Menu
NCOI Opleidingen - Bouwkunde, Techniek & Veiligheid

De Monteur als Instructeur

Leer hoe je collega's instructies geeft en hen beter begeleidt in hun werk - 1 maand

Vakgebied

Techniek

Opleidingsniveau

Training

Erkenning

NVAO geaccrediteerd

Meer informatie

Download brochure

Wil je dit met iemand delen?

Mail door
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen
Algemeen

Met deze training leer je hoe je collega's instructies geeft en hen beter begeleidt in hun werk. Na afloop kun je op efficiënte en effectieve wijze kennis en vaardigheden overbrengen, controlevragen formuleren en deze stellen om de overgedragen kennis te toetsen. Je bent in staat aangeleerde vaardigheden bij te sturen en op een respectvolle en positieve wijze feedback te geven.

Je resultaat

Na de training kun je op efficiënte en effectieve wijze kennis en vaardigheden overbrengen. Je kunt het volgende in de praktijk:

  • Controlevragen formuleren
  • Overgedragen kennis toetsen
  • Aangeleerde vaardigheden bijsturen
  • Op respectvolle en positieve wijze feedback geven

Praktijkgericht

Leren doe je in de praktijk! Daarom wordt de theorie afgewisseld met oefeningen, rollenspelen en uitwisseling van ervaringen.

Vooropleiding

Er is geen specifieke vooropleiding vereist.

ROVC

Dit programma wordt uitgevoerd door ROVC. Je wordt ook ingeschreven bij ROVC en ontvangt van hen de correspondentie en materialen.

Voor wie?

In je functie instrueer en/of begeleid je nieuwe mensen of collega’s.

De Monteur als Instructeur

Leer hoe je collega's instructies geeft en hen beter begeleidt in hun werk - 1 maand

Heb je vragen?

Onze deskundige opleidingadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.
Studiegids NCOI

Vraag de studiegids aan

Wil je nog beter worden in je werk? Doorgroeien naar een hogere functie? Of ben je toe aan een carrièreswitch? Als de grootste opleider van werkend Nederland bieden wij opleidingen op ieder niveau in vrijwel elke branche. Dankzij onze maximale flexibiliteit, praktijkgerichte opleidingen, topdocenten uit de praktijk en leslocaties door heel Nederland is er altijd wel een opleiding die bij jou en jouw situatie past. Vraag nu de gratis studiegids aan.

Contact NCOI

Opleidingsadvies op maat?

Onze deskundige opleidingsadviseurs zijn telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag van 08.00 tot 18.00, op vrijdag van 08.00 tot 17.00 en via WhatsApp op werkdagen tussen 10:00 en 16:00.