Testimonial Patty Wijnen

Met de ambitie om een hogere functie krijgen, startte Patty Wijnen met de HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie. Ze ontdekte een eigen manier van studeren die goed bij haar paste. Lees hier hoe ze het heeft ervaren om een opleiding te combineren met haar werk en privéleven en wat het haar heeft opgeleverd.

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Zo breed mogelijk oriënteren

“Toen ik aan mijn opleiding begon was ik werkzaam als Warehouse Supervisor. Ik wilde graag doorgroeien naar een hogere functie, maar had hiervoor bedrijfskundige kennis nodig. Zodoende kwam ik bij de HBO Bachelor Bedrijfskunde van NCOI Opleidingen terecht. Andere opleidingen op het gebied van bedrijfskunde waren op één specifieke richting gericht, zoals rechten. Ik wilde me juist zo breed mogelijk oriënteren. Op die manier kan ik later nog een Master volgen als voor mij duidelijker is wat de toekomst gaat brengen. Daarnaast sloten de lesmomenten van NCOI het beste aan op mijn werktijden. Ik werkte destijds in ploegendienst en daardoor was de mogelijkheid om op zaterdag te studeren ideaal.”

Testimonial Patty Wijnen

Combineren met werk, gezin en reizen

“Tijdens de opleiding was ik zwanger van mijn zoontje, die inmiddels 3 jaar oud is. Tot zijn tweede jaar heb ik de opleiding gecombineerd met een fulltimebaan, gezinsleven én de passie voor reizen die ik met mijn man deel. Dit was lang niet altijd even makkelijk, maar het heeft me een sterker, veerkrachtiger en vooral beter mens gemaakt. Bovendien motiveerde het me heel erg als ik een vak met een mooi resultaat afsloot. Vooral als ik op voorhand wist dat een vak mij veel moeite zou kosten, zoals bedrijfseconomie. De docenten wisten mij ook goed te stimuleren. Zolang je maar inzet toont, geven zij je alle tijd en aandacht die je nodig hebt.”

’s Nachts studeren

“Het plannen was voor mij goed te doen, door mijn ploegendienst was ik vroeg opstaan gewend. Dus startte ik elke dag om 4 uur ’s nachts. Dan maakte ik de tijd vol tot ik aan het werk ging. Als ik late dienst had tot 11 uur ’s avonds stond ik evengoed om 4 uur op. Door ‘s nachts te studeren en overdag dus zo min mogelijk met mijn studie bezig te zijn, bleef ik gemotiveerd. Daarnaast beloonde ik mezelf af en toe met een leuke trip naar het buitenland om op te laden. Ook had ik veel steun aan mijn familie, vrienden en medestudenten waar ik bij terecht kon voor een ondersteunende schouder of juist een schop onder de kont.”

Gevoel van overwinning

“Ik ben trots op hoe ik mijn studie, en dan vooral de scriptieperiode, op eigen houtje heb doorstaan. Dat gevoel van overwinning was echt het mooiste wat er was. Nu, met mijn papiertje op zak, ben ik werkzaam als Manager Uitvoering bij een andere organisatie. Ook nu wil ik graag blijven doorgroeien. Mijn doel is om elke 5 jaar ofwel omhoog te gaan in functie of me verder te verbreden in kennis via een studie. De vraag is dan ook niet of ik weer ga studeren, maar meer: wanneer?”

Naar overzichtspagina
Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Portret Marieke Pijler
Marieke Pijler

Docent branding en marketingcommunicatie

“Mijn studenten gaan heel goed op mijn energie en zo houd ik ze ook scherp”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.