Menu
NCOI Opleidingen

Testimonial Jan Zegers

Als verantwoordelijke voor change management bij een grote organisatie miste Jan Zegers verbreding en verdieping op het proces- en informatievlak. Daarom volgde hij het HBO-programma Procesmanagement bij NCOI Opleidingen. Hoe heeft hij het studeren ervaren en wat heeft het hem opgeleverd? Hij vertelt het zelf.

Doordeweeks werken en op zaterdag les

“Ik heb gekozen voor NCOI omdat ik hier in mijn eigen tijd kon studeren en op zaterdag les kon volgen. Op deze manier had mijn persoonlijke ontwikkeling geen impact op mijn dagelijks werk, maar kon ik het geleerde wél direct in de praktijk brengen.

De studiebelasting was goed te doen en niet onbelangrijk: de inhoud sprak me zeer aan. Ik kon in de trein en thuis studeren, wat gezien de duur van het programma prima in te plannen was. Ook voor mijn gezin was deze periode goed te overzien. Naast de leerstof kregen we ook leermethodes aangereikt. Dat hielp mij enorm om focus te houden, de kern in het oog te houden en datgene te doen wat waarde heeft voor het programma.”

Het ontwikkelen van handvatten

“Sinds enige tijd ben ik werkzaam als product owner van een IT service managementteam bij Nationale Nederlanden. Ik stem met stakeholders af wat zij willen en welke waarde dat heeft voor het bedrijf. Het team gaat vervolgens aan de slag met de realisatie van deze wensen. Het gaat vaak over procesverbeteringen. Een verbetering bedenken is snel gedaan, maar zorgen dat er draagvlak is, dat iedereen begrijpt waar het over gaat en dat het uitgevoerd wordt, kost tijd. Tijdens het HBO-programma heb ik geleerd hoe ik dit kon aanpakken en welke technieken ik kon inzetten.”

Ervaring van docenten was een toegevoegde waarde

“Ik was intrinsiek gemotiveerd om het programma te volgen en tot een goed einde te brengen. Maar de docenten deden er ook alles aan om ervoor te zorgen dat je bij de les bleef. Dat hielp enorm. Er was natuurlijk ook weleens een dipje. Een mentale opkikker van een medestudent zorgde ervoor dat je weer verder kon. De drie docenten waren overigens allemaal vakvrouwen. Ze wisten waar ze het over hadden en hun persoonlijke ervaringen waren echt van toegevoegde waarde.”

Blijven ontwikkelen

“Eens in de zoveel tijd wil ik van baan veranderen. Gewoon omdat het me fris en flexibel houdt. Op dit moment heb ik een hele uitdagende baan waarin ik me nog verder wil ontwikkelen. Het volgen van nog een training, cursus of studie sluit ik zeker niet uit. Je moet je namelijk blijven ontwikkelen. Ik ga dan op zoek naar iets wat op dat moment het beste bij me past.”

Naar overzichtspagina

Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.