Menu
NCOI Opleidingen - Zorg & Medisch

Ondersteunende Functies in de Zorg

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een tekort aan hulpverleners binnen de zorg. Dat maakt een opleiding voor ondersteunende functies in de zorg bijzonder...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een tekort aan hulpverleners binnen de zorg. Dat maakt een opleiding voor ondersteunende functies in de zorg bijzonder...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een tekort aan hulpverleners binnen de zorg. Dat maakt een opleiding voor ondersteunende functies in de zorg bijzonder...

Lees meer

Ondersteunende Functies in de Zorg: 6 opleidingen

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat je op MBO-niveau kunt halen. Je mag je (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak ben je ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

NVAO-geaccrediteerd
24 maanden MBO - Niveau 4 Vanaf prijs:  € 8.320,00 15 locaties Utrecht, Eindhoven, Rotterdam, Arnhem, Maastricht, Den Bosch, Groningen, Almere, Den Haag, Zwolle + 5 locaties 1e startmoment: 01-09-2022

MBO - Niveau 3 (1) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag je geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan je eigen werk of stage, waardoor je wat je leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

NVAO-geaccrediteerd
18 maanden MBO - Niveau 3 Vanaf prijs:  € 7.005,00 14 locaties Groningen, Rotterdam, Den Bosch, Amsterdam, Utrecht, Almere, Zwolle, Maastricht, Nijmegen, Eindhoven + 4 locaties 1e startmoment: 01-09-2022

MBO-programma (1) Een MBO-programma is opgebouwd uit meerdere modules van een erkende MBO-opleiding. Met een MBO-programma verdiep of verbreed je je kennis over een bepaald onderwerp, thema of vakgebied op MBO-niveau. Na het afronden van een MBO-programma kun je mogelijk vrijstelling ontvangen om verder te studeren in een volledige MBO-opleiding.

NVAO-geaccrediteerd
3 maanden MBO-programma Vanaf prijs:  € 1.540,00 15 locaties Rotterdam, Amsterdam, Zwolle, Maastricht, Groningen, Virtual Classroom, Almere, Breda, Utrecht, Enschede + 5 locaties 1e startmoment: 01-09-2022

Vakopleiding (2) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk. Met deze opleiding ontwikkel je de kennis en vaardigheden die je nodig hebt om je (gewenste) beroep of vak zelfstandig te kunnen uitoefenen.

NVAO-geaccrediteerd
Vakopleiding Vanaf prijs:  Binnenkort beschikbaar
NVAO-geaccrediteerd
12 maanden Vakopleiding Vanaf prijs:  € 3.510,00 15 locaties Groningen, Utrecht, Den Haag, Zwolle, Amsterdam, Eindhoven, Rotterdam, Virtual Classroom, Enschede, Maastricht + 5 locaties 1e startmoment: 01-09-2022

Training (1) Tijdens een training staan je eigen praktijk en het ontwikkelen van je vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die je tijdens de training opdoet, kun je direct in je eigen werkomgeving toepassen.

NVAO-geaccrediteerd
2 dagen Training Vanaf prijs:  € 609,00 Amsterdam 1e startmoment: 06-10-2022
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een tekort aan hulpverleners binnen de zorg. Dat maakt een opleiding voor ondersteunende functies in de zorg bijzonder interessant. NCOI Opleidingen biedt een breed aanbod aan erkende opleidingen in deze richting, zoals de opleidingen MBO Verzorgende IG op niveau 3. Daarmee maak je het verschil. Na afloop weet je wat ervoor nodig is om mensen optimaal te ondersteunen binnen zorg. Bovendien specialiseer je je tijdens deze opleiding in de richting die het beste bij jou past:

 

Erkende MBO-opleiding voor functies in de zorg

Ambieer je een functie in de zorg? En wil je naast je baan een erkend MBO niveau 3 of 4 diploma behalen? Dat kan, met een deeltijdopleiding bij NCOI Opleidingen. De MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) leidt je op tot verzorgende in brede zin. Je ontwikkelt vaardigheden om zelfredzaamheid te bevorderen, zorgplannen op te stellen en om dagelijkse activiteiten te begeleiden. Daarbij ontwikkel je vaardigheden om snel te reageren op onvoorziene situaties. Tijdens je stage koppel je de theorie aan de voor jou herkenbare praktijk. Zo kun je na afloop van deze opleiding aan de slag binnen de verpleeg- en verzorgingshuizen of in de thuiszorg.

Coördinerende functies in de zorg

Indien je interesse uitgaat naar de begeleiding van sport en beweging, kies dan voor de MBO Coördinator Sport- en Bewegingsagogie niveau 4. Tijdens deze opleiding ontwikkel je vaardigheden om uiteenlopende doelgroepen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Hiervoor verdiep je je in sportstimulering, sportorganisatie en de medische aspecten van sport en bewegen. Naast het coördineren van sportevenementen, leer je deze evenementen organiseren voor uiteenlopende doelgroepen. Uiteraard word je hierbij begeleid door topdocenten uit de praktijk. Wat je leert, pas je aan de hand van praktijkopdrachten toe binnen je eigen werk. Het voordeel daarvan is dat je direct resultaat merkt.

Studeren bij NCOI Opleidingen

Als grootste opleider van werkend Nederland weten wij waar je als werkende student behoefte aan hebt. Zo heb je met een opleiding bij NCOI Opleidingen zelf de touwtjes in handen.
Je studeert waar en wanneer het jou uitkomt. Daarbij maak je een keuze uit het uitgebreide aanbod aan leslocaties, gevestigd door heel Nederland. Ook kies je zelf wanneer je de bijeenkomsten bijwoont: doordeweeks, ’s avonds of in het weekend. Op deze manier stem je je studie af op je werk- en thuissituatie. Als grootste opleider van werkend Nederland weten wij waar je als werkende student behoefte aan hebt. Met de keuze voor toegankelijk en flexibel onderwijs bij NCOI Opleidingen zet je de eerste stap naar je functie in de zorg.