Menu
NCOI Opleidingen

Testimonial Yvonne Tamboer

Yvonne Tamboer werkt als bestuurssecretaresse bij een onderwijsinstelling. Om bij te blijven in het vakgebied, volgde ze het programma HBO Directiesecretaresse. Dat beviel zo goed dat ze meteen daarna nog 2 studies volgde bij NCOI. Ze vertelt zelf over haar ervaring

Sterker staan binnen de arbeidsmarkt

“Secretariële functies vervul ik al jaren. Ik zag de arbeidsmarkt veranderen en wist dat ik met een HBO-opleiding sterker zou staan bij het vinden van een nieuwe baan. Dus begon ik met het korte programma HBO Directiesecretaresse. Dat vond ik zo leuk dat ik de doorstap maakte naar HBO Officemanagement en daarna HBO Eventmanagement. Voor beide kreeg ik deels vrijstellingen vanwege eerder gevolgde modules.
 
Ik heb heel veel verschillende dingen geleerd. Alle modules hadden wel raakvlakken met mijn beroep. Kwaliteitsmanagement, projectmanagement, managementmodellen, termen als lean, scrum, het nieuwe werken; ik kom ze overal tegen. De onderwerpen die tijdens de modules zijn behandeld kan ik nu makkelijker plaatsen.”

Veel praktijkvoorbeelden en eigen cases

“Alle docenten waren inhoudelijk sterk en echte ervaringsdeskundigen, ieder op hun eigen manier. Ze gaven je veel praktijkvoorbeelden en je kon eigen cases op tafel leggen. Door hun gedrevenheid voelde ik me een sponsje: kom maar met al die kennis!

In een gezin met twee opgroeiende kinderen, een ambitieuze man en een tijdrovende hobby, vond ik werken en studeren een uitdagende bezigheid. Maar als je de opleiding leuk vindt, dan maak je daar tijd voor vrij. Je moet prioriteiten stellen en de lessen goed voorbereiden. Ik deed dat op vaste momenten in de week. Het contact met NCOI Opleidingen, bijvoorbeeld over mijn vrijstellingen, heb ik als heel prettig ervaren. En toen ik een avond niet naar de les kon komen, heb ik die later ingehaald. Dat was zo geregeld.”

Zorg dat je bijblijft

“Inmiddels heb ik die nieuwe baan gevonden. Na drie jaar studeren vind ik het eventjes genoeg. Maar over een tijdje ben ik zeker weten weer toe aan een volgende opleiding. Mijn gouden tip voor aanstaande studenten? Doe je best, bereid de lessen voor en de docenten helpen je verder. Zorg dat je bijblijft en pak hun handreikingen, dan moet het uiteindelijke resultaat goedkomen.”

Naar overzichtspagina

Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.