Menu
 • Home
 • Master in Zorgmanagement

Master in Zorgmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of...

Lees meer

Master in Zorgmanagement: 4 opleidingen

Alle filters
Niveau
Startmoment
Dag(deel)
Studievorm/ leslocatie
Duur
Prijs
segments

Masteropleiding (1)

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd Vanaf prijs:  € 22.085,- 9 locaties 1e startmoment: 29-09-2022

Masterprogramma (2)

6 maanden Masterprogramma Vanaf prijs:  € 6.655,- 9 locaties 1e startmoment: 29-09-2022
12 maanden Masterprogramma Vanaf prijs:  € 13.190,- 9 locaties 1e startmoment: 29-09-2022

Masterclass (1)

3 maanden Masterclass Vanaf prijs:  € 3.655,- 9 locaties 1e startmoment: 28-11-2022

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of leidinggevende in de zorgsector en wil je je kennis en vaardigheden op dit vlak nog verder ontwikkelen? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed en uitgebreid aanbod opleidingen zorgmanagement op Masterniveau. Lees hieronder meer over onze opleidingen en de mogelijkheden.

Ontwikkelingen op het gebied van zorgmanagement

Zorgorganisaties hebben op dit moment met veel complexe uitdagingen te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan personeelstekorten, marktwerking en de toenemende vergrijzing. Hoe ga je als manager of leidinggevende om met deze uitdagingen en hoe zorg je dat de kwaliteit binnen je organisatie gewaarborgd blijft? Als professional in de zorgsector heb je niet genoeg aan goed ontwikkelde managementvaardigheden, je moet ook op strategisch niveau kunnen inspelen op de veranderende markt en met innoverende ideeën de best mogelijke zorg kunnen bieden die er is.

Een Master in Zorgmanagement volgen bij NCOI

Ben je op zoek naar een opleiding zorgmanagement? Bij NCOI kun je kiezen uit veel verschillende soorten opleidingen. Wat je wensen en behoeften ook zijn, er is altijd wel een opleiding en opleidingsvariant te vinden die past bij jouw situatie en aansluit op je ambities. Wil je bijvoorbeeld een officiële Mastergraad behalen? Dan kun je gaan voor een volledige Masteropleiding. Voor wie liever wat korter wil studeren, zijn er de Masterprogramma's en Masterclasses. Deze opleidingsvarianten zijn relatief kort en gaan vaak over een bepaald onderwerp of behandelen de kern van een specifiek gebied.

Welke vooropleiding heb ik nodig voor een Master in Zorgmanagement?

Voor een volledige Masteropleiding moet je minimaal in het bezit zijn van een HBO Bachelordiploma. Als je dit niet hebt, kun je instromen met een 21+-toets. Voor een Masterprogramma en Masterclass gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel moet je over WO- of HBO-werk- en
-denkniveau beschikken.

Veelgekozen opleiding: MBA voor Zorg en Welzijn

Bij NCOI kun je kiezen uit veel verschillende opleidingen. Een van de succesvolste en populairste managementopleidingen voor zorgprofessionals in Nederland is de MBA voor Zorg en Welzijn. Met deze NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding ontwikkel je je op het hoogste niveau. Je ontwikkelt nieuwe inzichten over de actuele veranderingen in de zorgsector en leert bedrijfskundige en managementvraagstukken te analyseren en om te zetten naar duurzame en innovatieve oplossingen.

Waarom een Master in Zorgmanagement volgen bij NCOI?

 • Opleidingen speciaal voor werkenden
 • Opleidingsplaatsen door heel Nederland
 • Keuze uit klassikale lessen, lessen via e-learning of Virtual Classroom
 • Uitstekend te combineren met gezin en werk
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Topdocenten uit de praktijk
 • Nederlandstalige lessen
 • Officieel erkende Mastergraad
 • Officieel erkend door het ministerie van OCW en NVAO-geaccrediteerd