Menu

Mail door

NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

Bewust Veilig in Handelen en Gedrag

Creëer veiligheid binnen je werkzaamheden en organisatie - 1 dag

Vakgebied

Veiligheid

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door

Incompany volgen?

Meer informatie

Fiscale scholingsaftrek

Meer informatie
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Tijdens deze interactieve training ga je samen met je mededeelnemers aan de slag met de vraag: wat is veiligheid voor jou op je werkplek? Je reflecteert op hoe je eigen gedrag én dat van collega's een rol speelt in veiligheid. Ook verdiep je je in de veiligheidsladder om zo het aantal onveilige situaties op de werkvloer terug te dringen.

Je resultaat

Na afloop van de training heb je onder meer kennis opgedaan over:

  • Het stimuleren van veiligheidsbewustzijn en bewust veilig handelen
  • Het terugdringen van onveilige situaties door gedrag te veranderen
  • Hoe je eigen verantwoordelijkheid bijdraagt aan een veilige omgeving

Doelgroep

Je hebt veiligheid hoog in het vaandel staan en je wilt graag bijdragen aan een betere veiligheidscultuur. Je bezit basiskennis van risico’s, omdat je bijvoorbeeld een VCA-training hebt gevolgd. Je wilt vanuit je functie meer weten over hoe je veiligheid kunt beïnvloeden door je eigen gedrag te veranderen. De training is ook geschikt als je werkzaam bent op kantoor.

Aanpak

Tijdens deze praktijkgerichte training maak je kennis met (on)veilig gedrag op de werkvloer. De training wordt verzorgd door deskundige topdocenten waardoor je een koppeling maakt naar je eigen werk aan de hand van praktijkvoorbeelden. Het studiemateriaal is actueel en sluit perfect aan op de afsluitende opdracht. Alles wat je nodig hebt voor je studie, vind je in onze online leeromgeving. Je vindt hier lesvoorbereidingen, opdrachten en aanvullende informatie. Ook kun je communiceren met je medestudenten en docent.

Leerlijn

Welke opleidingen of trainingen heb je nodig om je ambities waar te maken? Of je je nu verder wilt ontwikkelen binnen je huidige functie of juist wilt doorgroeien naar een hoger niveau, in dit handige overzicht zie je welke opleiding of training het beste past bij jouw wensen en behoeften en hoe je persoonlijke leerlijn eruitziet.

Download je leerlijn: SHE Manager

Klassikaal

Je volgt de bijeenkomsten uit dit programma klassikaal op een locatie naar keuze. Onze leslocaties zijn gevestigd door heel Nederland. Voor meer informatie over onze opleidingsvarianten, zie de pagina Opleidingsvarianten op onze website.

Bewust Veilig in Handelen en Gedrag

Creëer veiligheid binnen je werkzaamheden en organisatie - 1 dag

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.