Testimonial Paul van de Reep

De ambitie om een HBO-opleiding te doen was er altijd, maar het kwam er lange tijd niet van. Na jaren niet gestudeerd te hebben, schreef Paul van de Reep zich uiteindelijk toch in voor de HBO Bachelor Logistiek en Economie. De opleiding leverde hem veel zelfvertrouwen en een mooie functie op. Hij vertelt zelf over zijn ervaringen.

‘De docenten hebben mij echt geïnspireerd, met een aantal van hen heb ik nog contact’

Anders gebeurt het nooit meer

“Sinds het behalen van mijn MBO-opleiding Werktuigbouwkunde in 2002, wilde ik altijd nog een HBO-studie volgen. Door omstandigheden kwam dat er niet meer van, tot ik de reclamespot van NCOI op tv zag. Ik dacht: als ik het nu niet doe, dan doe ik het waarschijnlijk nooit meer. Kort daarop heb ik me ingeschreven. De klassikale lessen en het feit dat de opleiding goed te combineren was met mijn dagelijkse werkzaamheden, waren doorslaggevend om voor NCOI te kiezen.

Testimonial Paul van de Reep

Ik werk bij de afdeling Logistieke Distributie Services van Tata Steel. De afdeling is verantwoordelijk voor ontvangst, borging en verzending van artikelen. De laatste jaren merkte ik dat ik logistiek ontzettend leuk en interessant vond. De keuze voor de Bachelor Logistiek en Economie was dan ook snel gemaakt.”

Leren moet je leren

“Het helpt echt om te kiezen voor een opleiding waar je interesses liggen. Het volgen van de lessen gaat dan bijna als vanzelf. Bijkomend voordeel was dat ik het geleerde direct kon herkennen en toepassen in de praktijk. Het leren naast mijn werk vond ik in het begin best pittig, maar ik merkte al snel dat je leren ook moet leren. Na verloop van tijd werd ik er steeds beter in. Na enkele maanden besloot ik het vanwege de geboorte van ons derde kind wat rustiger aan te doen. Het mooie is dat je zelf het tempo kunt aangeven.”

Goede aansluiting op de werkpraktijk

“De docenten van NCOI Opleidingen zijn over het algemeen zeer goed. Sommigen hebben mij echt geïnspireerd en met een aantal heb ik zelfs nog contact. De inhoud van de lessen sloot perfect aan op mijn dagelijks werk. Al mijn moduleopdrachten bevatten ideeën die ik in de praktijk heb kunnen toepassen. Tijdens de lessen ontstonden er regelmatig waardevolle discussies, waardoor je prettige inzichten krijgt over hoe je bepaalde situaties kunt oplossen. Mijn medestudenten toonden interesse en hielpen elkaar waar nodig, dat zorgde ervoor dat ik met veel plezier naar de lessen ging. Ik heb nog steeds veel contact met hen wanneer ik tegen bepaalde situaties aanloop.”

Nieuwe uitdagingen

“Ik zou een studie bij NCOI zeker aanraden. Ik mis de klassikale lessen soms weleens, met name de waardevolle discussies met medestudenten en docenten. De opleiding heeft me veel zelfvertrouwen gegeven én een mooie functie bij de organisatie waarin ik graag werkzaam ben. Binnenkort start ik met een nieuwe functie: ik ga voor eerst in mijn loopbaan leidinggeven. Een nieuwe uitdaging waar ik heel veel zin in heb. Ik vind het heerlijk om steeds weer wat nieuws te leren. In de toekomst zou ik daarom graag mijn Master willen halen.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.
Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.