Menu
NCOI Opleidingen - Masteropleidingen
 • Home
 • Master in Zorgmanagement

Master in Zorgmanagement

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of...

Lees meer

Masteropleiding (1) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden Masteropleiding NVAO-geaccrediteerd

Professional Master (2) Een Professional Master is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van de Professional Master kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

Masterclass (1) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werk je in de zorg en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van management? Of ben je ben je al werkzaam als manager of leidinggevende in de zorgsector en wil je je kennis en vaardigheden op dit vlak nog verder ontwikkelen? Dan ben je bij NCOI Opleidingen aan het juiste adres. Hier vind je namelijk een breed en uitgebreid aanbod opleidingen zorgmanagement op Masterniveau. Lees hieronder meer over onze opleidingen en de mogelijkheden.

Ontwikkelingen op het gebied van zorgmanagement

Zorgorganisaties hebben op dit moment met veel complexe uitdagingen te maken. Denk daarbij bijvoorbeeld aan personeelstekorten, marktwerking en de toenemende vergrijzing. Hoe ga je als manager of leidinggevende om met deze uitdagingen en hoe zorg je dat de kwaliteit binnen je organisatie gewaarborgd blijft? Als professional in de zorgsector heb je niet genoeg aan goed ontwikkelde managementvaardigheden, je moet ook op strategisch niveau kunnen inspelen op de veranderende markt en met innoverende ideeën de best mogelijke zorg kunnen bieden die er is.

Een Master in Zorgmanagement volgen bij NCOI

Ben je op zoek naar een opleiding zorgmanagement? Bij NCOI kun je kiezen uit veel verschillende soorten opleidingen. Wat je wensen en behoeften ook zijn, er is altijd wel een opleiding en opleidingsvariant te vinden die past bij jouw situatie en aansluit op je ambities. Wil je bijvoorbeeld een officiële Mastergraad behalen? Dan kun je gaan voor een volledige Masteropleiding. Voor wie liever wat korter wil studeren, zijn er de Professional Masters en Masterclasses. Deze opleidingsvarianten zijn relatief kort en gaan vaak over een bepaald onderwerp of behandelen de kern van een specifiek gebied.

Welke vooropleiding heb ik nodig voor een Master in Zorgmanagement?

Voor een volledige Masteropleiding moet je minimaal in het bezit zijn van een HBO Bachelordiploma. Als je dit niet hebt, kun je instromen met een 21+-toets. Voor een Professional Master en Masterclass gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel moet je over WO- of HBO-werk- en
-denkniveau beschikken.

Veelgekozen opleiding: MBA voor Zorg en Welzijn

Bij NCOI kun je kiezen uit veel verschillende opleidingen. Een van de succesvolste en populairste managementopleidingen voor zorgprofessionals in Nederland is de MBA voor Zorg en Welzijn. Met deze NVAO-geaccrediteerde Masteropleiding ontwikkel je je op het hoogste niveau. Je ontwikkelt nieuwe inzichten over de actuele veranderingen in de zorgsector en leert bedrijfskundige en managementvraagstukken te analyseren en om te zetten naar duurzame en innovatieve oplossingen.

Waarom een Master in Zorgmanagement volgen bij NCOI?

 • Opleidingen speciaal voor werkenden
 • Opleidingsplaatsen door heel Nederland
 • Keuze uit klassikale lessen, lessen via e-learning of Virtual Classroom
 • Uitstekend te combineren met gezin en werk
 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
 • Topdocenten uit de praktijk
 • Nederlandstalige lessen
 • Officieel erkende Mastergraad
 • Officieel erkend door het ministerie van OCW en NVAO-geaccrediteerd