Testimonial Jan Zegers

Als verantwoordelijke voor change management bij een grote organisatie miste Jan Zegers verbreding en verdieping op het proces- en informatievlak. Daarom volgde hij het HBO-programma Procesmanagement bij NCOI Opleidingen. Hoe heeft hij het studeren ervaren en wat heeft het hem opgeleverd? Hij vertelt het zelf.

‘De docenten deden er alles aan om ervoor te zorgen dat je bij de les bleef’

Doordeweeks werken en op zaterdag les

“Ik heb gekozen voor NCOI omdat ik hier in mijn eigen tijd kon studeren en op zaterdag les kon volgen. Op deze manier had mijn persoonlijke ontwikkeling geen impact op mijn dagelijks werk, maar kon ik het geleerde wél direct in de praktijk brengen.

Testimonial Jan Zegers

De studiebelasting was goed te doen en niet onbelangrijk: de inhoud sprak me zeer aan. Ik kon in de trein en thuis studeren, wat gezien de duur van het programma prima in te plannen was. Ook voor mijn gezin was deze periode goed te overzien. Naast de leerstof kregen we ook leermethodes aangereikt. Dat hielp mij enorm om focus te houden, de kern in het oog te houden en datgene te doen wat waarde heeft voor het programma.”

Het ontwikkelen van handvatten

“Sinds enige tijd ben ik werkzaam als product owner van een IT service managementteam bij Nationale Nederlanden. Ik stem met stakeholders af wat zij willen en welke waarde dat heeft voor het bedrijf. Het team gaat vervolgens aan de slag met de realisatie van deze wensen. Het gaat vaak over procesverbeteringen. Een verbetering bedenken is snel gedaan, maar zorgen dat er draagvlak is, dat iedereen begrijpt waar het over gaat en dat het uitgevoerd wordt, kost tijd. Tijdens het HBO-programma heb ik geleerd hoe ik dit kon aanpakken en welke technieken ik kon inzetten.”

Ervaring van docenten was een toegevoegde waarde

“Ik was intrinsiek gemotiveerd om het programma te volgen en tot een goed einde te brengen. Maar de docenten deden er ook alles aan om ervoor te zorgen dat je bij de les bleef. Dat hielp enorm. Er was natuurlijk ook weleens een dipje. Een mentale opkikker van een medestudent zorgde ervoor dat je weer verder kon. De drie docenten waren overigens allemaal vakvrouwen. Ze wisten waar ze het over hadden en hun persoonlijke ervaringen waren echt van toegevoegde waarde.”

Blijven ontwikkelen

“Eens in de zoveel tijd wil ik van baan veranderen. Gewoon omdat het me fris en flexibel houdt. Op dit moment heb ik een hele uitdagende baan waarin ik me nog verder wil ontwikkelen. Het volgen van nog een training, cursus of studie sluit ik zeker niet uit. Je moet je namelijk blijven ontwikkelen. Ik ga dan op zoek naar iets wat op dat moment het beste bij me past.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.