Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management

Alle trainingen

Wil je in korte tijd je vaardigheden verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om je huidige werk nog beter te kunnen uitvoeren? Of spelen er ontwikkelingen binnen je vakgebied en wil je je kennis...

Lees meer

Wil je in korte tijd je vaardigheden verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om je huidige werk nog beter te kunnen uitvoeren? Of spelen er ontwikkelingen binnen je vakgebied en wil je je kennis...

Lees meer

Wil je in korte tijd je vaardigheden verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om je huidige werk nog beter te kunnen uitvoeren? Of spelen er ontwikkelingen binnen je vakgebied en wil je je kennis...

Lees meer

Meest bekeken Alle trainingen

Filter
Niveau
Toon alle niveau's
Dag(deel)
Prijs

HBO-programma (7) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Training (159) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

Wil je in korte tijd je vaardigheden verder ontwikkelen? Bijvoorbeeld om je huidige werk nog beter te kunnen uitvoeren? Of spelen er ontwikkelingen binnen je vakgebied en wil je je kennis en kunde daarom updaten? Wat je reden ook is, bij NCOI Opleidingen vind je altijd wel een training die jou helpt bij je ontwikkeling. Lees hieronder meer over onze trainingen en de mogelijkheden.

Ontwikkel jezelf in relatief korte tijd

Of je nu in de zorg, de IT of in de techniek werkt, bij NCOI vind je een breed en divers aanbod aan trainingen voor vrijwel elk vakgebied. Met een training kun je in korte tijd je kennis en vaardigheden over een bepaald onderwerp ontwikkelen. Dat is fijn, want zo zie je snel resultaat in je werk. De duur van een training varieert van 1 dag tot 8 dagen.

Jouw werkpraktijk staat altijd centraal in onze trainingen

Als je iets leert, is het wel zo fijn dat je het ook meteen kunt toepassen in de praktijk. Bij NCOI geloven we dat je het beste leert door de theorie meteen te koppelen aan de praktijk. Tijdens onze trainingen staat dan ook jouw eigen werkpraktijk centraal. Voorafgaand aan de eerste bijeenkomst laat je aan de docent weten wat jouw leerdoelen zijn en waar je tegenaan loopt in de praktijk. De docent kan er dan voor zorgen dat jij het maximale uit de training haalt en je leert wat voor jou belangrijk is. Bovendien ga je tijdens de training aan de slag met oefeningen, cases en opdrachten die je kunt toespitsen op je eigen werk. Uit ervaring weten we dat dit enorm verhelderend werkt en ervoor zorgt dat je alles wat je leert vrijwel direct kunt toepassen in de praktijk.

Populaire trainingen

Van managementtrainingen tot veiligheidstrainingen en van communicatietrainingen tot trainingen speciaal voor de overheid. NCOI Opleidingen biedt je een uitgebreid aanbod trainingen. Wat je ambities, wensen of behoeften ook zijn, er is altijd wel een opleiding te vinden die bij jou en jouw situatie past. Hieronder hebben we onze meest gekozen trainingen voor je geselecteerd.


Ben je op zoek naar een andere training? Bovenaan deze pagina vind je een compleet overzicht van ons trainingsaanbod.

Waarom studeren bij NCOI Opleidingen?

  • Praktijkgericht en flexibel onderwijs
  • Inspirerende docenten met veel ervaring
  • Les in kleine groepen
  • Meerdere startmomenten per jaar
  • Direct toepasbaar in de praktijk
  • Goed te combineren met werk en privé