Menu
NCOI Opleidingen

Testimonial Arnold van Setten

‘Het leuke is dat je de kennis die je opdoet direct kunt toepassen in de praktijk’

Om meer te leren over een programma waarmee hij regelmatig werkt, volgde Arnold van Setten de training Introductie tot het Programmeren in Visual Basic for Applications (VBA). Hoe heeft hij de training ervaren en wat heeft het hem opgeleverd? Hij vertelt het zelf.

Basiskennis opdoen

“Sinds 1 februari 2019 ben ik werkzaam bij Koopmans en Zwart Elektrotechniek als ICT-medewerker. In deze functie update ik de prijslijsten van klanten en leveranciers. De calculaties voor de prijslijsten worden verwerkt in het programma VIP en Calculaties met behulp van Acces, Excel en Visual Basic for Applications (VBA). De basiskennis van dat laatste programma ontbrak, daarom heb ik de 3-daagse training Introductie tot het Programmeren in Visual Basic for Applications (VBA)
gevolgd. Ik heb gekozen voor NCOI omdat ik daar al eerder opleidingen had gevolgd.”

Direct toepasbaar in de praktijk

“Ik vond het ontzettend leuk om te programmeren en te ontdekken hoe een programmeertaal werkt. Daardoor was motivatie geen enkel probleem. Een training naast mijn werk volgen is me goed bevallen. Het was prima te combineren. Tijdens de trainingen studeerde ik in het hotel waar ik verbleef. Het leuke is dat je de kennis die je opdoet eigenlijk direct kunt toepassen in de praktijk.”

Waardevolle investering

“De docenten waren erg goed in het geven van de juiste voorbeelden en ik kreeg altijd snel antwoord op mijn vragen. Niet alleen van de docenten, maar ook van de medestudenten leerde ik veel. De training heeft mij goede basiskennis van programmeren gebracht. Dat is uiteraard ook een heel waardevolle investering voor het bedrijf waar ik werk. Als vervolg heb ik ook een 2-daagse training in de ontwikkeltaal #C gedaan. Zo kan ik nog beter met het programma van mijn werkgever werken.”

Verder studeren in de toekomst

“In de toekomst zou ik het programma waarmee ik werk verder willen uitbreiden met een ERP-systeem. Hiermee wordt automatisch een nieuwe bestelling geplaatst wanneer de minimale voorraad van een bepaald product is bereikt. Ik wil daar ook nog een opleiding voor volgen bij NCOI.”

Naar overzichtspagina

Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Online segmentbrochure NCOI

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.