisatie van de zorg, HRM, financiën, organisatiegedrag en kwaliteits- en procesmanagement. Zo ben jij als manager straks uitstekend in staat om de juiste beslissingen te nemen en leg je een uitstekende basis voor je verdere carrière.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een opleiding HBO zorgmanagement?

Voor onze HBO-programma’s gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel is het voor sommige programma’s handig als je over basiskennis beschikt. Als dit het geval is, zal dit worden vermeld op de pagina van de opleiding zelf. Voor onze HBO Bacheloropleidingen moet je in het bezit zijn van een HAVO-, VWO- of volledig MBO-diploma. Ben je dit niet, dan kun je instromen op basis van de 21+ regeling.

Waarom HBO zorgmanagement studeren bij NCOI?

  • Grootste hogeschool voor werkenden
  • Goed te combineren met werk en een druk privéleven
  • Meerdere startmomenten op meerdere locaties per jaar
  • Je krijgt les van topdocenten uit de praktijk
  • De opleidingen staan hoog aangeschreven bij werkgevers