Testimonial Corstiaan Eggink

Voor Corstiaan Eggink, een HR-professional met meer dan 20 jaar ervaring, was de Master of Business Administration (MBA) de juiste keuze op het juiste moment. “Mijn strategische blik heb ik door de MBA verder ontwikkeld. Ik gaf al HR-advies op strategisch niveau en heb hierin de vervolgstap kunnen zetten.”

“Een nog strategischer blik, dat heb ik met de MBA bereikt”

“De MBA is flexibel en Nederlandstalig”

“Ik had al meerdere HBO-diploma’s en wilde graag een Mastertitel behalen. Voor mij had het volgen van de MBA bij NCOI University of Applied Sciences een aantal voordelen. Je kunt de opleiding relatief snel doorlopen: er staan 2 jaar voor. De werk-privébalans die de MBA bij NCOI biedt, daar was ik naar op zoek. Ik heb een hecht gezin, en wilde ook voldoende tijd voor hen blijven houden. De MBA is Nederlandstalig, dit vind ik een pre. Mijn verwachting is dat een Engelstalige MBA mij meer tijd had gekost.”

Strategische aanpak

“Binnen de MBA heb ik geleerd hoe de verschillende bedrijfskundige aspecten elkaar nodig hebben. Mijn blik als HR-consultant is hierdoor breder dan alleen HR, waardoor de HR-oplossing die ik bied, beter samenvalt met de rest van de organisatie en meer impact heeft.”

Persoonlijke ontwikkeling

“Het zwaartepunt ligt bij de bedrijfskundige kennis, maar in de MBA is ook aandacht voor persoonlijke groei. Door dit onderdeel ben ik positief verrast. In de Masterclass Persoonlijk Leiderschap leer je over je kwaliteiten en onzekerheden en hoe je hiermee effectiever om kunt gaan. Een interessante module, die je apart kunt volgen en die ik aan anderen heb aangeraden.”

Bio

Naam: Corstiaan Eggink
Opleiding: Master of Business Administration (MBA)
Afstudeerjaar: 2019
Functie: Associate Quintop HR Consultants

Als je eenmaal bezig bent, gaat het vanzelf

“Hoe ik het studeren in combinatie met een drukke baan als destijds hoofd HR regelde? De basis was voor mij de klassikale les, die ik 1 keer per 2 weken volgde. Ik vond het heerlijk om met medestudenten gesprekken te voeren over de lesstof. Dit werkt motiverend.”

“Zelf wilde ik absoluut binnen de planning blijven. Daar is uiteraard discipline voor nodig. Ik studeerde een paar avonden in de week, ook in de weekenden. Eenmaal bezig, ging dit vanzelf. Ik moest veel lezen, maar heb daar van genoten. Ik kon alles wat ik las direct plaatsen in de praktijk en dat maakt leren wel heel leuk. Afstuderen is bij deze MBA zeker geen fluitje van een cent. De benodigde zelfstandigheid is mij eigen en als je je schouders eronder zet, is het goed te doen.” 

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.