Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
  • Home
  • Financiële Trainingen

Financiële Trainingen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een stevige kennis van financiën is onmisbaar wanneer je werkzaam bent als financieel medewerker of debiteurenbeheerder. Maar...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een stevige kennis van financiën is onmisbaar wanneer je werkzaam bent als financieel medewerker of debiteurenbeheerder. Maar...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een stevige kennis van financiën is onmisbaar wanneer je werkzaam bent als financieel medewerker of debiteurenbeheerder. Maar...

Lees meer
Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Training (18) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Een stevige kennis van financiën is onmisbaar wanneer je werkzaam bent als financieel medewerker of debiteurenbeheerder. Maar ook in algemene managementfuncties helpt een financiële training je inzicht te krijgen in de organisatie en jouw perspectief te verbreden. Van trainingen over pensioenen tot salarisadministratie, en van relatiemanagement tot financieel leiderschap. De financiële trainingen bij NCOI Opleidingen zijn zeer praktisch van aard. Je zult zien hoeveel er binnen een paar dagen ineens duidelijk wordt.

Voorbereid op een toekomst in financiën

Een praktische training financieel management biedt je goede perspectieven op de arbeidsmarkt. De financiële trainingen van NCOI Opleidingen zijn ontzettend divers. Wil je alles weten over pensioenregelingen, waardeoverdracht en wetgeving op dit gebied? Kies dan voor de Basistraining Pensioenkennis. Wil je weten hoe je klanten aan je bedrijf blijft binden, zodat ze ook in de toekomst nog gebruikmaken van jouw diensten? In de training Relatiemanagement voor Financials en Accountants leer je alles over het opbouwen en behouden van netwerken en klanten. Tijdens de training Executive Master Financieel Leiderschap groei je uit tot een waardevolle gesprekspartner voor het hoger management. Je komt erachter hoe je met de financiële afdeling kunt bijdragen aan de strategische doelen van jouw organisatie. Bekijk voor een compleet overzicht van alle financiële trainingen de lijst bovenaan deze pagina.

Ervaringen uit de praktijk staan centraal

Alle financiële trainingen worden gegeven door experts uit het vakgebied. Onze docenten zijn zelf jarenlang werkzaam (geweest) in de financiële wereld en weten als geen ander waar je tegenaan loopt. Inspirerende voorbeelden uit de praktijk dienen dan ook als basis voor de bijeenkomsten. Zo kun je de kennis en kunde die je opdoet, direct toepassen op jouw dagelijkse werk. Het sparren met medestudenten wordt ook vaak als pluspunt genoemd van de trainingen van NCOI Opleidingen.

Wat zijn de toelatingseisen van de financiële trainingen?

Veel van de korte financiële cursussen en trainingen voor financiële dienstverlening zijn zonder enige vooropleiding te volgen. De Executive Master-trainingen zijn ontwikkeld voor hogeropgeleiden die hun kwaliteiten verder willen ontwikkelen. De trainingen zijn relevant wanneer je bijvoorbeeld leidinggevende bent, een managementfunctie vervult of projecten aanstuurt. Neem voor de specifieke toelatingseisen een kijkje op de pagina van de betreffende financiële training.

De voordelen van studeren bij NCOI

De trainingen van NCOI Opleidingen worden altijd gegeven in kleine groepen en door een vakkundig docent, zodat er voldoende tijd is voor jouw vragen. Je kunt starten op meerdere momenten per jaar en bij wel 30 verschillende opleidingslocaties door heel Nederland. Zo weet je zeker dat jouw training goed te combineren valt met jouw werk en privéleven.