Testimonial Marcel Zunnebeld

Toen Marcel Zunnebeld als senior adviseur systeembeheer aan de slag ging, mocht hij van zijn werkgever een passende HBO-opleiding volgen. Hij koos voor de HBO Bachelor Business IT & Management. Hoe heeft hij de opleiding ervaren en wat heeft het hem opgeleverd? Hij vertelt het zelf.

‘De opdrachten hebben mij nog meer inzicht gegeven in de organisatie waar ik werk’

Werk, gezin, hobby’s en een opleiding combineren

“In september 2017 heb ik de functie senior adviseur systeembeheer bij mijn werkgever aangenomen. Bij deze functie hoort het volgen van een HBO-opleiding. Omdat ik de studie naast mijn 40-urige werkweek, gezin en hobby’s wilde volgen, ben ik op zoek gegaan naar een mogelijkheid om dit te kunnen combineren. Ik kwam al snel bij NCOI terecht en had direct interesse in de HBO Bachelor Business IT & Management. Deze sloot het beste aan bij mijn functie, werkzaamheden en interesses.

Testimonial Marcel Zunnebeld

Om te bepalen of de manier van studeren van NCOI bij mij paste, heb ik ervoor gekozen om eerst de module Adviesvaardigheden te volgen. De module, docent en manier van studeren vond ik bijzonder prettig. Ik heb me dus direct ingeschreven voor de Propedeuse HBO Bachelor Business IT & Management en daarna ook voor de volledige opleiding.”

Goede planning is belangrijk

“Ik koos ervoor de opleiding overdag te volgen. Het combineren van werk, studie en privé vond ik het eerste jaar wel pittig. Het vereiste het nodige planwerk. Zeker omdat ik de opleiding binnen een jaar wilde afronden, in plaats van binnen twee jaar. Toen ik eenmaal in het ritme zat ging het studeren me steeds beter af.”

Meer inzicht in collega’s hun werkzaamheden gekregen

“Als senior adviseur systeembeheer functioneer ik als primair aanspreekpunt voor zowel ICT als business. Voor het maken van de moduleopdrachten voerde ik veel gesprekken met collega’s. Hierdoor heb ik beter inzicht in hun werkzaamheden en het nut en de noodzaak van de verschillende afdelingen gekregen.

Door de lessen voor te bereiden en de lesstof te lezen, kun je tijdens de bijeenkomsten meepraten met de discussies. Ook het opzoeken van collega’s die de juiste expertises binnen bepaalde vakgebieden hadden, zorgde bij mij voor een flinke dosis motivatie en inspiratie. De docenten van NCOI hebben meer dan voldoende kennis om de lesstof te behandelen en extra praktijkervaringen toe te voegen.”

Veel geleerd van medestudenten

“Ik vond de combinatie thuis leren en om de week een dag klassikaal les, erg prettig. Tussen de studenten onderling werden veel ervaringen uitgewisseld. Er is zelfs via WhatsApp samengewerkt aan het maken van de moduleopdrachten. Mijn medestudenten brachten een schat aan ervaring met zich mee vanuit de organisaties waar zij werkzaam zijn. Dat is voor mij echt het grote voordeel van klassikale lessen.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.