Alle Masterprogramma's

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je stapsgewijs doorstuderen op Masterniveau? Dan past een Masterprogramma goed bij jou. Een Masterprogramma is een kort...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je stapsgewijs doorstuderen op Masterniveau? Dan past een Masterprogramma goed bij jou. Een Masterprogramma is een kort...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je stapsgewijs doorstuderen op Masterniveau? Dan past een Masterprogramma goed bij jou. Een Masterprogramma is een kort...

Lees meer
  • Waardevolle diploma’s; erkend en hoge waardering bij werkgevers
  • Klassikaal, virtual classroom of e-learning mét switchgarantie
  • Ervaren docenten uit de praktijk

Alle Masterprogramma's: 90 opleidingen

Alle filters
Niveau
Vakgebied
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs

Opleidingen (90)

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland

NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
1.250
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Wil je stapsgewijs doorstuderen op Masterniveau? Dan past een Masterprogramma goed bij jou. Een Masterprogramma is een kort programma samengesteld uit Masterclasses rondom een bepaald thema. Al onze Masterprogramma’s sluiten aan op geaccrediteerde Masteropleidingen. Je kiest voor het Masterprogramma dat het best aansluit op je vooropleiding en werkervaring. Besluit je later dat je alsnog je Mastergraad wilt behalen? Dan kun je, als je aan de toelatingsvoorwaarden voldoet, je afgeronde Masterclasses in de gelijknamige Master inbrengen. Hieronder lees je alles over onze Masterprogramma’s.

Hoe zien de Masterprogramma’s van NCOI eruit?

De Masterprogramma’s van NCOI zijn speciaal voor hoger opgeleiden die zich als (aankomend) vakspecialist hun kennis van kernactiviteiten binnen bepaald vakgebied op Masterniveau verder willen ontwikkelen. Een Masterprogramma gaat altijd over een bepaald thema, bijvoorbeeld HRM en arbeidsrecht, onderwijskunde of ICT. De Masterclasses bestaan ieder uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten Je kunt de Masterclasses ook als losse opleidingen volgen. Je rondt elke Masterclasses afzonderlijk af met een eindopdracht of case. Behaal je voor alle Masterclasses een voldoende, dan ontvang je het diploma ‘Masterprogramma’ van het thema of vakgebied dat je hebt gevolgd. Om deel te kunnen nemen aan een Masterprogramma, is relevante werkervaring een pré.

Populaire Masterprogramma’s

Ben je op zoek naar een Masterprogramma dat past bij jouw wensen en behoeften? Bij NCOI kun je kiezen uit ruim 80 verschillende Masterprogramma’s binnen vrijwel elk vakgebied. Wil je je bijvoorbeeld verdiepen in hoe je een veranderproces in een organisatie zo succesvol mogelijk laat verlopen? Dat en meer leer je in het Masterprogramma Organisatie, Cultuur en Verandering. Voor wie zich op Masterniveau wil ontwikkelen op het gebied van gedrag van medewerkers in organisaties is er het Masterprogramma Organisatiepsychologie. Wil je de volgende stap in je carrière zetten? En wil je je kennis op het gebied van organisatieprocessen en strategisch management ontwikkelen? Kies dan voor het Masterprogramma Bedrijfskunde. Dit is slechts een selectie van onze Masterprogramma’s. Het complete overzicht vind je bovenaan de pagina.

Waarom studeren bij NCOI?

  • Opleidingen speciaal ontwikkeld voor werkenden
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Keuze uit locaties in heel Nederland
  • Topdocenten uit de praktijk
  • Goed te combineren met werk en privé
  • Persoonlijke studiebegeleider
  • Hoog aangeschreven bij werkgevers
 

Meer informatie

Wil je meer weten over onze Masterprogramma’s of kunnen wij je helpen met het vinden van het juiste Masterprogramma? Onze opleidingsadviseurs helpen je daar graag bij en zitten klaar om alle vragen te beantwoorden. Je kunt contact met ze opnemen via 035 – 200 2533 of door het contactformulier in te vullen.