Menu
NCOI Opleidingen - Masteropleidingen

Master Onderwijskunde

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je actief in het onderwijs en wil je je verdiepen in de onderwijskundige aspecten van je vakgebied? Met een Masteropleiding...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je actief in het onderwijs en wil je je verdiepen in de onderwijskundige aspecten van je vakgebied? Met een Masteropleiding...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je actief in het onderwijs en wil je je verdiepen in de onderwijskundige aspecten van je vakgebied? Met een Masteropleiding...

Lees meer

Masteropleiding (5) Een Master is een wettelijk geaccrediteerde opleiding met een nominale duur van 2 jaar. Na afronding van de opleiding heb je het recht de bijbehorende Mastergraad te voeren.

NCOI is al vele jaren de grootste Masteropleider van Nederland. Alle volledige Masteropleidingen zijn NVAO-geaccrediteerd en voldoen aan strengste kwaliteitseisen. Onze docenten worden gemiddeld met een 8,3 beoordeeld.

Professional Master (9) Een Professional Master is een samengesteld programma, bestaande uit minimaal 2 Masterclasses van een erkende Masteropleiding. De programma’s zijn gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis op Masterniveau. Na het afronden van de Professional Master kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige Masteropleiding.

Masterclass (7) Een Masterclass is een los te volgen zelfstandig onderdeel van een erkende Masteropleiding. Een Masterclass draait altijd om een bepaald onderwerp. Na het afronden van de Masterclass kun je mogelijk vrijstelling ontvangen en om verder te studeren in een volledige, erkende Masteropleiding.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je actief in het onderwijs en wil je je verdiepen in de onderwijskundige aspecten van je vakgebied? Met een Masteropleiding of programma Onderwijskunde van NCOI ontwikkel je je optimaal op het hoogste niveau. Hieronder lees je meer over ons aanbod op het gebied van onderwijskunde en de mogelijkheden.

Volledige Masters Onderwijskunde

De Masteropleidingen Onderwijskunde van NCOI University of Applied Sciences zijn de meest succesvolle onderwijskundige Masteropleidingen voor werkenden in Nederland. Ben je op zoek naar een diepgaande en volledige Masteropleiding waarmee je een officieel erkende Mastergraad behaalt? Dan is de Master Onderwijskunde (MEd) een uitstekende keuze. In deze praktijkgerichte opleiding leer je alles op het gebied van onderwijskunde, -beleid en -ontwikkeling en didactiek. Na afronding van deze opleiding mag je de graad Master of Education voeren en ben je onderwijskundige. 

Korte programma’s Onderwijskunde op Masterniveau

Naast volledige Masteropleidingen kun je bij NCOI ook kiezen voor de relatief kortere Professional Masters en Masterclasses. Deze programma’s kun je eventueel later inbrengen in een volledige Masteropleiding en zo vrijstellingen ontvangen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Professional Master Onderwijskunde. In dit actuele en praktijkgerichte programma verdiep je je in 1 jaar tijd in de kern van onderwijsbeleid. Omdat dit programma een onderdeel is van de volledige Masteropleiding kun je na afloop eenvoudig verder studeren in de hele opleiding.

Welke vooropleiding heb je nodig?

Wil je een volledige Masteropleiding volgen? Dan moet je in het bezit zijn van minimaal een HBO Bachelordiploma. Je kunt eventueel ook instromen met een 21+ toets. Voor onze Professional Masters en Masterclasses gelden over het algemeen geen specifieke vooropleidingseisen. Wel staat bij de opleidingspagina’s soms aangegeven dat je over bepaalde ervaring of specifieke kennis moet beschikken voor de opleiding of het programma. Als dit het geval is, wordt dit duidelijk aangegeven op de opleidingspagina zelf.

Master Onderwijskunde in deeltijd volgen

Daarom volg je bij NCOI alle opleidingen en trainingen in deeltijd. Alles wordt zo ontwikkeld, gepland en georganiseerd dat je je optimaal kunt ontwikkelen, maar tegelijkertijd nog tijd over hebt voor andere bezigheden.