Testimonial Pieterjan Marcus

Pieterjan Marcus werkte als hoofduitvoerder bij bouwbedrijf BAM, maar was toe aan iets anders. Via zijn werkgever kwam hij terecht bij de Basisopleiding Personeel en Organisatie van NCOI Opleidingen. “Een schot in de roos, aangezien ik graag met mensen werk”, aldus Pieterjan. Hij vertelt hoe hij de opleiding heeft ervaren en wat het hem gebracht heeft.

‘De docent gaf zo enthousiast les, dat de bijeenkomsten een uitje waren’

Zinvol om te weten hoe een organisatie is ingedeeld

“Het studeren ging me in eerste instantie erg makkelijk af. Tijdens de opleiding kreeg ik de mogelijkheid om over te stappen naar de functie van coördinerend uitvoerder, mijn huidige baan. Toen bleek dat ik niet per se iets met de studie zou gaan doen, werd de motivatie wel even iets minder. Ondanks dat ik een andere functie heb gekregen, heb ik best veel aan de opleiding gehad. Het is gewoon heel zinvol om te weten hoe een organisatie is ingedeeld. Over mensen raak je nooit uitgeleerd.

Testimonial Pieterjan Marcus

Tijdens de opleiding zat ik in een ontzettend leuke groep met alleen maar vrouwen. De leukste herinnering heb ik aan een rollenspel dat ik moest spelen met een medestudent. Ik speelde de medewerker die ontslagen werd, zij mijn leidinggevende. Ik draafde een beetje door in mijn rol, waardoor ze daadwerkelijk van mijn opmerkingen schrok. Onze docent speelde hier mooi op in. Dat was een erg leerzaam moment. Ik heb nog steeds contact met een aantal medestudenten via social media.”

Geen voorleeslessen, maar interactieve bijeenkomsten

“Peter, de docent, gaf zo enthousiast les dat de bijeenkomsten eigenlijk net een uitje waren. Hij heeft het boek met de lesstof zelf geschreven en komt uit de praktijk. We konden daarom lekker sparren over cases. Peter stond daar echt voor open. Het was hierdoor geen ‘voorleesles’, maar een echt informatieve en interactieve bijeenkomst.”

In de toekomst nog een opleiding volgen

“Ik zou het studeren bij NCOI zeker aanraden. De sfeer tijdens de lesdagen, het gezamenlijk eten, de accommodaties en het inplannen van het examen wanneer het jou past; ik vond het allemaal geweldig. In de toekomst zou ik graag een opleiding volgen in de makelaardij. Als ik me wat breder laat opleiden, heb ik nog meer mogelijkheden in de bouwwereld.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.