Menu
NCOI Opleidingen

Testimonial Marja Voerman

Omdat er binnen haar organisatie meer aandacht voor risicomanagement moest komen, volgde Marja Voerman de Masterclass Riskmanagement bij NCOI Opleidingen. Ze zag de Masterclass als waardevolle aanvulling op haar functie en haar cv. Ze vertelt hoe ze de Masterclass heeft ervaren en wat het haar opgeleverd heeft.

Veel veranderd in twintig jaar

“Twintig jaar geleden volgde ik mijn laatste opleiding op financieel gebied. In die tijd is er veel veranderd. Ik deed altijd veel vanuit mijn onderbuikgevoel. Dat werkte goed. Maar door mijn acties nu aan de theorie te koppelen geef ik meer stevigheid aan mijn functioneren. Het was leuk om mijn kennis bij te werken en mezelf aan te scherpen. En om met collega’s uit andere bedrijven samen in een klas contact te hebben.”

De koppeling tussen theorie en praktijk

“De voorbereiding van de lessen was vooral theoretisch en de docent gaf in de lessen veel aandacht aan de praktijk. Die koppeling vond ik heel waardevol. Het lukte de docent om ons op een speelse manier de hele dag te boeien. Klassikaal en soms in groepjes. Er was ook genoeg ruimte voor eigen inbreng.”

Vaste tijden om te studeren

“Ik werk fulltime, heb drie kinderen en een druk sociaal leven. Daarnaast studeren was prima te doen. De lessen volgde ik doordeweeks en ik blokte de zondagmiddag voor zelfstudie. Eigenlijk heb ik er niets voor opzij hoeven zetten. Dus mijn advies aan mensen die twijfelen over een opleiding: laat je niet afschrikken, gewoon doen!”

Het resultaat van de Masterclass

“De kennis over risicomanagement is nu geborgd in mijn organisatie en ik heb heel veel geleerd over governance en compliance. Ik kan nu verbanden leggen en onderken het belang van bepaalde zaken beter. Mijn risico-inventarisatie met de Raad van Toezicht en alle stakeholders leverde al veel input voor het meerjarenbeleidsplan.”

Naar overzichtspagina

Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.