Testimonial Marja Voerman

Omdat er binnen haar organisatie meer aandacht voor risicomanagement moest komen, volgde Marja Voerman de Masterclass Riskmanagement bij NCOI Opleidingen. Ze zag de Masterclass als waardevolle aanvulling op haar functie en haar cv. Ze vertelt hoe ze de Masterclass heeft ervaren en wat het haar opgeleverd heeft.

‘De opleiding heeft mij meer stevigheid aan mijn functioneren opgeleverd’

Veel veranderd in twintig jaar

“Twintig jaar geleden volgde ik mijn laatste opleiding op financieel gebied. In die tijd is er veel veranderd. Ik deed altijd veel vanuit mijn onderbuikgevoel. Dat werkte goed. Maar door mijn acties nu aan de theorie te koppelen geef ik meer stevigheid aan mijn functioneren. Het was leuk om mijn kennis bij te werken en mezelf aan te scherpen. En om met collega’s uit andere bedrijven samen in een klas contact te hebben.”

Testimonial Marja Voerman

De koppeling tussen theorie en praktijk

“De voorbereiding van de lessen was vooral theoretisch en de docent gaf in de lessen veel aandacht aan de praktijk. Die koppeling vond ik heel waardevol. Het lukte de docent om ons op een speelse manier de hele dag te boeien. Klassikaal en soms in groepjes. Er was ook genoeg ruimte voor eigen inbreng.”

Vaste tijden om te studeren

“Ik werk fulltime, heb drie kinderen en een druk sociaal leven. Daarnaast studeren was prima te doen. De lessen volgde ik doordeweeks en ik blokte de zondagmiddag voor zelfstudie. Eigenlijk heb ik er niets voor opzij hoeven zetten. Dus mijn advies aan mensen die twijfelen over een opleiding: laat je niet afschrikken, gewoon doen!”

Het resultaat van de Masterclass

“De kennis over risicomanagement is nu geborgd in mijn organisatie en ik heb heel veel geleerd over governance en compliance. Ik kan nu verbanden leggen en onderken het belang van bepaalde zaken beter. Mijn risico-inventarisatie met de Raad van Toezicht en alle stakeholders leverde al veel input voor het meerjarenbeleidsplan.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.