Testimonial Yvonne Tamboer

Yvonne Tamboer werkt als bestuurssecretaresse bij een onderwijsinstelling. Om bij te blijven in het vakgebied, volgde ze het programma HBO Directiesecretaresse. Dat beviel zo goed dat ze meteen daarna nog 2 studies volgde bij NCOI. Ze vertelt zelf over haar ervaring

‘Door de gedreven docenten voelde ik mij een sponsje: kom maar met al die kennis!’

Sterker staan binnen de arbeidsmarkt

“Secretariële functies vervul ik al jaren. Ik zag de arbeidsmarkt veranderen en wist dat ik met een HBO-programma sterker zou staan bij het vinden van een nieuwe baan. Dus begon ik met het korte programma HBO Directiesecretaresse. Dat vond ik zo leuk dat ik de doorstap maakte naar HBO Officemanagement en daarna HBO Eventmanagement. Voor beide kreeg ik deels vrijstellingen vanwege eerder gevolgde modules.

Testimonial Yvonne Tamboer

Ik heb heel veel verschillende dingen geleerd. Alle modules hadden wel raakvlakken met mijn beroep. Kwaliteitsmanagement, projectmanagement, managementmodellen, termen als lean, scrum, het nieuwe werken; ik kom ze overal tegen. De onderwerpen die tijdens de modules zijn behandeld kan ik nu makkelijker plaatsen.”

Veel praktijkvoorbeelden en eigen cases

“Alle docenten waren inhoudelijk sterk en echte ervaringsdeskundigen, ieder op hun eigen manier. Ze gaven je veel praktijkvoorbeelden en je kon eigen cases op tafel leggen. Door hun gedrevenheid voelde ik me een sponsje: kom maar met al die kennis!

In een gezin met twee opgroeiende kinderen, een ambitieuze man en een tijdrovende hobby, vond ik werken en studeren een uitdagende bezigheid. Maar als je de opleiding leuk vindt, dan maak je daar tijd voor vrij. Je moet prioriteiten stellen en de lessen goed voorbereiden. Ik deed dat op vaste momenten in de week. Het contact met NCOI Opleidingen, bijvoorbeeld over mijn vrijstellingen, heb ik als heel prettig ervaren. En toen ik een avond niet naar de les kon komen, heb ik die later ingehaald. Dat was zo geregeld.”

Zorg dat je bijblijft

“Inmiddels heb ik die nieuwe baan gevonden. Na drie jaar studeren vind ik het eventjes genoeg. Maar over een tijdje ben ik zeker weten weer toe aan een volgende opleiding. Mijn gouden tip voor aanstaande studenten? Doe je best, bereid de lessen voor en de docenten helpen je verder. Zorg dat je bijblijft en pak hun handreikingen, dan moet het uiteindelijke resultaat goedkomen.”

Naar overzichtspagina
Portret Patty Wijnen
Patty Wijnen

HBO Bachelor Bedrijfskunde specialisatie Bedrijfspsychologie

“De opleiding heeft me een sterker, veerkrachtiger en een beter mens gemaakt.”

Portret Sirous Kavehercy
Sirous Kavehercy

Docent marketing, communicatie en big data

“Ik leer mijn studenten om kritisch te zijn en vragen te stellen​.”

Portret Ans Oude Geerdink
Ans Oude Geerdink

Docent projectmanagement, programmamanagement, agile, IPMA

“Een opleiding volgen levert jou en je bedrijf zo veel inzichten en kennis op​.”

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 uur en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.

Vraag de online brochure aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Bij NCOI Opleidingen vind je opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Je kunt voor elk vakgebied een online brochure aanvragen. Daarin lees je alles over onze opleidingen, studeren bij NCOI en wat dit jou kan bieden.

De grootste opleider van werkend Nederland
NCOI - wij leiden meer dan 20.000 professionals per jaar op
Ieder jaar leiden we
20.000
professionals op
NCOI - meer dan 1.250 opleidingen en trainingen
Kies uit meer dan
2.150
verschillende opleidingen en trainingen
NCOI - meer dan 2.000 bevlogen docenten
Volg les bij een van onze
2.000+
bevlogen docenten
Opleidingsadvies op maat?
Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur.