Menu
NCOI Opleidingen - Post Bacheloropleidingen
  • Home
  • Post Bachelor Facilitair, Logistiek en Bedrijfsprocessen

Post Bachelor Facilitair, Logistiek en Bedrijfsprocessen

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam op het gebied van logistiek, facilitair of bedrijfsprocessen en wil je je hierin op hoogstaand niveau verder...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam op het gebied van logistiek, facilitair of bedrijfsprocessen en wil je je hierin op hoogstaand niveau verder...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam op het gebied van logistiek, facilitair of bedrijfsprocessen en wil je je hierin op hoogstaand niveau verder...

Lees meer

Post Bachelor Facilitair, Logistiek en Bedrijfsprocessen: 2 opleidingen

Post Bachelor (2) Een Post Bachelor is een programma gericht op het verdiepen en/of verbreden van je kennis en vaardigheden. Het niveau van een Post Bachelor zit tussen HBO- en beginnend Masterniveau in. De duur van programma varieert tussen de 3 en 12 maanden.

NVAO-geaccrediteerd
4 maanden Post Bachelor Vanaf prijs:  € 3.335,00 8 locaties Zwolle, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht, Arnhem, Den Haag, Virtual Classroom, Amsterdam 1e startmoment: 01-09-2022
NVAO-geaccrediteerd
4 maanden Post Bachelor Vanaf prijs:  € 3.335,00 8 locaties Utrecht, Zwolle, Eindhoven, Virtual Classroom, Arnhem, Amsterdam, Den Haag, Rotterdam 1e startmoment: 19-09-2022

Open Dag op zaterdag 11 juni

Zit je eraan te denken om een opleiding te volgen, maar weet je nog niet welke? Meld je dan aan voor de Open Dag van NCOI Opleidingen op zaterdag 11 juni. Tijdens deze dag op locatie kun je onder andere een proefles volgen en een persoonlijk adviesgesprek voeren met een opleidingsadviseur. 

Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Ben je werkzaam op het gebied van logistiek, facilitair of bedrijfsprocessen en wil je je hierin op hoogstaand niveau verder ontwikkelen? Of ambieer je een carrière op dit vlak en wil je met een gedegen voorbereiding de stap zetten naar een succesvolle carrière? Met een Post HBO Logistiek, Facilitair en Bedrijfsprocessen ontwikkel je deskundige kennis en vaardigheden die je hierbij helpen. Lees hieronder meer over de mogelijkheden en onze Post HBO’s.

Post Bachelor Logistiek, Facilitair en Bedrijfsprocessen volgen bij NCOI

Onze opleidingen op Post Bachelorniveau onderscheiden zich door hun praktijkgerichte aanpak en hebben een studieduur die varieert van 10 maanden tot 2 jaar. De modulaire opbouw van onze Post Bacheloropleidingen biedt je de flexibiliteit om je studie in je eigen tempo te volgen. Een Post HBO Logistiek, Facilitair en Bedrijfsprocessen is ideaal voor wie al een HBO-opleiding heeft gevolgd en zich graag verder wil ontwikkelen. Daarnaast zijn Post Bachelors een mooie opstap naar een eventuele Masteropleiding.

Welke vooropleiding heb je nodig voor een Post HBO Logistiek, Facilitair en Bedrijfsprocessen?

Voor onze Post Bachelors gelden geen specifieke vooropleidingseisen. Wel is het belangrijk dat je over HBO-werk- en -denkniveau beschikt. Bij sommige opleidingen is het handig om bepaalde basiskennis te hebben. Dit wordt dan op de opleidingspagina zelf duidelijk aangegeven.

Veelgekozen Post Bachelor: Post Bachelor Procesmanagement

Afhankelijk van wat je ambities, wensen en behoeften zijn, kun je bij NCOI Opleidingen kiezen uit verschillende Post Bachelors. Ben je bijvoorbeeld leidinggevende en draag je verantwoordelijkheid voor kwaliteit en processen binnen je organisatie? Of adviseer je het management bij vraagstukken op het gebied van kwaliteits- en procesmanagement? Een veelgekozen opleiding op het gebied van facilitair, logistiek en bedrijfsprocessen is de Post Bachelor Procesmanagement. Met deze opleiding verdiep je je in de proces- en rendementsverbeteringen in jouw organisatie. Je creëert inzicht in verspillingen, leert hoe je meer waarde aan processen kunt toevoegen en hoe je kosten vermindert. Na afloop heb je een uitstekende kijk op hoe je de kwaliteit van je product of dienst nog meer kunt versterken.

Jouw praktijk staat centraal

Een Post HBO Logistiek, Facilitair en Bedrijfsprocessen is bij ons zo ontwikkeld dat de opleiding niet alleen praktijkgericht is, maar ook gericht is op jouw praktijk. Want op die manier leer je het snelst hoe je de theorie aan de praktijk kunt koppelen en zie je vrijwel direct resultaat. Tijdens de opleiding ga je aan de slag met opdrachten, cases en oefeningen over onderwerpen waar je in de dagelijkse praktijk mee te maken hebt. Daarnaast krijg je les van ervaren docenten die zelf ook veel ervaring hebben binnen het vakgebied. Zij kunnen uit hun rijke praktijkervaring putten en zo de theorie met hun eigen ervaring ondersteunen. Bovendien begrijpen zij je vakgebied als geen ander.