Menu
NCOI Opleidingen - Zorg & Medisch

Ondersteunende Functies in de Zorg

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een tekort aan hulpverleners binnen de zorg. Dat maakt een opleiding voor ondersteunende functies in de zorg bijzonder...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een tekort aan hulpverleners binnen de zorg. Dat maakt een opleiding voor ondersteunende functies in de zorg bijzonder...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een tekort aan hulpverleners binnen de zorg. Dat maakt een opleiding voor ondersteunende functies in de zorg bijzonder...

Lees meer

Meest bekeken Ondersteunende Functies in de Zorg

Meest bekeken Ondersteunende Functies in de Zorg

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO Associate Degree (1) Met een Associate degree (Ad) wordt u opgeleid voor een wettelijk erkend HBO-getuigschrift. Een Ad-programma biedt u de mogelijkheid om in 2 jaar een volledig HBO-programma af te sluiten met de graad Associate degree (Ad). Vanuit de Ad kunt u verder studeren naar HBO Bachelor. Hogeschool NCOI is erkend als rechtspersoon voor hoger onderwijs en bevoegd om graden te verleden voor HBO Associate degree en HBO Bachelor.

MBO - Niveau 4 (1) Een opleiding op MBO-niveau 4 is een middenkader- of specialistenopleiding. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van 18 tot 24 maanden. Het MBO-diploma niveau 4 is het hoogste diploma dat u op MBO-niveau kunt halen. U mag uw (gespecialiseerde) werkzaamheden helemaal zelfstandig uitvoeren en bent breed inzetbaar. Met dit diploma op zak bent u ook toelaatbaar tot een HBO Bacheloropleiding.

MBO - Niveau 3 (4) Een opleiding op MBO-niveau 3 is een vakopleiding. Daarmee mag u geheel zelfstandig verschillende werkzaamheden uitvoeren. De opleiding is gekoppeld aan uw eigen werk of stage, waardoor u wat u leert meteen kunt gebruiken in de praktijk. Deze opleiding heeft een doorlooptijd van ongeveer 1 jaar.

MBO-programma (1) Een MBO-opleiding is een praktijkgerichte beroepsopleiding. NCOI biedt erkende MBO-opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4, maar heeft ook korte MBO-programma’s die precies passen bij uw opleidingsvraag.

Vakopleiding (1) Een vakopleiding is volledig toegespitst op de beroepspraktijk en is veelal de standaard binnen de branche. U kunt het geleerde direct toepassen in de praktijk.

Klassikaal, virtual classroom, e-learning en switchgarantie NCOI

Kies je eigen opleidingsvariant

Als grootste opleider van werkend Nederland begrijpen wij als geen ander dat een opleiding volgen in je leven moet passen. Daarom kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende opleidingsvarianten: klassikaal, Virtual Classroom en e-learning. Je kunt klassikale bijeenkomsten volgen op een leslocatie, via de computer live les krijgen van een docent of op je eigen tempo studeren wanneer het jou uitkomt. Er is altijd wel een opleidingsvariant te vinden die bij jou past. En met onze unieke switchgarantie kun je moeiteloos en zonder extra kosten veranderen van opleidingsvariant.

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Er is een tekort aan hulpverleners binnen de zorg. Dat maakt een opleiding voor ondersteunende functies in de zorg bijzonder interessant. NCOI Opleidingen biedt een breed aanbod aan erkende opleidingen in deze richting, zoals de opleidingen MBO Verzorgende IG op niveau 3. Daarmee maakt u het verschil. Na afloop weet u wat ervoor nodig is om mensen optimaal te ondersteunen binnen zorg. Bovendien specialiseert u zich tijdens deze opleiding in de richting die het beste bij u past:

 

Erkende MBO-opleiding voor functies in de zorg

Ambieert u een functie in de zorg? En wilt u naast uw baan een erkend MBO niveau 3 of 4 diploma behalen? Dat kan, met een deeltijdopleiding bij NCOI Opleidingen. De MBO Verzorgende IG niveau 3 specialisatie Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT) leidt u op tot verzorgende in brede zin. U ontwikkelt vaardigheden om zelfredzaamheid te bevorderen, zorgplannen op te stellen en om dagelijkse activiteiten te begeleiden. Daarbij ontwikkelt u vaardigheden om snel te reageren op onvoorziene situaties. Tijdens uw stage koppelt u de theorie aan de voor u herkenbare praktijk. Zo kunt u na afloop van deze opleiding aan de slag binnen de verpleeg- en verzorgingshuizen of in de thuiszorg.

Coördinerende functies in de zorg

Indien uw interesse uitgaat naar de begeleiding van sport en beweging, kies dan voor de MBO Coördinator Sport- en Bewegingsagogie niveau 4. Tijdens deze opleiding ontwikkelt u vaardigheden om uiteenlopende doelgroepen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Hiervoor verdiept u zich in sportstimulering, sportorganisatie en de medische aspecten van sport en bewegen. Naast het coördineren van sportevenementen, leert u deze evenementen organiseren voor uiteenlopende doelgroepen. Uiteraard wordt u hierbij begeleid door topdocenten uit de praktijk. Wat u leert, past u aan de hand van praktijkopdrachten toe binnen uw eigen werk. Het voordeel daarvan is dat u direct resultaat merkt.

Studeren bij NCOI Opleidingen

Als grootste opleider van werkend Nederland weten wij waar u als werkende student behoefte aan heeft. Zo heeft u met een opleiding bij NCOI Opleidingen zelf de touwtjes in handen.
U studeert waar en wanneer het u uitkomt. Daarbij maakt u een keuze uit het uitgebreide aanbod aan leslocaties, gevestigd door heel Nederland. Ook kiest u zelf wanneer u de bijeenkomsten bijwoont: doordeweeks, ’s avonds of in het weekend. Op deze manier stemt u uw studie af op uw werk- en thuissituatie. Als grootste opleider van werkend Nederland weten wij waar u als werkende student behoefte aan heeft. Met de keuze voor toegankelijk en flexibel onderwijs bij NCOI Opleidingen zet u de eerste stap naar uw functie in de zorg.