Menu

Sociale Veiligheid

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werkt u in het bedrijfsleven of in het onderwijs en heeft u belangstelling voor veiligheid? Volg dan een van onze opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werkt u in het bedrijfsleven of in het onderwijs en heeft u belangstelling voor veiligheid? Volg dan een van onze opleidingen...

Lees meer

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werkt u in het bedrijfsleven of in het onderwijs en heeft u belangstelling voor veiligheid? Volg dan een van onze opleidingen...

Lees meer

Meest bekeken Sociale Veiligheid

Meest bekeken Sociale Veiligheid

Filter
Niveau
Toon alle niveau's

HBO-programma (3) Een klassikaal HBO-programma bij NCOI bestaat uit een of meerdere modules en heeft een doorlooptijd van 5 tot 12 maanden. U volgt op HBO-niveau een programma met onderwerpen die ook in een volledige HBO Bachelor zijn opgenomen. U heeft bij een aantal programma’s ook de mogelijkheid een HBO-propedeuse te behalen.

Deze korte, afgeronde HBO-programma's zijn ook onderdeel van een volledige Bacheloropleiding;

Training (2) Tijdens de trainingen staan uw eigen praktijk en ontwikkelen van uw vaardigheden altijd centraal. De vaardigheden die u tijdens de training opdoet, kunt u direct in uw eigen werkomgeving toepassen.

Virtuele Open Dag NCOI

Virtual classroom en e-learning

Om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben veel onderwijsinstellingen tijdelijk de deuren van hun leslocaties gesloten. Ook bij NCOI Opleidingen heeft jouw gezondheid en die van onze medewerkers de allerhoogste prioriteit. Maar onze opleidingen gaan wel gewoon van start. Je kunt daarbij kiezen uit 2 varianten: de klassikale variant (tijdelijk via virtual classroom) of de e-learning variant met switchgarantie.

Studiegids 2019-2020 NCOI

Vraag de studiegids 2019-2020 aan

Wilt u nog beter worden in uw werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of bent u toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij u en uw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids 2019-2020 aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
 

NCOI Opleidingen, de grootste opleider van werkend Nederland

Werkt u in het bedrijfsleven of in het onderwijs en heeft u belangstelling voor veiligheid? Volg dan een van onze opleidingen of trainingen op het gebied van sociale veiligheid. Crisisbeheersing, cybersecurity en veiligheid in de klas zijn onder meer de onderwerpen die tijdens de opleidingen en trainingen Sociale Veiligheid aan bod komen.

Wat is sociale veiligheid?

Onder sociale veiligheid verstaan we de bescherming of het zich beschermd voelen tegen gevaar dat veroorzaakt wordt door of dreigt van de kant van menselijk handelen in de openbare ruimte. Mensen moeten zich veilig voelen op bijvoorbeeld de openbare weg en in het openbaar vervoer. Maar ook op het werk en op school. Een nieuwe ontwikkeling op dit gebied is de digitalisering van onze samenleving. Hierdoor ontstaan veiligheidsrisico’s als privacy-schending en cybercriminaliteit.

Opleiding Veiligheid en Crisisbeheersing

De opleiding HBO Veiligheid en Crisisbeheersing behandelt de gevolgen van rampen en incidenten en hoe die kunnen worden beheerst. Werkt u in de crisisbeheersing of als veiligheidsadviseur? Met dit actuele hbo-programma doet u nieuwe inzichten en vaardigheden op.

Opleidingen Digitalisering en Cybersecurity

De digitalisering van de maatschappij biedt veel kansen en mogelijkheden. Maar er zijn ook risico’s. Vooral in de vorm van privacy-schending en cybercriminaliteit. Heeft u in uw werk te maken met digitalisering en veiligheid en wilt u op de hoogte zijn van de nieuwste trends en toepassingen op dit gebied? Volg dan de opleiding HBO Veiligheid en Digitalisering.
 
Of de opleiding HBO Criminologie en Cybersecurity. Die gaat in op de preventie en bestrijding van cybercrime. Een interessant hbo-programma dus als u bijvoorbeeld veiligheidsadviseur of beleidsmedewerker veiligheid bent. Maar ook voor een opstap naar een dergelijke functie.

Opleidingen Veiligheid op School

In het onderwijs is het belangrijk dat er een open en veilig klimaat heerst in de klas. Ongewenst gedrag als pesten, agressie en desinteresse kunnen dat veilige klimaat verstoren. Als leraar kunt u daar wat aan doen. Hoe u dat kunt doen, leert u in de training Omgaan met Moeilijke Klassen (PO) voor leraren in het primair onderwijs of de training Omgaan met Moeilijke Klassen (VO) voor leraren in het voortgezet onderwijs.
 
Vragen? Neem gerust contact met ons op voor een persoonlijk opleidingsadvies.