Menu
NCOI Opleidingen - Bedrijfskunde, Facilitair en Management
 • Home
 • Master in Zorgmanagement

Master in Zorgmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of...

Lees meer

Meest bekeken Master in Zorgmanagement

Meest bekeken Master in Zorgmanagement

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

Masteropleiding (1) Een Masteropleiding bij NCOI University of Applied Sciences duurt 2 jaar en na afronding heeft u het recht de betreffende Mastergraad te voeren. NCOI is bevoegd om graden te verlenen in het kader van de WHW (Wet op het hoger onderwijs en wetenschappelijk onderzoek). Een Masteropleiding van NCOI is flexibel opgebouwd uit 7 verschillende Masterclasses. U rondt uw Masteropleiding af met een afstudeerscriptie.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (3) Een Professional Master bestaat uit 2, 3 of 4 Masterclasses rondom een concreet thema. Dat biedt de mogelijkheid om een specialistisch programma te volgen op masterniveau met juist die onderwerpen uit een volledige Masteropleiding die u interessant vindt. De Professional Masters van NCOI University of Applied Sciences duren 6 tot 12 maanden. U rondt een Masterclass af met een eindopdracht of case.

Masterclass (2) Een Masterclass van NCOI University of Applied Sciences draait altijd om een bepaald onderwerp en bestaat uit 4 dag- of 8 avondbijeenkomsten. Wilt u verder studeren naar een volledige Master? Dan ontvangt u gegarandeerd vrijstelling als u wordt toegelaten en de Masterclass onderdeel is van de betreffende Master.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of leidinggevende in de zorgsector en wil je je kennis en vaardigheden op dit vlak nog verder ontwikkelen? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed en uitgebreid aanbod opleidingen zorgmanagement op Masterniveau. Lees hieronder meer over onze opleidingen en de mogelijkheden.

Ontwikkelingen op het gebied van zorgmanagement

Zorgorganisaties hebben op dit moment met veel complexe uitdagingen te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan personeelstekorten, marktwerking en de toenemende vergrijzing. Hoe ga je als manager of leidinggevende om met deze uitdagingen en hoe zorg je dat de kwaliteit binnen je organisatie gewaarborgd blijft? Als professional in de zorgsector heb je niet genoeg aan goed ontwikkelde managementvaardigheden, je moet ook op strategisch niveau kunnen inspelen op de veranderende markt en met innoverende ideeën de best mogelijke zorg kunnen bieden die er is.

Een Master in Zorgmanagement volgen bij NCOI

Ben je op zoek naar een opleiding zorgmanagement? Bij NCOI kun je kiezen uit veel verschillende soorten opleidingen. Wat je wensen en behoeften ook zijn, er is altijd wel een opleiding en opleidingsvariant te vinden die past bij jouw situatie en aansluit op je ambities. Wil je bijvoorbeeld een officiële Mastergraad behalen? Dan kun je gaan voor een volledige Masteropleiding. Voor wie liever wat korter wil studeren, zijn er de Professional Masters en Masterclasses. Deze opleidingsvarianten zijn relatief kort en gaan vaak over een bepaald onderwerp of behandelen de kern van een specifiek gebied.

Welke vooropleiding heb ik nodig voor een Master in Zorgmanagement?

Voor een volledige Masteropleiding moet je minimaal in het bezit zijn van een HBO Bachelordiploma. Als je dit niet hebt, kun je instromen met een 21+-toets. Voor een Professional Master en Masterclass gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel moet je over WO- of HBO-werk- en
-denkniveau beschikken.

Veelgekozen opleiding: MBA voor Zorg en Welzijn

Bij NCOI kun je kiezen uit veel verschillende opleidingen. Een van de succesvolste en populairste managementopleidingen voor zorgprofessionals in Nederland is de MBA voor Zorg en Welzijn. Met deze NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding ontwikkel je je op het hoogste niveau. Je ontwikkelt nieuwe inzichten over de actuele veranderingen in de zorgsector en leert bedrijfskundige en managementvraagstukken te analyseren en om te zetten naar duurzame en innovatieve oplossingen.

Waarom een Master in Zorgmanagement volgen bij NCOI?

 • Opleidingen speciaal voor werkenden
 • Opleidingsplaatsen door heel Nederland
 • Keuze uit klassikale lessen, lessen via e-learning of Virtual Classroom
 • Uitstekend te combineren met gezin en werk
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Topdocenten uit de praktijk
 • Nederlandstalige lessen
 • Officieel erkende Mastergraad
 • Officieel erkend door het ministerie van OCW en NVAO-geaccrediteerd